Пак се започнаха проблемите!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Пак се започнаха проблемите!!!
Днес си карам с около 90км и се наложи да спра рязко и какво да стане педала зе да заяжда изкарах си акала,неще и неще да стигне додолу натискам ритам ефект йок.Израсих се 7 бона за тази кола а тя се оказа скапана отвсякаде пробутали са ми болук.
Истината е в бензиновата паница.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
За 7000 можеш да купиш читаво Е36 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Както се изрази приемчика в ДаруКар за една подобна като твоята, на цена 8000:
"По най-бързия начин трябва да се отървеш от нея".
Успех!
"По най-бързия начин трябва да се отървеш от нея".
Успех!
Touring & windsurf club
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Стига толкова скиптично аз сам дал 7 бона за тая кола бе ей.Кви са тея търговци да ми е пробутат развалена,а уж в Хасково били най-добрите коли.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Пуснато на: 12 Фев 2009, 18:39 Заглавие:Alexi написа:е за 7к какво очакваш да е нова ли .. приготви си 3к за стягане ако ще си я караш
--------------------------------------------------------------------------------
Alexi -
най сетне нормална цена за 12 годишно Е39 .. писна ми да гледам цени по 12-14к за "перфектни" нов внос обслужени без удари на по 120 к км .аман.
Колега ти през два дни си сменяш мнението май -май ,не се заяждам с теб ,ама в едни теми пишеш едно а в други друго ,казват му фурнаждийска лопата

Нищо лично ,Просто бизнес !
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
ееее недеите така де колега ами виж вакумите, при колекторите виж помпата имаш и един клапан преди сервото .
провери ги всяко от тях може да се прецака цената не е определящ фактор. може и за 20 000 да си купиш гаранция няма , всичко се прави
провери ги всяко от тях може да се прецака цената не е определящ фактор. може и за 20 000 да си купиш гаранция няма , всичко се прави
Не му се връзвайте на темите на колегата шпайк. Само ни пуска по пързалката всички. Вижте му другите теми и мнения и ще разберете за какво става въпрос. Това е някой от форума или от друг клуб ,който се регистрирал с нов ник и ни гледа сеира.
Всичките му теми и разсъждения са с недовършени обяснения за да гадаем и да се мъчим да помогнем , а човека чете и се залива от смях и от време на време подклажда огъня с някоя безсмислена фраза.
Снощи и аз му се вързах на едно мнение дето питаше дали не миже да си направи колата с предно предаване ама като му поразгледах постовете се светнах.
Всичките му теми и разсъждения са с недовършени обяснения за да гадаем и да се мъчим да помогнем , а човека чете и се залива от смях и от време на време подклажда огъня с някоя безсмислена фраза.
Снощи и аз му се вързах на едно мнение дето питаше дали не миже да си направи колата с предно предаване ама като му поразгледах постовете се светнах.
Доста кончета в един обор.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Стига бе колега,7000 лв
Има една стара приказка-петел за 5 лв за 5 лв кукурига.Отърви се веднага от тая кола 

- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Немога ли да пиша до Съюза на потребителите.Имам и фактура за колата.
emok написа:Не му се връзвайте на темите на колегата шпайк. Само ни пуска по пързалката всички. Вижте му другите теми и мнения и ще разберете за какво става въпрос. Това е някой от форума или от друг клуб ,който се регистрирал с нов ник и ни гледа сеира.
SportenSHPAIK написа:Немога ли да пиша до Съюза на потребителите.Имам и фактура за колата.
Е сега вече и аз ще си умра от смях...
Не разбрах темата точно за какво е. Някакъв съвет за проблема ти ли търсиш или какво? Ако питаш как да ти хлътне педала на спирачката- като го натиснеш!
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Най-добре дай колата на чичо Рачо той ще й направи пълна диагностика и за около 500 лв ще ти я направи перфектна, всичко ще оправи.
Но може и на съюза на потребителите да се обадиш тя колата е с 1 година гаранция така че нямаш проблеми
Но може и на съюза на потребителите да се обадиш тя колата е с 1 година гаранция така че нямаш проблеми
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2