История за ченгета!(Part.4)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
аз ония ден ги преебах много лошо , бях се засилил на изхода от Пловдив посока мкар със 190 , а те мишоците спряли точно след карулката обаче ги видях от малко по далече , спирааачки и в дясно в агро центъра и минах от вътрещната им страна и свих зад агро центъра , ушев само ме изгледа и мина от вътрешната страна на патрулката ама немаше как да ме спре щото свих зад агро центъра направо избиха кочината

It`s party time !
Няма оправия еййй....се полицията виновни, се те са педераси, се тях искат да ги ебат а като земеш да четеш през редовете и какво става?
- ония първия карал с 80, при ограничение 50
- моторджията карал със 120, пак при ограничение 50. (те да не са дебили да не могат да разпознаят с колко горе долу караш. По 10 години стоят на пътя и само с това се занимават, кво си мислиш)
- другия минал на червено
- колегата карал със 190 .....
после полицията били педераси
Сори ама съм пристрастен и много се нярвя като чета как някой си признава че е в нарушение а следващата реплика е "да им го начукам на ушатите". Ми хубаво бе, поне се дръжте кат мъже. Като си в нарушение си понеси последствията после, ко само се жалвате.
И аз нарушавам правилата, ама и актове си имам. Как да кажа педераст на катаджията дето ме хвана с 82 и вика "айде ще пишем 80, че да минеш в долната категория". При другия ми акт пак катаджията си ми обясни "земи си талона и ще пишем че не го носиш. Акта е 10лв за без талон, ама ще си спестиш висенето по опашки в КАТ + ще си е в теб при следващи проверки".
- ония първия карал с 80, при ограничение 50
- моторджията карал със 120, пак при ограничение 50. (те да не са дебили да не могат да разпознаят с колко горе долу караш. По 10 години стоят на пътя и само с това се занимават, кво си мислиш)
- другия минал на червено
- колегата карал със 190 .....
после полицията били педераси

Сори ама съм пристрастен и много се нярвя като чета как някой си признава че е в нарушение а следващата реплика е "да им го начукам на ушатите". Ми хубаво бе, поне се дръжте кат мъже. Като си в нарушение си понеси последствията после, ко само се жалвате.
И аз нарушавам правилата, ама и актове си имам. Как да кажа педераст на катаджията дето ме хвана с 82 и вика "айде ще пишем 80, че да минеш в долната категория". При другия ми акт пак катаджията си ми обясни "земи си талона и ще пишем че не го носиш. Акта е 10лв за без талон, ама ще си спестиш висенето по опашки в КАТ + ще си е в теб при следващи проверки".
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2