Колеги писна ми продавам си колата-Парахода е вече готов!
Модератор: Технически модератори
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
dj_ennsy_1
Комп
Дъно -epox soket A
проц. - Athlon 2000+ palumino(1.67)
Рам - 1GB A DATA DDR400 - която работи на 266
Видео -Ati Radeon 9550 128/128 AGP
Захранване - Q-Teach 300W
Колеги компа няма една коректно работеща част
на дъното съм му сменял кондензатори 2 пъти и съм лепил шината на проца сега май съвсем замина пищи ми на рам ама рамта е добре "А ДАТА" такава намерих требе да я сваля от 400 на 266 оти на повече рамта не пали на това дъно и даже на около 2 часа се ресетва и пищи освен това съм си извадил захранването извън кутията за да мога да набухам един голям вентилатор над процесора че и него съм го правил
иначе загрява
П.С. Иначе и аз имам неща за подаряване имам едно видео 128/64 с изгоряло краче -работи ама не секи път требе да се запои 3 захранвания куча марка и 2 харда (1 е с преебан контролер, другия незнам ко му е ама не го намира секи път) и още едно дъно имам ама и то е на 50 години
saint85 , какво му е на компютъра? Какъв е - дъно, процесор, памети? Какво ти е необходимо? Кажи точни модели и от какво точно имаш нужда. Каквото имам ще ти подарявам!
Комп
Дъно -epox soket A
проц. - Athlon 2000+ palumino(1.67)
Рам - 1GB A DATA DDR400 - която работи на 266
Видео -Ati Radeon 9550 128/128 AGP
Захранване - Q-Teach 300W
Колеги компа няма една коректно работеща част

П.С. Иначе и аз имам неща за подаряване имам едно видео 128/64 с изгоряло краче -работи ама не секи път требе да се запои 3 захранвания куча марка и 2 харда (1 е с преебан контролер, другия незнам ко му е ама не го намира секи път) и още едно дъно имам ама и то е на 50 години
- saint85
- младши ентусиаст
-
Проблемната дилема колеги е в това защо трябва така да се живее -немога вече секи месец да сабирам стотинките -ами по нататък ко ще праим -жена деца нещо аз щом сега немога да се оправя мани мани
Аз тука до полвин година ако не изплувам и не съм я продал още ще си я направя или ако съм я продам ще мисля за друга Е34 - ама ако неуспея да излезна на чисто ко праим - със строшена кола в гаража и още по назад- пък и не съм такъв човек неможе колата да ми стой в гаража няма да издържа дълго така -кола имаш за да я караш те това е еле пък особенно любимата марка немога да си го представяя ще седна вътре ще извадя ключа и хоп направо съм отпрашил нанякаде - Аз вече и сам си се разхождам само заради возенето у бимата
Аз тука до полвин година ако не изплувам и не съм я продал още ще си я направя или ако съм я продам ще мисля за друга Е34 - ама ако неуспея да излезна на чисто ко праим - със строшена кола в гаража и още по назад- пък и не съм такъв човек неможе колата да ми стой в гаража няма да издържа дълго така -кола имаш за да я караш те това е еле пък особенно любимата марка немога да си го представяя ще седна вътре ще извадя ключа и хоп направо съм отпрашил нанякаде - Аз вече и сам си се разхождам само заради возенето у бимата
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
пичове в момента съм закъсал за бензин на кръстовището до нас и реших да споделя мизерията с вас.
Просто се ядосах набарах някакъв интернет и реших да пусна един пост
На мен лично ми е смешна ситуацията как си стоя в колата без бенз и си пиша във форума
ПС Не се притеснявайте, оправих се отдавна просто исках да споделя кризата си с вас
На мен лично ми е смешна ситуацията как си стоя в колата без бенз и си пиша във форума
ПС Не се притеснявайте, оправих се отдавна просто исках да споделя кризата си с вас
Последна промяна cod-cdbp на 18 Фев 2009, 20:31, променена общо 1 път

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега недей така - казваш нататък ще купиш друга-да ама нали и нея ще почнеш да сменяш - термостати, водна помпа, ходова част...
тази поне си я започнал и колата ти изглежда доста добре! Не мисли, че на всички тук колите са без забележки и са перфектни. Сам видя (от твоята тема), че доста от хората тук сме финансково зле
Относно компютъра-да разбираме че имаш читав хард, захранване и видео, така ли? Значи ти трябва дъно и процесор работещи с DDR памет и AGP слот. Имам дънна платка за Intel 775, но в момента нямам процесор за нея... на скоро имах един на 3.2GHz.. ама сглобих една машина на приятел
не мога, такъв съм-мога ли помагам. Ще търся ако успея да намеря процесор ще ти измислим нещо... за захранвания няма проблем мога да ти дам, но ти май каза, че имаш...

