"Присаждане" на рекаро салон
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
"Присаждане" на рекаро салон
Колеги, днес си купих ето този салон с идеята да отиде, след като се тапицира с кожа, в моята Е34 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=132535
За съжаление обаче, моята оригинална задна седалка е от тези, които не се сгъват, т.е. няма достъп до багажника, а това рекаро е с точно такива и съответно начина на фиксиране на седалката е съвсем различен. Мисълта ми е, ако някой е правил продбна трансплантация ще се радвам да сподели. Не, че е много фатално, ако си оставя и оригиналната седалка, така или иначе формата отзад не е много различна при двата вида, но все пак...
За съжаление обаче, моята оригинална задна седалка е от тези, които не се сгъват, т.е. няма достъп до багажника, а това рекаро е с точно такива и съответно начина на фиксиране на седалката е съвсем различен. Мисълта ми е, ако някой е правил продбна трансплантация ще се радвам да сподели. Не, че е много фатално, ако си оставя и оригиналната седалка, така или иначе формата отзад не е много различна при двата вида, но все пак...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
IAV написа:Няма шанс как да стане тъй като това рекаро е от комби и преи тебе не пасват задните седалки!
Не колега, не е от комби. Просто се оказва има сероозна разлика в начина на фиксиране на задната седалка към купето при вариантите с падащи седалки и тези без функция за сгъване...
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
виждал съм подобна задна седалка в 34-ка и наистина няма начин да стане(модела е така направен, че имаш достъп до багажника)
от рекарото може да използваш предните седалки ,а от задните без облегалката
от рекарото може да използваш предните седалки ,а от задните без облегалката

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Колега сподели каква цифра ще ти струва претапицирането и къде ,че имен ме чака тази процедура! Може и на лично!
IAV написа:Колега сподели каква цифра ще ти струва претапицирането и къде ,че имен ме чака тази процедура! Може и на лично!
За цената на претапицирането - първо си мислех за комбинация от плюш и текстил (600 лв), но после реших, че ще мога да събера пари за кожа и текстил, като за последния вариант ми обявиха 1100 лв. Ателието се намира до нас (живея в кв.Света Троица)-работят доста качествено, виждал съм техни изделия и се надявам и моите седалки да станат красиви.
Колега смело напред-щом си го намислил няма как да не се получи,пак зависи колко държиш на това.........Peicho написа:IAV написа:Колега сподели каква цифра ще ти струва претапицирането и къде ,че имен ме чака тази процедура! Може и на лично!
За цената на претапицирането - първо си мислех за комбинация от плюш и текстил (600 лв), но после реших, че ще мога да събера пари за кожа и текстил, като за последния вариант ми обявиха 1100 лв. Ателието се намира до нас (живея в кв.Света Троица)-работят доста качествено, виждал съм техни изделия и се надявам и моите седалки да станат красиви.
Реален поглед за монтажа би ти дал човеч,който е бил в твоето положение т.е. сам трябва да си отговориш
Да не забравиш да се похвалиш накрая

by ''kompleksa''
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Кажи къде в света троица?Peicho написа:IAV написа:Колега сподели каква цифра ще ти струва претапицирането и къде ,че имен ме чака тази процедура! Може и на лично!
обичам BMW
zlobicar написа:Кажи къде в света троица?Peicho написа:IAV написа:Колега сподели каква цифра ще ти струва претапицирането и къде ,че имен ме чака тази процедура! Може и на лично!
жк.Света Троица, бл. 357
тел: 9293095, 0887610536
Re: :)
discus написа:Щом ще претапицираш си остави стария заден гръб ...за да си стане оригинално иначе ще седи зле ако сложиш двойния гръб.
Колега благодаря за съвета. Аз така и направих-дадох от рекаро салона само предните и моята си задна седалка за претапициране. Сега чакам да видя резултата.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2