Помощ части за фарове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Абе ще пробвам без стъкла пък ако не свети добре пак ще ги сложа,нищо че ще разглобявам фар за 10-ти път 

anzak написа:boby29 написа:anzak написа:абе колега ти утре ще спукаш гума и пак помощ ще искаш някои да ти я смени тия пластмаси отиваш в един магазин за авточасти и си ги купуваш и в оторизиран сервиз можеш да отидеш те и без това са към 30 кинта навсякъде и само оригинални има
А аз пък мога да ти кажа, че успешно могат и да се лепят! Или пак би трябвало да ходя в сервиза според тебе? То тогава половината форум е излишен - всеки да си ходи в Дару или Камор, така ли?
Тебе някой конкретно нещо пита ли те та се дразниш и се обаждаш?
някъде да си видял да съм казал на някои да отиде в камор или дару ама извиняваи ще ги залепиш ако са прегорели около кукувден някъде и пича не пита къде може да му излезе без пари а къде може да намери такива и нещо не ми е ясно какъв ти е проблема на теб или не разбра какво съм написал
Ами видях да -
[/quote]
офффффффф ти обаче наистина през редовете четеш чети внимателно сега дали от даро от ауто+ от които и да е магазин за авточасти ще ти дадат едно и също нещо и то ще е ОРИГИНАЛНО защото тия щипки ги има само ОРИГИНАЛНИ [/quote]
Човека не пита откъде може да си ги купи или къде да му ги сменят, а как да си го направи сам!
И освен това като не знаеш КАК да ги залепиш, не значи, че НЕ МОЖЕ! Лепилото е двукомпонентно на Bison и щом вече два месеца здраво каране не е мръднало по тукашните дупки не знам какво трябва да ме кара да си мисля че утре ще падне.
Аман от разбирачи на всяка манджда мерудия...
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
boby29 написа:anzak написа:boby29 написа:anzak написа:абе колега ти утре ще спукаш гума и пак помощ ще искаш някои да ти я смени тия пластмаси отиваш в един магазин за авточасти и си ги купуваш и в оторизиран сервиз можеш да отидеш те и без това са към 30 кинта навсякъде и само оригинални има
А аз пък мога да ти кажа, че успешно могат и да се лепят! Или пак би трябвало да ходя в сервиза според тебе? То тогава половината форум е излишен - всеки да си ходи в Дару или Камор, така ли?
Тебе някой конкретно нещо пита ли те та се дразниш и се обаждаш?
някъде да си видял да съм казал на някои да отиде в камор или дару ама извиняваи ще ги залепиш ако са прегорели около кукувден някъде и пича не пита къде може да му излезе без пари а къде може да намери такива и нещо не ми е ясно какъв ти е проблема на теб или не разбра какво съм написал
Ами видях да -
офффффффф ти обаче наистина през редовете четеш чети внимателно сега дали от даро от ауто+ от които и да е магазин за авточасти ще ти дадат едно и също нещо и то ще е ОРИГИНАЛНО защото тия щипки ги има само ОРИГИНАЛНИ [/quote]
Човека не пита откъде може да си ги купи или къде да му ги сменят, а как да си го направи сам!
И освен това като не знаеш КАК да ги залепиш, не значи, че НЕ МОЖЕ! Лепилото е двукомпонентно на Bison и щом вече два месеца здраво каране не е мръднало по тукашните дупки не знам какво трябва да ме кара да си мисля че утре ще падне.
Аман от разбирачи на всяка манджда мерудия...[/quote]
ай стига си ги лепил с бизон и 2 месеца да ти държат разбирачо нека да са опечени пак ще ги залепиш аз ти казах кога точно
Значи утре да ги чакам да се разлепят ли?
Защото два месеца вече минаха и не са мръднали, пък нали сега се кара при постоянно запалени фарове, та не знам кое, как и колко ще се пържи, ама...
Ай със здраве!

Ай със здраве!

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
Колегата anzak е прав - вместо да си играеш да ги лепиш ( и като ги залепиш не знаеш колко време ще те изкарат и после пак разкачай и закачай и т.н.), по - добре си купи нови, наистина не са скъпи - около 30 - 35 кинта на фар и смяната става бързо. Повярвай, по - добрия вариант е, аз моите си ги направих преди седмица. Пък и по - добро от новото няма. Айде със здраве!
И аз имах този проблем с едната щипка. Разглобих си фара- хем да го почистя и залепих тая пластмасова простотия. Като отидох да го слагам тва ми ти се счупи пак! Нервирах се и извиках едно приятелче с поялник и тая пластмаса я шинирахме с дебела тел. Не се е обадил тоя проблем повече, не вярвам и да се обади...
Друг е въпроса, че докато се занимавахме с фара и след това се почерпахме за долу горе нова щипка, но това е въпрос на личен избор. На мен не ми се даваха пари за такова нещо.
Та ако ви се занимава- ако не ще да се лепи го шинирайте.
Ако не ви се занимава - купете си
Друг е въпроса, че докато се занимавахме с фара и след това се почерпахме за долу горе нова щипка, но това е въпрос на личен избор. На мен не ми се даваха пари за такова нещо.
Та ако ви се занимава- ако не ще да се лепи го шинирайте.
Ако не ви се занимава - купете си

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2