Относно компютъра-да разбираме че имаш читав хард, захранване и видео, така ли? Значи ти трябва дъно и процесор работещи с DDR памет и AGP слот. Имам дънна платка за Intel 775, но в момента нямам процесор за нея... на скоро имах един на 3.2GHz.. ама сглобих една машина на приятел

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
_65536_kb_sec_ написа:пичове в момента съм закъсал за бензин на кръстовището до нас и реших да споделя мизерията с вас.
Някой да помогне на Стоенчо бе

Тогава стоейки в колата,задръстил движението в 6 вечерта в най-голямото движение и без аварийни дори си мислих дали тази хапка не е много голяма за моята уста

Пожелавам на всички ви да имате възможноста да направите това с колите си което душа сака,а не както мене сметките все без кръчмаря

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Леле чиче ти какво се отказваш??? Много бързо. Батко като закъса на Първомай (Пловдивско) със счупен мотор не се отказа, ти ще се откажеш. С 1000лв. заплата ще направя твоята кола летяща чиния и след 1 г. няма да си я познаеш момче. Даже ще ме питаш това ли е колата ми??? Ще е с друг мотор под капака за това така ще питаш
Айде поспри малко, стъпи си на крачетата и всичко ще се нареди. А майстори бол все някой ще намери проблема и ще го отстрани.

Айде поспри малко, стъпи си на крачетата и всичко ще се нареди. А майстори бол все някой ще намери проблема и ще го отстрани.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Извинявайте господин БМВ маняк толкова ме е ят на тебе че не ми даде убавата колица на мен а я даде на друг
ще има много да те е яд за твоята уникална колица
Сагласен сам че БМВ не е най важното в живота . Но сарце няма да ми даде да я продам.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
KON4ETO написа:Извинявайте господин БМВ маняк толкова ме е ят на тебе че не ми даде убавата колица на мен а я даде на друг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще има много да те е яд за твоята уникална колица
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сагласен сам че БМВ не е най важното в живота . Но сарце няма да ми даде да я продам.
Спокойно мойто конче-ще удавим мъката с алкохол двамата с тебе на е34 сбирчица-скоро дано да е

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Да знаеш че за теб сам подготвил една рекийчица страшна
Ама да искаш от някой приятел Е34 че ако ми дойдеш с тоя ван направо ще го нацепа на метровици и на надин ще го дам за една кола кент

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
имам Е36 сега 16ка бега та се не траеKON4ETO написа:Да знаеш че за теб сам подготвил една рекийчица страшна![]()
![]()
Ама да искаш от някой приятел Е34 че ако ми дойдеш с тоя ван направо ще го нацепа на метровици и на надин ще го дам за една кола кент
![]()
![]()

- saint85
- младши ентусиаст
-
dj_ennsy_1 - мерси колега за дъното аз имам един приятел с 2180 коре който скоро ще го сменя,ако се реши ще пиша да се разберем нещо а каква марка е дъното и дали е с ддр1 и агп и захранвания имам ама са неработещи
Колега и аз така мислех като тебе ама сега сметките излизат други ще излезна с една статистика тоя месец
1. железен носач -140лв + работа
2. диагностика и чистене на грешки 2 пъти 30лв.
3. Ламбда на старо 70лв. + работа и пак диагностика 100лв.
-300лв тоя месец и това е малко в сравнение с другите месеци
Сега хода при различни майстори и ми казват различни неща трака нещо отпред - единия казва верига другия ванос, ами тапицерия,каре,това дето ми работи гадно мотора отвреме на време дето още не са го открили кое по напред да направя и каде да отида със тия 200лв дето ще мога да отделя у петък на аванс айде кажете колеги моляви се готов съм да отида някаде при някой майстор да ми каже какво има да се прави и цени - промерно
1. Ванос 200лв +работа 70лв
2. Стъпково моторче -чистене 20лв
3.бубина 100лв.
4. .......................
Пък аз ще си преценя какво да правя а сега аз секи месец ям водорасли и отделям по 250лв. и то земе че се счупи нещо за повече или незнаят какво и е и тн. За това съм бесен ами ако се окаже дебитомер и тн. треа 2 месеца да сабирам за такива части -Аз за 1 годиан немога да и оправя това дето е сега камоли да и плащам данаци и ако изкочи нещо друго

Леле чиче ти какво се отказваш??? Много бързо. Батко като закъса на Първомай (Пловдивско) със счупен мотор не се отказа, ти ще се откажеш. С 1000лв. заплата ще направя твоята кола летяща чиния и след 1 г. няма да си я познаеш момче. Даже ще ме питаш това ли е колата ми??? Ще е с друг мотор под капака за това така ще питаш
Колега и аз така мислех като тебе ама сега сметките излизат други ще излезна с една статистика тоя месец
1. железен носач -140лв + работа
2. диагностика и чистене на грешки 2 пъти 30лв.
3. Ламбда на старо 70лв. + работа и пак диагностика 100лв.
-300лв тоя месец и това е малко в сравнение с другите месеци
Сега хода при различни майстори и ми казват различни неща трака нещо отпред - единия казва верига другия ванос, ами тапицерия,каре,това дето ми работи гадно мотора отвреме на време дето още не са го открили кое по напред да направя и каде да отида със тия 200лв дето ще мога да отделя у петък на аванс айде кажете колеги моляви се готов съм да отида някаде при някой майстор да ми каже какво има да се прави и цени - промерно
1. Ванос 200лв +работа 70лв
2. Стъпково моторче -чистене 20лв
3.бубина 100лв.
4. .......................
Пък аз ще си преценя какво да правя а сега аз секи месец ям водорасли и отделям по 250лв. и то земе че се счупи нещо за повече или незнаят какво и е и тн. За това съм бесен ами ако се окаже дебитомер и тн. треа 2 месеца да сабирам за такива части -Аз за 1 годиан немога да и оправя това дето е сега камоли да и плащам данаци и ако изкочи нещо друго
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили