Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 13 Фев 2009, 23:50

и реставратор също :lalala:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 13 Фев 2009, 23:54

Не ми трева жокер тва го знаем.
И матрял у подкрепа имаме.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 14 Фев 2009, 0:00

да не излъгах някъде за е12-иските :uups:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 14 Фев 2009, 0:07

Ти ги заеби Е12 на сетлини години ще е от китоноската (пояснвам това не е кола която носи китове , тя носи кит - боди дюпон и тн.). И климата нама да е от Е34. А си купихме цяла кола заради орг. сетъп.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 14 Фев 2009, 0:12

А ще има ли мега маняшки кожички, пластмасови спойлерчета и ултра зверски джантички, а? И газова уредбичка... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 14 Фев 2009, 0:18

трето и четвърто е да го направиш :clap:

Аз нали съм москвичаджия и не разбирам съм чувал че по бмв-то,аааааа тва де москвича се слага аутофит кит и гласурит или поне такава пише ,че е е боята в тайле каталога на москвича.
Тва Дюпон не беше ли за коли със емблема женски гениталий или беше фирма за дамски превръзки :winky:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 14 Фев 2009, 0:58

Може и така да е ама ма ти не си ги ползвал нали? Щот от женски генитали като 300V Лю Ман се получават V7 работки май? Ама и тях ги прпоръчва БМВ ТАИЛЕТО.

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 14 Фев 2009, 0:58

Оооооо да, харесва ми Изображение

п.п. Реставраторе, дядо ми има един 8-мак като тоя от снимките, трябва ни кормилна кутия за него че тая има оборот и половина луфт на волана, дали ти се намира? Сериозно питам!
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 14 Фев 2009, 1:10

LeX написа:Оооооо да, харесва ми Изображение

п.п. Реставраторе, дядо ми има един 8-мак като тоя от снимките, трябва ни кормилна кутия за него че тая има оборот и половина луфт на волана, дали ти се намира? Сериозно питам!

ти па за кво се намеша в целата работа не моа да разбера.... щот си мод ли , за кво ли? ако те могат да си мерят пишките и да си шушнат на ушенце приказки от 1001 нощ, ти точно къде се навря в шамарите? много хора дет ги познават и двамата си мълчат ама не, ти трябва да тържествуваш, че некой е почнал да плюе девастатора... и после аз съм бил разклаждал скандали (асенХ)... Давам ти индианско име: LeXГоляматаУстаХау. Тури си го под ника... щото си порастнал много.

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 14 Фев 2009, 1:26

Katia's написа:

Добре дошъл и на К27. Нали не мислиш че не знаем че си ти ;) И се намесих защото се вижда сега това за което говорех преди. Ама както и да е, щом не мога да пиша ще си седя и ще гледам ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 14 Фев 2009, 1:34

Че си лягам вече кво да чекам. Тука вече да не ме споменавате ше съм много благодарен.

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 14 Фев 2009, 1:54

LeX написа:
Katia's написа:

Добре дошъл и на К27. Нали не мислиш че не знаем че си ти ;) И се намесих защото се вижда сега това за което говорех преди. Ама както и да е, щом не мога да пиша ще си седя и ще гледам ;)

Не се съмнявай нито за миг, Саше, че ако исках да не знаете, нямаше да знаете. :D
И след като вече ме 'разкрихте', да кажа и аз нещо по темата. Роската ви казва нещо, ама вие се правите на ни лук мирисали, ни нищо... Вместо това се мъчите да го изкарате комлексар, ненормалник, 'революционер' и тем подобни глупости. Вярвате ли си въобще на писанията в тази тема?
Защо упорито никой не отговаря на въпросите, които са зададени в темата? Защо не си признаете, че има двоен стандарт? И какво означава 'скрита тунинг тема'? По-голяма глупост от това може ли да има? Посочете ми един друг автомобилен форум, в кой съществува подобна глупост и в който някой трябва да се 'доказва', за да му се даде достъп до скрити тунинг секции?
Този форум е на това дередже заради самите вас, които си 'мислите', че уж спазвате правилата на форума. РЕАЛНО точно вие не ги спазвате!
И понеже искате някой да сочи с пръст заради вас, които не си вършите работата (щото сте се свили като мишки и не смеете да го оправите форума), веднага ти казвам - двоен стандарт се прилага към Явор (известен още като юзер и не знам още какво си), неговите мнения не се модерират, независимо какви правила сте изписали... мога да дам още примери, но не това е целта на постинга...
Показателно е и че темата я премести точно ти извън Е30 раздела (въпреки, че асен беше написал никой да не пипа темата), за да отпадне от актуалния списък на темите... кой заблуждаваш?
В крайна сметка, Роската ли ви е проблема, както беше попитал един друг потребител?
И ако имаш поне малко останало достойнсто, човешко, и като твърдиш, че си му чел темите от преди във форума, БИ трябвало да се държиш като човешко същество, а не като промито потребителче на щатската икономика с пуканки в едната ръка и презервативи в другата. Иначе би ме разочаровал, защото все си мисля, че си точен, ама...
Хората ги е страх да пишат, много ясно, но все пак помислете си къде са гнилите ябълки... във вашата градина ли са, или в градината на Девастатора?

