Проблем с Неоните
Модератор: bum_bum
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
plradev написа:...ако се екранира пода с олово...
Оловото е много тежко колега! Масата на колата ще се покачи драстично и ще се отрази негативно на съотношението к.с/кг

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
^Joreto написа:........
Колега,имаш известно право,но ако се инвестира в едни висококачествени позлатени кабели на който съпротивлението е достъчно минимално ,проблема с пада на напрежението ще отпадне и няма да се създадът неудобства от административен характер....За оловото може да се направи компромис като се поръча нискоемисионна на обеднен уран,термонереагираща сплав от F117stelth.Има ги на части и не е толкова скъпо

Поздрави..!!

- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на колегите за отговорите,но реших да махна неонките и да ги разпродам(ако някой търси да види в "ПРОДАВАМ" ) за нямам за по-напред проблеми с електроника мисля за монтирам под колата буркани със светулки или кандилце.
Истината е в бензиновата паница.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
plradev написа:...Ако някъде бъркам,моля поправете ме...
Идеята ти е чудесна колега. Сплавта от F117 Stealth, ще свърши чудесна работа. Хубавото е, че вече се намират и на части по-тънко... откакто взеха да ги вкарват за донори с десни дирекции

- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
А дали няма да е най-добре с фосфорисциращи пластини (има ги в каталога на Маскарпоне Тунинг номер 1765) през деня ще се зарежда вечер ще свети с целия си чар.Само ме безпокои дали не излъчва гама лъчи.
Истината е в бензиновата паница.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
SportenSHPAIK написа:Само ме безпокои дали не излъчва гама лъчи.
Е па ти не караш ли с гама рей сют? Ракетното гориво знаеш, че е опасно.. иди си провери спермата, докато не е станало късно

- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
www.ryjda.com - само в този сайт ще намериш истината за неоните колега...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
начи ако ползваш светулки в буркани под колата има един проблем!!! светулките светят само ,когато са с предменструален синдром или възбудени!! налага се ,за да ти светят да ги възбуждаш периодично ! поради трудно възпроизводимите поради големината им мастурбационни техники ти препоръчвам да използваш хамелеони!! те са с повече възпроизводими цветове и по-големи детеродни органи . възбуждането им е лесно и става и чрез език.....техният!!!
във връзка с частите от стелт -има няколко парчета в сърбия от свалени и ги дават тънко-аз си взех за зайчарник ,за да не ми свети зайчата сперма през двора и да не ме облъчва ,щото жената твърдеше ,че се таковам като заек ,заради бързината на таковането и се наложи да ги отделя с нискоемисионна хром-ванадиева стомана от къщата. вземи си -нема да сбъркаш.....! шти се дигне и либидото,освен отражателният рефлекс....
във връзка с частите от стелт -има няколко парчета в сърбия от свалени и ги дават тънко-аз си взех за зайчарник ,за да не ми свети зайчата сперма през двора и да не ме облъчва ,щото жената твърдеше ,че се таковам като заек ,заради бързината на таковането и се наложи да ги отделя с нискоемисионна хром-ванадиева стомана от къщата. вземи си -нема да сбъркаш.....! шти се дигне и либидото,освен отражателният рефлекс....
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
littlerock написа:Ако темата продължава в този дух май скоро ще я видим заключена.
е за кво......!?!???? тема като тема!!! помагаме си!!!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
а принципно неона пали при трансдемулипликаторни функции на малкия борд комп, така че е хубаво да се замислите и върху това колеги 

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5