Добавяне на аватар - просто не става

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар

Добавяне на аватар - просто не става

Мнение от flame » 04 Яну 2009, 20:14

Колеги, аз ли нещо не съм у ред, ама от 15 години имам компютър, регистирал съм се в 1000 форума, ама в тоя не мога да си кача аватар! :evil:

Добавям снимка в личната галерия, обаче като дам Добави аватар от галерия ми дава не моята галерия, а некви общи галерии.

Добавям директен линк (URL) на картинката, но не ми го записва!!! :evil: :evil: :evil:

:help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 04 Яну 2009, 20:17

Само една картинка може да бъде показвана, с основа не по-голяма от 120 пиксела, височина не по-голяма от 120 пиксела и размер на файла не по-голям от 15kB. :!: :!:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 04 Яну 2009, 23:52

Kачи картинката в нет-а някъде, сайтове в изобилие. 3а този форум не знам, но в не един и два форума снимки от галерията не ги слага за аватар...
Изображение
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Добавяне на аватар - просто не става

Мнение от X-citer » 05 Яну 2009, 0:26

flame написа:Колеги, аз ли нещо не съм у ред, ама от 15 години имам компютър, регистирал съм се в 1000 форума, ама в тоя не мога да си кача аватар! :evil:

Добавям снимка в личната галерия, обаче като дам Добави аватар от галерия ми дава не моята галерия, а некви общи галерии.

Добавям директен линк (URL) на картинката, но не ми го записва!!! :evil: :evil: :evil:

Прати ми на ЛС картинката, която искаш за аватар и ще решим проблема.
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: Добавяне на аватар - просто не става

Мнение от Иво » 05 Яну 2009, 21:45

flame написа:Колеги, аз ли нещо не съм у ред, ама от 15 години имам компютър, регистирал съм се в 1000 форума, ама в тоя не мога да си кача аватар! :evil:

Сложих ти аватара на човека писал под теб... Става? И не е нужно да се мръщиш, защото ако забелязваш всички около теб имат аватари :idea:

Отделно има два вида галерии. Едната ти е за снимки и няма нищо общо с аватарите. Оттам не може да се добави аватар, защото има разширение .php. Вторият тип галерия си е тази, която си е вградена във форума и от нея можеш да си избереш аватар ако си харесаш и няма да имаш проблеми. Аватар на сървъра ни не можеш да качиш, защото е забранено. Динамичен аватар, както виждаш аз ти сложих.
Изображение
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 06 Яну 2009, 1:05

Оправих проблема на момчето, пуснал съм му лс какво точно да направи и къде да сложи линк-а, който му пратих. Като си види съобщението ще се оправи.
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 06 Яну 2009, 9:40

X-citer написа:Оправих проблема на момчето, пуснал съм му лс какво точно да направи и къде да сложи линк-а, който му пратих. Като си види съобщението ще се оправи.

Това е добре ама тия 15 години с компютър и 1000-та форуми не са му помогнали, а ние сме си обикновено phpbb, което е даже най-комерсиалното сред неплатените форуми... Как ще си слагаш аватар от личната галерия, която е за снимки с голям размер и дори да сложиш малка няма да стане "http://www.bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=1379"... ;)
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 06 Яну 2009, 9:42

Иво написа:
X-citer написа:Оправих проблема на момчето, пуснал съм му лс какво точно да направи и къде да сложи линк-а, който му пратих. Като си види съобщението ще се оправи.

Това е добре ама тия 15 години с компютър и 1000-та форуми не са му помогнали, а ние сме си обикновено phpbb, което е даже най-комерсиалното сред неплатените форуми... Как ще си слагаш аватар от личната галерия, която е за снимки с голям размер и дори да сложиш малка няма да стане "http://www.bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=1379"... ;) С такова разширение не става
:idea:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Яну 2009, 12:08

Мда, чак сега май разбрах - дори и да нямаш аватар трябва да маркираш "Изтрий текущия аватар" като си добавяш за първи път.

Благодаря на колегата за помощта! 8)

Аватар

Мнение от X-citer » 06 Яну 2009, 14:28

Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 06 Яну 2009, 18:23

flame написа:дори и да нямаш аватар трябва да маркираш "Изтрий текущия аватар" като си добавяш за първи път.

Глупости...
Изображение
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 19 Яну 2009, 12:17

Такааааааа.
Днес и при мен проблем.
След махане на текущия аватар и слагане на линка на новия, горе излиза съобщение, което не го разчита. Стои си като празна кутийка, а с аватарите от галерията на форума няма проблем. Някакъв проблем с динамичните аватари? Не мисля, че проблема е при мен, защото проверих и настройките на профила, а и доста от аватарите и подписите на потребители съм правила.

Едит: Оправи се след няколко опита с един и същ линк. :roll:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 15 Фев 2009, 22:29

и аз имам същият проблем какво да направя

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Фев 2009, 22:44

vlado_78 написа:и аз имам същият проблем какво да направя

X-citer написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=125611 ;)
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума