смяна на крушка на ксенон?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
смяна на крушка на ксенон?
имам изгоряла крушка /лампа/ на оригинален ксенон на E39, модела е
H10 5000K 35W
може ли да се намери такава? колко струва?
земенима ли е с друга подобна?
H10 5000K 35W
може ли да се намери такава? колко струва?
земенима ли е с друга подобна?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Оригиналната крушка , от Дару Кар струва 320лв , но съжаление се сменят и 2те крушки заедно , демек и здравата трябва да смениш
Защото ако смениш само едната , ще ти светят различно , мой познат участва в тоя филм съвсем скоро. Първо сменихме изгорялата , пускаме фаровете и
новата свети по-жълто от старата
викаме си тия от Дару Кар са объркали крушката и са ни дали с по-малко келвини. Връща се моя авер до Дару Кар и ги пита к'во става , защо така се получава , и те му казали , че само това е модела неможе да се обърка и се сменят и 2те заедно , за да светят еднакво
Иначе и аз съм на мнението на колегата bobih

Иначе и аз съм на мнението на колегата bobih

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Аз смених моята с китайска,6000К и свети по добре от оргиналната.Но това си е мое мнение всеки си решава за себе си. 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
толкова познати имам с Е39 оригинален ксенон и моя китаиски 6000к и свети в пъти по добре :>
естествено че живота е по дълъг на оригиналния ксенон, но оригиналния е само 4300 келвина което не ми харесва, друго си е 6000к по добро излъчване на колата
естествено че живота е по дълъг на оригиналния ксенон, но оригиналния е само 4300 келвина което не ми харесва, друго си е 6000к по добро излъчване на колата
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
+1BMW-E39 написа:толкова познати имам с Е39 оригинален ксенон и моя китаиски 6000к и свети в пъти по добре :>

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ednet написа:6000К , На мокро губи доста от свойствата си ! Лично мнение

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
ednet написа:6000К , На мокро губи доста от свойствата си ! Лично мнение
Абсолютно си прав.Направо нищо не се вижда.Бях с такива китайски на тдс-са.На сух асвалт светеха страхотно-много бях доволен(може би по-добре от оригиналните),но на мокро-ужас.Сега съм с оригинален ксенон и нещата са различни,когато валне дъждец.Друго правило,което всички пренебрегваме, е че ксеноновия фар трябва да е винаги чист за да свети добре(без значение оригинален или китайски )и да няма помътняване на външното стъкло(слюда).То поне може да се полира.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
най вече фара които е с ксенон трябва да е с лупа за да свети оптимално за да може да концентрира лъча примерно първите е36 ,всички е34 за тоя тип фар говоря
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530d
здр
Аз си купих от младост от Сити пойнт на последния етаж не се сещам как се казваше магазина но е за автоаксесоари,комплект на Eagle eye ,за 100лв,много съм доволен имат и гаранция има и всички цветове
12 мнения
• Страница 1 от 1