Колеги писна ми продавам си колата-Парахода е вече готов!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 18 Фев 2009, 15:51

Ааааа ако ми се случи на мене подобна ситуация - няма да бързам да се събличам :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 18 Фев 2009, 17:17

dj_ennsy_1

saint85 , какво му е на компютъра? Какъв е - дъно, процесор, памети? Какво ти е необходимо? Кажи точни модели и от какво точно имаш нужда. Каквото имам ще ти подарявам!

Комп
Дъно -epox soket A
проц. - Athlon 2000+ palumino(1.67)
Рам - 1GB A DATA DDR400 - която работи на 266
Видео -Ati Radeon 9550 128/128 AGP
Захранване - Q-Teach 300W

Колеги компа няма една коректно работеща част :) на дъното съм му сменял кондензатори 2 пъти и съм лепил шината на проца сега май съвсем замина пищи ми на рам ама рамта е добре "А ДАТА" такава намерих требе да я сваля от 400 на 266 оти на повече рамта не пали на това дъно и даже на около 2 часа се ресетва и пищи освен това съм си извадил захранването извън кутията за да мога да набухам един голям вентилатор над процесора че и него съм го правил :mhihi: иначе загрява
П.С. Иначе и аз имам неща за подаряване имам едно видео 128/64 с изгоряло краче -работи ама не секи път требе да се запои 3 захранвания куча марка и 2 харда (1 е с преебан контролер, другия незнам ко му е ама не го намира секи път) и още едно дъно имам ама и то е на 50 години
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от saint85 » 18 Фев 2009, 17:31

Проблемната дилема колеги е в това защо трябва така да се живее -немога вече секи месец да сабирам стотинките -ами по нататък ко ще праим -жена деца нещо аз щом сега немога да се оправя мани мани

Аз тука до полвин година ако не изплувам и не съм я продал още ще си я направя или ако съм я продам ще мисля за друга Е34 - ама ако неуспея да излезна на чисто ко праим - със строшена кола в гаража и още по назад- пък и не съм такъв човек неможе колата да ми стой в гаража няма да издържа дълго така -кола имаш за да я караш те това е еле пък особенно любимата марка немога да си го представяя ще седна вътре ще извадя ключа и хоп направо съм отпрашил нанякаде - Аз вече и сам си се разхождам само заради возенето у бимата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Фев 2009, 17:46

пичове в момента съм закъсал за бензин на кръстовището до нас и реших да споделя мизерията с вас.
Просто се ядосах набарах някакъв интернет и реших да пусна един пост
На мен лично ми е смешна ситуацията как си стоя в колата без бенз и си пиша във форума

ПС Не се притеснявайте, оправих се отдавна просто исках да споделя кризата си с вас
Последна промяна cod-cdbp на 18 Фев 2009, 20:31, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 18 Фев 2009, 17:49

Колега недей така - казваш нататък ще купиш друга-да ама нали и нея ще почнеш да сменяш - термостати, водна помпа, ходова част... :roll: тази поне си я започнал и колата ти изглежда доста добре! Не мисли, че на всички тук колите са без забележки и са перфектни. Сам видя (от твоята тема), че доста от хората тук сме финансково зле :(
Относно компютъра-да разбираме че имаш читав хард, захранване и видео, така ли? Значи ти трябва дъно и процесор работещи с DDR памет и AGP слот. Имам дънна платка за Intel 775, но в момента нямам процесор за нея... на скоро имах един на 3.2GHz.. ама сглобих една машина на приятел :roll: не мога, такъв съм-мога ли помагам. Ще търся ако успея да намеря процесор ще ти измислим нещо... за захранвания няма проблем мога да ти дам, но ти май каза, че имаш...

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 18 Фев 2009, 18:18

_65536_kb_sec_ написа:пичове в момента съм закъсал за бензин на кръстовището до нас и реших да споделя мизерията с вас.
Просто се ядосах набарах някакъв интернет и реших да пусна един пост
На мен лично ми е смешна ситуацията как си стоя в колата без бенз и си пиша във форума

Някой да помогне на Стоенчо бе :) Ами аз когато ми се тотализира акумулатора и бях сигурен че като я пусна по баира надолу и ще запали-да ама к*ртак свърши баира и долу Т-образно кръстовище,и останах замислен в лентата за надясно :mhihi:
Тогава стоейки в колата,задръстил движението в 6 вечерта в най-голямото движение и без аварийни дори си мислих дали тази хапка не е много голяма за моята уста ;)
Пожелавам на всички ви да имате възможноста да направите това с колите си което душа сака,а не както мене сметките все без кръчмаря ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Фев 2009, 18:28

