Добавяне на аватар - просто не става
Модератор: I.Voykov
14 мнения
• Страница 1 от 1
Добавяне на аватар - просто не става
Колеги, аз ли нещо не съм у ред, ама от 15 години имам компютър, регистирал съм се в 1000 форума, ама в тоя не мога да си кача аватар!
Добавям снимка в личната галерия, обаче като дам Добави аватар от галерия ми дава не моята галерия, а некви общи галерии.
Добавям директен линк (URL) на картинката, но не ми го записва!!!

Добавям снимка в личната галерия, обаче като дам Добави аватар от галерия ми дава не моята галерия, а некви общи галерии.
Добавям директен линк (URL) на картинката, но не ми го записва!!!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Само една картинка може да бъде показвана, с основа не по-голяма от 120 пиксела, височина не по-голяма от 120 пиксела и размер на файла не по-голям от 15kB.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Kачи картинката в нет-а някъде, сайтове в изобилие. 3а този форум не знам, но в не един и два форума снимки от галерията не ги слага за аватар...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Добавяне на аватар - просто не става
flame написа:Колеги, аз ли нещо не съм у ред, ама от 15 години имам компютър, регистирал съм се в 1000 форума, ама в тоя не мога да си кача аватар!![]()
Добавям директен линк (URL) на картинката, но не ми го записва!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прати ми на ЛС картинката, която искаш за аватар и ще решим проблема.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: Добавяне на аватар - просто не става
flame написа:Колеги, аз ли нещо не съм у ред, ама от 15 години имам компютър, регистирал съм се в 1000 форума, ама в тоя не мога да си кача аватар!![]()
Добавям директен линк (URL) на картинката, но не ми го записва!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сложих ти аватара на човека писал под теб... Става? И не е нужно да се мръщиш, защото ако забелязваш всички около теб имат аватари

Отделно има два вида галерии. Едната ти е за снимки и няма нищо общо с аватарите. Оттам не може да се добави аватар, защото има разширение .php. Вторият тип галерия си е тази, която си е вградена във форума и от нея можеш да си избереш аватар ако си харесаш и няма да имаш проблеми. Аватар на сървъра ни не можеш да качиш, защото е забранено. Динамичен аватар, както виждаш аз ти сложих.

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Оправих проблема на момчето, пуснал съм му лс какво точно да направи и къде да сложи линк-а, който му пратих. Като си види съобщението ще се оправи.

- Иво
- шПерко
-
X-citer написа:Оправих проблема на момчето, пуснал съм му лс какво точно да направи и къде да сложи линк-а, който му пратих. Като си види съобщението ще се оправи.
Това е добре ама тия 15 години с компютър и 1000-та форуми не са му помогнали, а ние сме си обикновено phpbb, което е даже най-комерсиалното сред неплатените форуми... Как ще си слагаш аватар от личната галерия, която е за снимки с голям размер и дори да сложиш малка няма да стане "http://www.bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=1379"...

- Иво
- шПерко
-
Иво написа:X-citer написа:Оправих проблема на момчето, пуснал съм му лс какво точно да направи и къде да сложи линк-а, който му пратих. Като си види съобщението ще се оправи.
Това е добре ама тия 15 години с компютър и 1000-та форуми не са му помогнали, а ние сме си обикновено phpbb, което е даже най-комерсиалното сред неплатените форуми... Как ще си слагаш аватар от личната галерия, която е за снимки с голям размер и дори да сложиш малка няма да стане "http://www.bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=1379"...С такова разширение не става

- X-citer
-
- Иво
- шПерко
-
flame написа:дори и да нямаш аватар трябва да маркираш "Изтрий текущия аватар" като си добавяш за първи път.
Глупости...

- Illusion
- Бургаското явление
-
Такааааааа.
Днес и при мен проблем.
След махане на текущия аватар и слагане на линка на новия, горе излиза съобщение, което не го разчита. Стои си като празна кутийка, а с аватарите от галерията на форума няма проблем. Някакъв проблем с динамичните аватари? Не мисля, че проблема е при мен, защото проверих и настройките на профила, а и доста от аватарите и подписите на потребители съм правила.
Едит: Оправи се след няколко опита с един и същ линк.
Днес и при мен проблем.
След махане на текущия аватар и слагане на линка на новия, горе излиза съобщение, което не го разчита. Стои си като празна кутийка, а с аватарите от галерията на форума няма проблем. Някакъв проблем с динамичните аватари? Не мисля, че проблема е при мен, защото проверих и настройките на профила, а и доста от аватарите и подписите на потребители съм правила.
Едит: Оправи се след няколко опита с един и същ линк.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
vlado_78 написа:и аз имам същият проблем какво да направя
X-citer написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=125611
От тогава русото не е на мода.
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума