предно стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: предно стъкло
и няма ли нещо такова фолио да излъжеме че е същото ..
Отиваш при всеки добър майстор който затъмнява стъкла с качествено фолио реже ти ивица с цвета който си избереш(мисля че имат и такива лайсни-готови) и си шест.Гледай материала(фолиото) да 3M или DUPOND(това сигурно го знаеш)
Отиваш при всеки добър майстор който затъмнява стъкла с качествено фолио реже ти ивица с цвета който си избереш(мисля че имат и такива лайсни-готови) и си шест.Гледай материала(фолиото) да 3M или DUPOND(това сигурно го знаеш)
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
кире мерси братле разбрахме се с тебе ще чакам
само че аз не говоря за зелената ивица която е отгоре на стаклото тя не ме интесува, а ти говора за самия цвят на предното стъло лилаво - или само при мене се вижда такова
joropc не говоря за зелената ивица отгоре на стаклото, а за самото стакло - лилавее =)
mashina твоето такова ли е, лилаво ? имаш ли снимки

joropc не говоря за зелената ивица отгоре на стаклото, а за самото стакло - лилавее =)
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
да бе паралия немам пари да си обършем носо
РАСИ е тариката смени 5 бмв-та за 1 година
просто да знам какво стъкло се води това за да се търси, може и нещо през каско да се мине знам ли
скоро като подновявам каското ще пишем че е с такова стъкло, правиме го на сол и после ще чакам това Лилавото че ми харесва доста, ама да разбера точно какво се води, кои знае какви пари струва в дару, но трябва да се разпита и по други места, дори да е менте, стига да е с такъв Лилав цвят на черна кола много ми харесва

просто да знам какво стъкло се води това за да се търси, може и нещо през каско да се мине знам ли

- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: сгодни женици
Re: предно стъкло
BMW-E39 написа:колеги искам такова предно челно стъкло колко струва според вас и какво се води точно ?
и няма ли нещо такова фолио да излъжеме че е същото .. това стъкло какво беше против слънчевите лъчи или как беше там, много е красиво особено на черна кола
брат стъклото се води соларно ,новите С-овици всичките са с такива ,слага се много рядко в е39 и то само на някой индивидуали ,въобще не си мисли ,че ще го намериш в кобра или некаде другаде ,само дару ,камор и то с поръчка
e-30 forever
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
poklonnik ясно мерси брат стопи ми надеждите хаха
)
ама като гледам на кви реисове от РЕНо ги слагат срам за Е39 ..
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
оосбено тва червеното на черна кола си е*е мамата

ама като гледам на кви реисове от РЕНо ги слагат срам за Е39 ..
оосбено тва червеното на черна кола си е*е мамата
Абе и мойто има такава зелена лента отгоре, ама да ти кажа мисля че не лилавееBMW-E39 написа:кире мерси братле разбрахме се с тебе ще чакамсамо че аз не говоря за зелената ивица която е отгоре на стаклото тя не ме интесува, а ти говора за самия цвят на предното стъло лилаво - или само при мене се вижда такова
![]()
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2