Помощ помагайте 520 бензинка.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Еми аз тука се помачих да разбера какво е но явно секи се ебава.Другате ще питам тука отговор май точен няма.
Истината е в бензиновата паница.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
SportenSHPAIK написа:Ами незнам но не мерише на бензин сякаш.А как мерише компресията???
Ако е от гъстата(оригиналната)мирише лошо.Ако е от рядката мирише като шише с луфтове

До тук с шегите.Колега явно разбра ,че сгафи малко(случва се).Мое мнение ,е че трябва да отидеш на сервиз да ти кажат какъв ти е проблема или погледни снимката на колегата ГОРЕ и както той казва ни покажи!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
joropc написа:SportenSHPAIK написа:Ами незнам но не мерише на бензин сякаш.А как мерише компресията???
Ако е от гъстата(оригиналната)мирише лошо.Ако е от рядката мирише като шише с луфтове!

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
spacepl написа:можеш ли да кажеж къде точно сълзи колега (тва с компресията вече не е смешно)
Ти пък сега съвсем ще го объркаш с тази Z-ка. Ако не беше спамер пича, щеше да е разбрал досега всичко каквото го интересува. Още повече, че и честитка ми прати:
SportenSHPAIK написа:Ей пловдивски нещастник не си мисли че сам толкова тъп да пиша такива неща нещо на Батка ми се правиш
Ignore!
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на колегата ВОДЕНИЧАРОВ че ми препоръча сервиз,интересното че ми каза да търся Рачо.Обадих се и за утре имам час.Благодаря колега ти си за пример.
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
хахаххахахахах
цялата тема за "Бисери от форума"
Колега Спортен Щпайк, препоръчвам ти да си водиш колата на сервиз щом не разбираш много от коли, компресии и така нататък. Никой не е задължен да разбира и да знае какво е копресия:mhihi: Все пак затова са сервизите, плащаш си и готово. А не да занимаваш другите хора с глупостите си!
и доколкото прочетох приятел ти бил казал туй за копресията....
еми следващия път не го питай тоз твоя приятел ами директно в сервиза.
и ако не даваш по 20 смехотворни поста на ден, и не заплашваш хората, то БМВ ентусиястите в този форум ще ти помогнат!

цялата тема за "Бисери от форума"
Колега Спортен Щпайк, препоръчвам ти да си водиш колата на сервиз щом не разбираш много от коли, компресии и така нататък. Никой не е задължен да разбира и да знае какво е копресия:mhihi: Все пак затова са сервизите, плащаш си и готово. А не да занимаваш другите хора с глупостите си!
и доколкото прочетох приятел ти бил казал туй за копресията....
еми следващия път не го питай тоз твоя приятел ами директно в сервиза.
и ако не даваш по 20 смехотворни поста на ден, и не заплашваш хората, то БМВ ентусиястите в този форум ще ти помогнат!

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
Re: Помощ помагайте 520 бензинка.
SportenSHPAIK написа:Здравейте нов съм във форума.Наскоро ми се появи следния проблем:Колата спрях да е чуствам както преди разхода също се качи един познат я погледна и видяхме едно маркуче което "сълзи" ...
а по въпроса ти, според мен сте видяли маркуч от сервото дето сълзи (те чести сълзят при Е39, но това сълзене няма нищо общо с твоя проблем).
За да разбереш защо гори повече и върви по малко иди на диагностика. Може да е ламбда сонда, може да е друга част по електрониката, но в никакъв случай не е от сълзящия маркуч.

- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Колата вече е като нова,оказа се че е пръскало антифриз върху изпарителя на газовото
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
лклжкднсзж
колега знаех си че там е проблема но не исках да ти кажа,провери дали стопа не ти се пълни с спирачна течност катпо натиснеш спирачката,и виж дали не ти хвърля антифриз на задната седалка от пръскалките на чистачките 

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Мда... И един съвет от мен - затвори си малко компресия в буркани, за да имаш за следващия път, а не да обикаляш като луд по бензиностанциите.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4