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 14 Фев 2009, 9:29

Katia's написа:..........
Относно забележките към управата май си прав, ма на твоя идол забележките не мога ги разбера, кой му пречи Модовете, Админите или Факаните потребителчета като мен, и теб. Пак питам има ли правила кой как да си прави колата и каква да е тя? Не съм реставратор (както им се иска на някой), просто реших пред блока да си направя нещо с което да се движа всеки ден, и за голяма ваша изненада продължава да се движи? Не разбрах и защо друга голяма част от "по-старите" не пише?
devastator написа:.......от оня дека му дадох дума,да не го храня
Бате ако "ОНЯ" съм аз, не се притеснявай сам се храня, ама ако ти липсвам айде едно жокерче (е не е като мечтата на фена е30). Сега пусни линкче в най-дългата тема в ТУНИН-га, следващия път ще ти я обърна обратно (само да запали :D ) И не забравяй като ме храниш, че не съм спечелил една стотинка от направата на автомобили, т.е. чувствам се горд от това. Фъстъчките са за Теб, да хапнеш и ти малко от нослето на най-грозната е21-ца.Изображение
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 14 Фев 2009, 17:11

VesoPesa написа:
devastator написа:...

Мене найстина най-лесно ще ми е да те набия, ама ако трябва да бия всички многознайковци като тебе кокалчетата на ръцете ми постоянно ще са на рани :winky:
Колкото до колите на регнатите, на първо място ще поставя колата на твойте любими Зендер и Илюжън, линк няма да слагам защото всички знаят колат много добре. Относно външния вид аз съм си казал забележките на който трябва, но въпреки всичко колата стана прекрасна, не заради е36-та задна броня, ами за труда вложен в нея и не от някакви мега-гига майстори като тебе, а най-обикновенни хора с малко познания и желание.
И мога да ти кажа че за мен те са 100 пъти по ентусиасти и фенове на марката от тебе.
Колегата Компи, с е28-та му, която въпреки е34-те брони изглежда прекрасно :idea:
Любака с е12-та също.
На простия е28-та и тя.
има и други за който не се сещам.
Живот и здраве ако даде господ лятото и аз ще ти покажа моето виждане за БМВ с едно е28 пък по-натам и с още едно :winky:
Знаеш ли каква е основната разлика между тях и тебе?
Това че те не седят да се тръшкат че имало двоен стандарт в модерирането а си правят колите :idea:
Относно шадоу лайнчето и джантичките за 800лева от маргел, аз съм много наясно, ама незнам ти наясно ли си че не всички сме мега богати и имаме пари за джантички от дарукар за по 800 лева парчето минимум :idea:
Ама ти поне пари имаш, мега яки коли имаш, мега майстор си, и вече всичко ти е безинтересно си седнал да се вайкаш във форума че някой си бил в масонската ложа а ти не си :winky:
аре бъди си там човек от малцинствата, или там некви нинджи или квото искаш, така или иначе си паднал в очите на хора който са ту уважавали и то повече от колкото ти би помислил.
Ама те хората са си го казали, "кой каквото сам си го направи никой не може да му го направи"
едно време се надявах да се запозная с великия Роската, после се оказа че тоя въпросния страда от липса на внимание и за това вдига патардия из целия форум само и само за да му се обърне внимание щото с времето вече не е най-великия :winky:

аре със здраве това беше от мен в тая тема :arrow:
ти ше излезеш бия4а на форума накрая
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 14 Фев 2009, 17:27

Lenco написа:....

Ти пък стига си го държал гладен. Неделя го нахрани с фъстъчки (като тези, които са на капака). Вкусни са, споко, г-н Девастаторе. :roll:

bavareca_86 написа:
VesoPesa написа:
devastator написа:...

........

ти ше излезеш бия4а на форума накрая

Е има хора, които си пишат във всяка тема прафилактично. Дали като биячи или не няма значение.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума