Powerbox 525/530d

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Powerbox 525/530d

Мнение от Giorceto » 22 Ное 2008, 0:24

Някой да е монтирал и да каже впечателния?
За ето това иде реч :)
http://cgi.ebay.de/BMW-525d-E39-120kW-1 ... 240%3A1318
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от p0lterguest » 22 Ное 2008, 1:04

братле..един авер си зема от съшия сайт "бокса"
и доста доволен е да ти кажа..
ся много се нацепва дизелака...
купи го януари тая год... до сега само на ръчка го кара... не е мръднал
на неговия чип можеше да се коригира мошността понякаж начин.. предполагам че и тоя няма да се различава много

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 22 Ное 2008, 1:53

Аз също много се чудя, хем искам ама засега не ми стиска! Аз да се похваля, че си взех ауди А6 2.7 куатро което е дизел, но колата е нова на по малко от година и ми се струва рано да я пипам.
Giorceto аз щях да ти се обаждам за музиката и ..... Утре как си с времето? Ти в Дружба ли беше или бъркам? :roll:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 23 Ное 2008, 0:14

JJ написа:Аз също много се чудя, хем искам ама засега не ми стиска! Аз да се похваля, че си взех ауди А6 2.7 куатро което е дизел, но колата е нова на по малко от година и ми се струва рано да я пипам.
Giorceto аз щях да ти се обаждам за музиката и ..... Утре как си с времето? Ти в Дружба ли беше или бъркам? :roll:

В дружба съм....

Много се чудя за тоя Бокс.. ще се допитам до някой разбиращ първо и после ще си правя експерименти... :)

Ако има мераклии мога да го поръчам и да го доставя не е проблем към 200 лева се връзва :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535d '12

Мнение от plam75 » 23 Ное 2008, 23:09

Aз съм ползвал такъв бокс,но го свалих и си сложих чип. Ефекта от бокса е доста голям, но и пушенето е повече.Доколкото знам основно му действие е да 'лъже' компа за стойностите на налягането в рейла и така го вдига, от което и повече гориво в цилиндрите. Може би променя и момента на впръскване - към предварение, щото двг стана по-шумен и по-твърдо работи. Имало вероятност компа да натрупа грешки. Правил съм диагностика с и без бокса и показателите са едни и същи на налягане в рейла и на турбото, така че това за 'лъжите' може би е вярно. Това е в общи линии, дано да ти е от полза.

Потребител
Аватар

Мнение от smile06 » 23 Ное 2008, 23:25

на моето бмв 525 Д имах поуър бокс карах около година и половинна после смених турбото и 3 дюзи заради поуър бокс-а и го махнах иначе имаше голяма разлика в вървежа но пушеше доста

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 23 Ное 2008, 23:40

последните две мнения са най-достоверни,тези пауербоксове са ВРЕДНИ заместители на традиционния чиптунинг,моя съвет е хора ако нямате пари за чиптунинг несе занимавайте с тези неща защото ефтиното после ще ви излезе по-скъпо :idea:

П.С вашите двигатели са страхотна база за чиптунинг и могат да се постигнат много добри резултати :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batpepi » 24 Ное 2008, 1:04

на запад powerbox-a се води low budget tuning.
тук обаче май е обратното,след като всеки втори има galletto или kwp2000 и е "чипаджия"
мани тия боксове,беля са само на главата-който не вярва нека да опита :D :D
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 24 Ное 2008, 12:27

По интересното е че има Поур бокс за 1200 лева , има и за 200 ясно е че за 200 лева няма да е това което е за 1200 но пък предимствата са че решаваш, вадиш го и край.. просто си се намираме на приказка де :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batpepi » 25 Ное 2008, 0:08

ама за 600евро няма читав тунинг на запад или от толкова почват поне.
още малко и ще си заминат тези копи пейст файлове и ще съм много доволен---няма да има КОНКУРЕНЦИЯЯЯ,щот не им се дават пари за техника.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MAX POWER » 13 Дек 2008, 2:11

братле..един авер си зема от съшия сайт "бокса"
и доста доволен е да ти кажа..
ся много се нацепва дизелака...
купи го януари тая год... до сега само на ръчка го кара... не е мръднал
на неговия чип можеше да се коригира мошността понякаж начин.. предполагам че и тоя няма да се различава много

Това регулиаращото е един потенциометер,който струва 2 евро от магазина за електро 4асти.Това не е тунинг а измама за 80 или 90 евро.Този потенциометер манипулира компа на колата и от там компа регистрира,4е двигатела е с 2/3 градуса по студен от нормално и впръсква пове4е диезел в двигатела и до известна степен колата върви пове4е до като не се здрасти горивният филтър и ако има партикелен филтър твоето БМВ и на него ще му види сметката и тогава удоволствието става голямо някакав боклук дето реално струва 10 евро и той го продава за 90 евро ти скапва колата.Ако толкова е невероятен този тунинг с потенциометер4ето,което струва 2 евро и е сигурно 2,5 KOHM нямаше да го продава в eBay.Ако някои желае истински 4ип тунинг да се обърно към мен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 13 Дек 2008, 16:10

Братле , бягай много на далече от това чудо. Това е един потенциометър , набухан с пяна вътре и затворен в пластмасова кутия. Това е пълен боклук...

П.П.
MAX POWER ,

Аз знам какво продаваш и лично аз ползвам твоя тунинг. Може би най-доброто на пазара и цената ти е много добра. След като пожъна успех на Немския пазар , сега ти пожелавам успех и на нашия тегав пазар пълен със самозванци , правещи "зверски" тунинг манипулации на дъмпинг цени.

Поздрави ,
Димо Гочев
Специалист-Икономист

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 14 Фев 2009, 11:10

Колеги, знам че е старичка темата, ама това на какво ви прилича: http://www.racechip.de/index.php?langua ... mvs1e7joe1

Назад към E39