Леле чиче ти какво се отказваш??? Много бързо. Батко като закъса на Първомай (Пловдивско) със счупен мотор не се отказа, ти ще се откажеш. С 1000лв. заплата ще направя твоята кола летяща чиния и след 1 г. няма да си я познаеш момче. Даже ще ме питаш това ли е колата ми??? Ще е с друг мотор под капака за това така ще питаш :)

Айде поспри малко, стъпи си на крачетата и всичко ще се нареди. А майстори бол все някой ще намери проблема и ще го отстрани.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 18 Фев 2009, 18:34

Извинявайте господин БМВ маняк толкова ме е ят на тебе че не ми даде убавата колица на мен а я даде на друг :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: ще има много да те е яд за твоята уникална колица :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: Сагласен сам че БМВ не е най важното в живота . Но сарце няма да ми даде да я продам.
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Фев 2009, 18:38

KON4ETO написа:Извинявайте господин БМВ маняк толкова ме е ят на тебе че не ми даде убавата колица на мен а я даде на друг :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: ще има много да те е яд за твоята уникална колица :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: Сагласен сам че БМВ не е най важното в живота . Но сарце няма да ми даде да я продам.

Спокойно мойто конче-ще удавим мъката с алкохол двамата с тебе на е34 сбирчица-скоро дано да е
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 18 Фев 2009, 18:46

Да знаеш че за теб сам подготвил една рекийчица страшна :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама да искаш от някой приятел Е34 че ако ми дойдеш с тоя ван направо ще го нацепа на метровици и на надин ще го дам за една кола кент :maad: :maad: :maad:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Фев 2009, 19:22

KON4ETO написа:Да знаеш че за теб сам подготвил една рекийчица страшна :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама да искаш от някой приятел Е34 че ако ми дойдеш с тоя ван направо ще го нацепа на метровици и на надин ще го дам за една кола кент :maad: :maad: :maad:
имам Е36 сега 16ка бега та се не трае :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 18 Фев 2009, 19:32

колега офертата от по-предната страница още важи а ако искаш да ти се помогне да си оправиш колата-0896686685-знам как ще стане :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от saint85 » 18 Фев 2009, 19:37

dj_ennsy_1 - мерси колега за дъното аз имам един приятел с 2180 коре който скоро ще го сменя,ако се реши ще пиша да се разберем нещо а каква марка е дъното и дали е с ддр1 и агп и захранвания имам ама са неработещи :)

Леле чиче ти какво се отказваш??? Много бързо. Батко като закъса на Първомай (Пловдивско) със счупен мотор не се отказа, ти ще се откажеш. С 1000лв. заплата ще направя твоята кола летяща чиния и след 1 г. няма да си я познаеш момче. Даже ще ме питаш това ли е колата ми??? Ще е с друг мотор под капака за това така ще питаш

Колега и аз така мислех като тебе ама сега сметките излизат други ще излезна с една статистика тоя месец
1. железен носач -140лв + работа
2. диагностика и чистене на грешки 2 пъти 30лв.
3. Ламбда на старо 70лв. + работа и пак диагностика 100лв.
-300лв тоя месец и това е малко в сравнение с другите месеци
Сега хода при различни майстори и ми казват различни неща трака нещо отпред - единия казва верига другия ванос, ами тапицерия,каре,това дето ми работи гадно мотора отвреме на време дето още не са го открили кое по напред да направя и каде да отида със тия 200лв дето ще мога да отделя у петък на аванс айде кажете колеги моляви се готов съм да отида някаде при някой майстор да ми каже какво има да се прави и цени - промерно
1. Ванос 200лв +работа 70лв
2. Стъпково моторче -чистене 20лв
3.бубина 100лв.
4. .......................

Пък аз ще си преценя какво да правя а сега аз секи месец ям водорасли и отделям по 250лв. и то земе че се счупи нещо за повече или незнаят какво и е и тн. За това съм бесен ами ако се окаже дебитомер и тн. треа 2 месеца да сабирам за такива части -Аз за 1 годиан немога да и оправя това дето е сега камоли да и плащам данаци и ако изкочи нещо друго
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Фев 2009, 19:45

колега за диагностика и дреболиики можеш да идваш при мене вместо да наливаш пари по сервизи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 18 Фев 2009, 19:46

колега направи си една разходка до Благоевград и 99% проблемите ще ти свършат-и тия цени дето ги обявяваш да не са в щатите-тея хора май не познават парите-драсни едно лично с проблемите и ще пробвам да помогна

ПредишнаСледваща

Назад към E34