Проблем с Неоните

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 16 Фев 2009, 19:42

plradev написа:...ако се екранира пода с олово...

Оловото е много тежко колега! Масата на колата ще се покачи драстично и ще се отрази негативно на съотношението к.с/кг :roll: Няма файда от тая работа! Идеята за захранване на релето от осветлението на задния номер не е лоша, но се опасявам, че ще му "клекне" напрежението и ще огасне номера. От там следват разправии с органите на реда :roll: Колегата може да потърси лампички с по-ниска консумация.. нещо с LED диоди, но разбира се цената ще е друга :roll: От друга страна пък цената ще е напълно оправдана, щото ефекта ще е много добър ;) Що се отнася до инсталацията, мисля че най-добре е да пусне кабели директно от клемите на акумолатора ;) Така ем няма да гаснат ксеноните, ем и номера отзад ще свети ;) Успех!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Фев 2009, 19:59

^Joreto написа:........

Колега,имаш известно право,но ако се инвестира в едни висококачествени позлатени кабели на който съпротивлението е достъчно минимално ,проблема с пада на напрежението ще отпадне и няма да се създадът неудобства от административен характер....За оловото може да се направи компромис като се поръча нискоемисионна на обеднен уран,термонереагираща сплав от F117stelth.Има ги на части и не е толкова скъпо :roll: След всичките тези доуточнения,мисля че влаго и прахозащитено лумисцентно тяло ще свърши чудесна работа :P .Въпреки ,че то излъчва свръхвисокочувствителни трептения,които биха създали неудобство на хора с влошено цветоусещане,но спектралния баланс ,на цялата цветова гама не се нарушава и не би следвало да има проблем...Ако някъде бъркам,моля поправете ме :uups: .

Поздрави..!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Фев 2009, 20:46

Моля ви..... прегледайте се! :mhihi: Цяла вечер се хиля на изродщини.. заболя ме всяка възможна част на тялото.. и хванах плочки от вашите простотии! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SportenSHPAIK » 16 Фев 2009, 21:24

Благодаря на колегите за отговорите,но реших да махна неонките и да ги разпродам(ако някой търси да види в "ПРОДАВАМ" ) за нямам за по-напред проблеми с електроника мисля за монтирам под колата буркани със светулки или кандилце.
Истината е в бензиновата паница.

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 16 Фев 2009, 21:28

plradev написа:...Ако някъде бъркам,моля поправете ме...

Идеята ти е чудесна колега. Сплавта от F117 Stealth, ще свърши чудесна работа. Хубавото е, че вече се намират и на части по-тънко... откакто взеха да ги вкарват за донори с десни дирекции ;) Само, че едва ли ще му отрежат парче само за подложка :roll: Може да се наложи да купи цяло крило колегата, но няма лошо, хем ако иска може да си направи облицовка на предния капак и тавана, и по тоя начин няма да го хваща радара на КАТ, щото нали сплавта поглаща радиовълните ;) ама тва вече е друга твема :OT: Що се отнася до влаго и прахозащитеното лумисцентно тяло мисля, че няма да са проблем трептенията, щото са със доста висока честота и са неуловими за човешкото око ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 16 Фев 2009, 21:32

:mhihi: :mhihi: ... хиля се тука като идиот... :mhihi: Темата се оказва изключително полезна
:yes: :weed:
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 16 Фев 2009, 21:32

Аз бях с такива неонки, ама лятото не мога се отърва от комари и пеперуди. Сега ще слагам от лампи против насекоми, че не се издържа :twisted:
Продава се колата от галерията

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SportenSHPAIK » 16 Фев 2009, 21:51

А дали няма да е най-добре с фосфорисциращи пластини (има ги в каталога на Маскарпоне Тунинг номер 1765) през деня ще се зарежда вечер ще свети с целия си чар.Само ме безпокои дали не излъчва гама лъчи.
Истината е в бензиновата паница.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2009, 22:05

SportenSHPAIK написа:Само ме безпокои дали не излъчва гама лъчи.

Е па ти не караш ли с гама рей сют? Ракетното гориво знаеш, че е опасно.. иди си провери спермата, докато не е станало късно :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90;320si
Мечтае да кара: m3 e30
Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)

Мнение от angel_ti » 16 Фев 2009, 22:42

:weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed:
не се бях смял така от доста време!!!!
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Фев 2009, 22:42

www.ryjda.com - само в този сайт ще намериш истината за неоните колега...
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 22:56

начи ако ползваш светулки в буркани под колата има един проблем!!! светулките светят само ,когато са с предменструален синдром или възбудени!! налага се ,за да ти светят да ги възбуждаш периодично ! поради трудно възпроизводимите поради големината им мастурбационни техники ти препоръчвам да използваш хамелеони!! те са с повече възпроизводими цветове и по-големи детеродни органи . възбуждането им е лесно и става и чрез език.....техният!!!
във връзка с частите от стелт -има няколко парчета в сърбия от свалени и ги дават тънко-аз си взех за зайчарник ,за да не ми свети зайчата сперма през двора и да не ме облъчва ,щото жената твърдеше ,че се таковам като заек ,заради бързината на таковането и се наложи да ги отделя с нискоемисионна хром-ванадиева стомана от къщата. вземи си -нема да сбъркаш.....! шти се дигне и либидото,освен отражателният рефлекс....

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2009, 23:07

Ако темата продължава в този дух май скоро ще я видим заключена.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 23:27

littlerock написа:Ако темата продължава в този дух май скоро ще я видим заключена.

е за кво......!?!???? тема като тема!!! помагаме си!!!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Фев 2009, 23:46

а принципно неона пали при трансдемулипликаторни функции на малкия борд комп, така че е хубаво да се замислите и върху това колеги ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning