Как да накарам мигачите да мигат при заключване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- libol
- Потребител
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: 745
Как да накарам мигачите да мигат при заключване
Как да накарам мигачите да светят при заключване и отключване на колата от копчетата на ключа? Мисля, че нямам фабрична аларма, а само дистанционно централно заключване.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
fast написа:моята и мигат мигачите , а алармаджия не се е доближавал да нея , най вероятно се програмира някак си
Или просто ти е сложена обикновена аларма и ти е настроено твоето дистанционно да я командва

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Като натисна бмв емблемката на дистанционното си светват мигачите(1път) и се заключва, при отключване не светят. Оригинална аларма 

Това е въпрос, с който се тормозя откакто съм тук....
Всички тези функции, както и много други, които са асоциирани с ключовете, могат да бъдат настроени на специален компютър в БМВ. Проблемът е, че не вярвам, че много от специалистите в България разбират за какво става въпрос. Сега не мога да се сетя за всичко, но това са част от нещата, които могат да се настроят индивидуално за всеки ключ:
1. Дали да светкат мигачите при заключване и отключване
2. Дали ключа да запаметява паметта от моментно избраната позиция на седалките и огледалата. Например, жена ми кара с тотално различни настройки от мен, но винаги чакаме докато седалките и всичко останало се настрои, не става автоматично с отключването, а това е идеята
3. Дали да се заключва колата при потегляне и дали да се отключва при гасене.
4. Дали да се включват автоматично дългите за 30 секунди при напускане на колата
и още няколко са....
В Германия ми казаха навяскъде - ела тука, за 5 минути ще ти ги настроим за всеки ключ
Тук в Камор не бяха сигурни какво искам от тях, а в Дарукар ми казаха нещо от рода на 30 лв на настройка....
И се отказах, че ме хвана яд.. А устройството, което пише върху ключовете е подобно на това, от което четат историята на смените.
Всъщност, почти всички функции, които са показани в книжката с иконката с многото човечета, би трябвало да може да се настройва индивидуално за всеки ключ.
Ако на някой му се занимава да ходи по нашите експерти - успех и нека да каже след това
Поздрави
Всички тези функции, както и много други, които са асоциирани с ключовете, могат да бъдат настроени на специален компютър в БМВ. Проблемът е, че не вярвам, че много от специалистите в България разбират за какво става въпрос. Сега не мога да се сетя за всичко, но това са част от нещата, които могат да се настроят индивидуално за всеки ключ:
1. Дали да светкат мигачите при заключване и отключване
2. Дали ключа да запаметява паметта от моментно избраната позиция на седалките и огледалата. Например, жена ми кара с тотално различни настройки от мен, но винаги чакаме докато седалките и всичко останало се настрои, не става автоматично с отключването, а това е идеята
3. Дали да се заключва колата при потегляне и дали да се отключва при гасене.
4. Дали да се включват автоматично дългите за 30 секунди при напускане на колата
и още няколко са....
В Германия ми казаха навяскъде - ела тука, за 5 минути ще ти ги настроим за всеки ключ
Тук в Камор не бяха сигурни какво искам от тях, а в Дарукар ми казаха нещо от рода на 30 лв на настройка....
И се отказах, че ме хвана яд.. А устройството, което пише върху ключовете е подобно на това, от което четат историята на смените.
Всъщност, почти всички функции, които са показани в книжката с иконката с многото човечета, би трябвало да може да се настройва индивидуално за всеки ключ.
Ако на някой му се занимава да ходи по нашите експерти - успех и нека да каже след това

Поздрави

- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Това се кодира с ДИС във всяко представителство на БМВ.
Ако нямате заводска аларма, трябва да се кодира (излъже) на компютъра че има. После само се оправят опциите на алармата за мигачите. Има опции да мигат 1 или 2 пъти и други такива.
Ако имате ориг. аларма, ще трябва да ви се настроят само опциите на алармата.
Ако нямате заводска аларма, трябва да се кодира (излъже) на компютъра че има. После само се оправят опциите на алармата за мигачите. Има опции да мигат 1 или 2 пъти и други такива.
Ако имате ориг. аларма, ще трябва да ви се настроят само опциите на алармата.
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
а как да разбера дали имам аларма или само централно ?
имам диод4е под огледалото което като заключа мига, като заключвам мига4ите мигат, като отключвам нищо не мига
обаче ако е заключена и отключа с ключа колата , отваряйки вратата нищо не пищи
според мен нямам аларма ... е не съм разглобявал задната кора да видя дали под гумата има нещо ...
имам диод4е под огледалото което като заключа мига, като заключвам мига4ите мигат, като отключвам нищо не мига

обаче ако е заключена и отключа с ключа колата , отваряйки вратата нищо не пищи

според мен нямам аларма ... е не съм разглобявал задната кора да видя дали под гумата има нещо ...
- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
червения диод под огледалото е доказателство за аларма. мига когато е включена. мигането на мигачите се кодира на всички коли, дори и на тези без аларма, само с централно. става с функция CKM в менюто на GT1, също и с карсофт, но не знам менюто...
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3