Какво БМВ карате и защо избрахте този модел?
Модератор: Общи модератори
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
е 34 още от много време сия харесвах и не изках друга за мен сие перфекна, широка и конфортна имено за това взех бих си взел и една е30 да се нервирам колко мие тясно
но по нататък

- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade
Първата ми беше Е34 535и,невероятна колица беше,само на 130к км,но на втория месец ми предложиха за нея прилична сума и не можах да откажа
!Втората беше Е34 540иА ,но преди две седмици взе автоматика да се ебава и нямах много време за губене и я смених за една Е36 318и миналата седмица:roll:
от тогава съм минал към 800км и съм найстина приятно изненадан ,е не върви като М60Б40
!Обаче си мечтая за една Е24 M 635 CSi и съм в процес на търсене
,от Щатите.защото там са по-евтини,долара е слаб,и нямат ръжда! 

- Новини
-
BMW E30 316i
BMW E30 318iS
Това са ми двете колици и както се подразбира - върл фен съм на Е30-ките
Обяснявал съм десетки пъти защо са такива предпочитанията ми, така че няма да се впускам пак в разяснение.
В бъдеще с удоволствие бих подкарал и по-новичко БМВ но Е30 ще си ми остане слабост и възнамерявам да задържа поне едната.
BMW E30 318iS
Това са ми двете колици и както се подразбира - върл фен съм на Е30-ките

В бъдеще с удоволствие бих подкарал и по-новичко БМВ но Е30 ще си ми остане слабост и възнамерявам да задържа поне едната.

Zdraveite maniaci!Parvata mi be6e E36 320i vanos ,kupih si ia za6toto mi be6e me4ta ot dosta godini dinamikata e super a vnuka na 6estaka e neveroiaten.Minalata godina si kupih E46 320d mnogo e dobra no klasikata e 6estak benzinov.Mnogo patuvam i zatova napravih kompromis,no kato otida na benzinistanciata ne sajaliavam.
ïðè ïîëîæåíèå, ÷å ñè ðåãèñòðèðàí ïðåäè òîëêîâà âðåìå å íåäîïóñòèìî äà ïèøåø íà ëàòèíåöà
âñåêè ñëåäâàù òâîé ïîñò ùå áúäå òðèò, àêî íå å íà êèðèëèöà;)
ïðè ïîëîæåíèå, ÷å ñè ðåãèñòðèðàí ïðåäè òîëêîâà âðåìå å íåäîïóñòèìî äà ïèøåø íà ëàòèíåöà

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз си взех Е30-ка защото толкоз пари имах... можеше и още да събера но ми изпадна съвсем случайно една Е30 320is и тогава именно се реших да купя кола и то точно БМВ Е30... по стечения на обстоятелствата не можах да се сдобия с този така рядък и добър екземпляр, и вече Е30 ми беше на сърцето пък и в джоба
и търсех търсех... исках комби и 320 ис... и понеже няма комби ис-ка пък и не намерих читава остана само условието комби... но с 2,5 литров мотор... търсих търсих и попаднах на тази която сега карам... беше перфектна още първия път като я видях си ми хареса... търсих още известно време 2,5 но не се реших в покупката на предложените ми 325-ци щото се съмнявах колко са читави и накрая си взех 320-ката
Наистина много добра и здрава кола... е малко рпедпочитах Е36... но остана това пък и не съжалявам, тази кола си е точно за мен поради доста причини
по едно време мислех да се опитвам да градирам нагоре но си направих равносметка че от Е30 на Е36 нещо няма да е много градация и налях в тази кола доста пари да се опитам да я приведа в състоянието в което я взех... имам ище някоя друга хилка и ще успея
и си остава вечно моя...
Но пък си я обичам като част от мене
Дилян Пенчев

Дилян Пенчев
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Определено карам е30, защото го предпочетох пред е36 316! Такава беше офертата на нашите.
Допада ми, но пределено по ми се кара 750 е32 и мисля това да е следващата ми жертва!