Най-полезна екстра
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
absix написа:emo_pld написа:absix , ако почнеш буква по буква да ми нагаждаш поста може и някоя псувня да направиш...
Точно това си написал, колега. Буква по буква
Явно нямаш пломби, та да се кефиш на тия дървета рън-флет...
Знам какво съм написал колега , но друг път ако ме цитираш ще те помоля да ме цитираш с целия пост , а не с изрезки.
При твоята кола смятам ,че меката возия не е заложена, независимо от гумите. Возил съм се в кола на която се спука предна гума рънфлет с около 180 км/ч и смятам , че ако не беше такава гума можеше да има по-различно стечение на обстоятелствата, за това залагам на рънфлет , пък при моя клас кола трудно би станала твърда возията.
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Аз давам своят глас за ксеноновите светлини. Перфектно осветяват нощем. Когато карам кола с обикновени светлини имам чувството, че няма фарове. Гласувам и "против" круиз-контрола! Няма да пояснявам, за да не възникват спорове. Само ще кажа, че тази екстра е причината за последната снимка от галерията ми.
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
най важна дето я ползвам по4ти всеки ден е навигатора,тва е най полезното нещо от колата и като я купувах дьржах само на навигатор
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
5.0 мотор ...другото е ала-бала и до време....
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
stoni написа:и за кьде ще летиш ???с този моторmoni76 написа:5.0 мотор ...другото е ала-бала и до време....
За рая

Аз съм за гласовите команди,много ми е трудно да не си говоря сам и да не си нареждам
Малко трудно е да се прецени от изброените,защото всички са си необходими екстри.Мисля,че една голяма екстра е забравена да се напише и това е климатик/климатроник.
На първо място ксенона бих го предпочел пред всички от изброените.Откакто съм с 50 ватов ксенон се родих.Имах усещането,че преди това съм карал на габарити.Шофирането по тъмно е истинско удоволствие дори и в по-екстремни метереологични условия .След ксенона автоматик/круиз контрол ,парк троник,навигация /дисплей.

Малко трудно е да се прецени от изброените,защото всички са си необходими екстри.Мисля,че една голяма екстра е забравена да се напише и това е климатик/климатроник.
На първо място ксенона бих го предпочел пред всички от изброените.Откакто съм с 50 ватов ксенон се родих.Имах усещането,че преди това съм карал на габарити.Шофирането по тъмно е истинско удоволствие дори и в по-екстремни метереологични условия .След ксенона автоматик/круиз контрол ,парк троник,навигация /дисплей.
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series