Powerbox 525/530d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Powerbox 525/530d
Някой да е монтирал и да каже впечателния?
За ето това иде реч
http://cgi.ebay.de/BMW-525d-E39-120kW-1 ... 240%3A1318
За ето това иде реч

http://cgi.ebay.de/BMW-525d-E39-120kW-1 ... 240%3A1318
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- p0lterguest
- кандидат ентусиаст
-
братле..един авер си зема от съшия сайт "бокса"
и доста доволен е да ти кажа..
ся много се нацепва дизелака...
купи го януари тая год... до сега само на ръчка го кара... не е мръднал
на неговия чип можеше да се коригира мошността понякаж начин.. предполагам че и тоя няма да се различава много
на неговия чип можеше да се коригира мошността понякаж начин.. предполагам че и тоя няма да се различава много
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
JJ написа:Аз също много се чудя, хем искам ама засега не ми стиска! Аз да се похваля, че си взех ауди А6 2.7 куатро което е дизел, но колата е нова на по малко от година и ми се струва рано да я пипам.
Giorceto аз щях да ти се обаждам за музиката и ..... Утре как си с времето? Ти в Дружба ли беше или бъркам?
В дружба съм....
Много се чудя за тоя Бокс.. ще се допитам до някой разбиращ първо и после ще си правя експерименти...

Ако има мераклии мога да го поръчам и да го доставя не е проблем към 200 лева се връзва

Aз съм ползвал такъв бокс,но го свалих и си сложих чип. Ефекта от бокса е доста голям, но и пушенето е повече.Доколкото знам основно му действие е да 'лъже' компа за стойностите на налягането в рейла и така го вдига, от което и повече гориво в цилиндрите. Може би променя и момента на впръскване - към предварение, щото двг стана по-шумен и по-твърдо работи. Имало вероятност компа да натрупа грешки. Правил съм диагностика с и без бокса и показателите са едни и същи на налягане в рейла и на турбото, така че това за 'лъжите' може би е вярно. Това е в общи линии, дано да ти е от полза.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
последните две мнения са най-достоверни,тези пауербоксове са ВРЕДНИ заместители на традиционния чиптунинг,моя съвет е хора ако нямате пари за чиптунинг несе занимавайте с тези неща защото ефтиното после ще ви излезе по-скъпо
П.С вашите двигатели са страхотна база за чиптунинг и могат да се постигнат много добри резултати

П.С вашите двигатели са страхотна база за чиптунинг и могат да се постигнат много добри резултати

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
По интересното е че има Поур бокс за 1200 лева , има и за 200 ясно е че за 200 лева няма да е това което е за 1200 но пък предимствата са че решаваш, вадиш го и край.. просто си се намираме на приказка де 

братле..един авер си зема от съшия сайт "бокса"
Това регулиаращото е един потенциометер,който струва 2 евро от магазина за електро 4асти.Това не е тунинг а измама за 80 или 90 евро.Този потенциометер манипулира компа на колата и от там компа регистрира,4е двигатела е с 2/3 градуса по студен от нормално и впръсква пове4е диезел в двигатела и до известна степен колата върви пове4е до като не се здрасти горивният филтър и ако има партикелен филтър твоето БМВ и на него ще му види сметката и тогава удоволствието става голямо някакав боклук дето реално струва 10 евро и той го продава за 90 евро ти скапва колата.Ако толкова е невероятен този тунинг с потенциометер4ето,което струва 2 евро и е сигурно 2,5 KOHM нямаше да го продава в eBay.Ако някои желае истински 4ип тунинг да се обърно към мен.
Това регулиаращото е един потенциометер,който струва 2 евро от магазина за електро 4асти.Това не е тунинг а измама за 80 или 90 евро.Този потенциометер манипулира компа на колата и от там компа регистрира,4е двигатела е с 2/3 градуса по студен от нормално и впръсква пове4е диезел в двигатела и до известна степен колата върви пове4е до като не се здрасти горивният филтър и ако има партикелен филтър твоето БМВ и на него ще му види сметката и тогава удоволствието става голямо някакав боклук дето реално струва 10 евро и той го продава за 90 евро ти скапва колата.Ако толкова е невероятен този тунинг с потенциометер4ето,което струва 2 евро и е сигурно 2,5 KOHM нямаше да го продава в eBay.Ако някои желае истински 4ип тунинг да се обърно към мен.

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Братле , бягай много на далече от това чудо. Това е един потенциометър , набухан с пяна вътре и затворен в пластмасова кутия. Това е пълен боклук...
П.П.
MAX POWER ,
Аз знам какво продаваш и лично аз ползвам твоя тунинг. Може би най-доброто на пазара и цената ти е много добра. След като пожъна успех на Немския пазар , сега ти пожелавам успех и на нашия тегав пазар пълен със самозванци , правещи "зверски" тунинг манипулации на дъмпинг цени.
Поздрави ,
Димо Гочев
П.П.
MAX POWER ,
Аз знам какво продаваш и лично аз ползвам твоя тунинг. Може би най-доброто на пазара и цената ти е много добра. След като пожъна успех на Немския пазар , сега ти пожелавам успех и на нашия тегав пазар пълен със самозванци , правещи "зверски" тунинг манипулации на дъмпинг цени.
Поздрави ,
Димо Гочев
Специалист-Икономист
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, знам че е старичка темата, ама това на какво ви прилича: http://www.racechip.de/index.php?langua ... mvs1e7joe1
13 мнения
• Страница 1 от 1