Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..
Модератор: I.Voykov
- devastator
- младши ентусиаст
-
виждам братле,виждам колко сте способни
вие в ретро форума сте най-големите скраперняци човече.
покажи ми има ли едно бмв от тези на регнатите,което на прилича поне малко на бмв.всичките селяци сте за онази най-дългата тема в тунинг,ако греша ми дай-линк на едно читаво според теб да видим е ли така,понеже ти нямаш отдавна връзка с базата
надявам се разбираш че колкото колата е по-стара,те ангажира да не прибягваш към шадоу лайнче,джантички тип комплекта чисто новички за 800 кинта и тн. ама ти много тругно ще ме разбереш,може би по-лесно ще ти е да се опиташ да ме набиеш,както ти се изрази веднъж
Нямам нищо лично срещу вас като хора,обаче не се изкарвайте по-големи маняци отколкото всъщност сте и по-кадърни от колкото всъщност трошите и заовчвате всичко до което се докоснете.
На Ивката Шперкото мога да пожелая да пише по-честичко пича и да споделя с нас-комплексираните,да му олеква.Ние си харесваме променените никове,само че той миличкия нема достойнство да си каже и затва бега при скритите маняци.Аз си харесвах ЧОВЕК ОТ МАЛЦИНСВАТА ,а той да земе да го банне.Не ти ли е неудобно ве мой,все едно да убиеш собственото си отроче.Маняк си ей,аз като се заяждам поне имам лице да стоя зад позицията си,а ти правиш травеститски номера и се правиш на ударен,като едно малко шперченце на 316ска-ту заключи ту не заключи и накрая се наака.Аве мухльо кажи си поне на спортното Васе ,че ти си тая сгодна женица ,която прави промените в матрицата за да може да се разберете кат мъже,не да се чуди кво стаа ве компакт диск.

вие в ретро форума сте най-големите скраперняци човече.
покажи ми има ли едно бмв от тези на регнатите,което на прилича поне малко на бмв.всичките селяци сте за онази най-дългата тема в тунинг,ако греша ми дай-линк на едно читаво според теб да видим е ли така,понеже ти нямаш отдавна връзка с базата

надявам се разбираш че колкото колата е по-стара,те ангажира да не прибягваш към шадоу лайнче,джантички тип комплекта чисто новички за 800 кинта и тн. ама ти много тругно ще ме разбереш,може би по-лесно ще ти е да се опиташ да ме набиеш,както ти се изрази веднъж

Нямам нищо лично срещу вас като хора,обаче не се изкарвайте по-големи маняци отколкото всъщност сте и по-кадърни от колкото всъщност трошите и заовчвате всичко до което се докоснете.
На Ивката Шперкото мога да пожелая да пише по-честичко пича и да споделя с нас-комплексираните,да му олеква.Ние си харесваме променените никове,само че той миличкия нема достойнство да си каже и затва бега при скритите маняци.Аз си харесвах ЧОВЕК ОТ МАЛЦИНСВАТА ,а той да земе да го банне.Не ти ли е неудобно ве мой,все едно да убиеш собственото си отроче.Маняк си ей,аз като се заяждам поне имам лице да стоя зад позицията си,а ти правиш травеститски номера и се правиш на ударен,като едно малко шперченце на 316ска-ту заключи ту не заключи и накрая се наака.Аве мухльо кажи си поне на спортното Васе ,че ти си тая сгодна женица ,която прави промените в матрицата за да може да се разберете кат мъже,не да се чуди кво стаа ве компакт диск.
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
devastator написа:...
Мене найстина най-лесно ще ми е да те набия, ама ако трябва да бия всички многознайковци като тебе кокалчетата на ръцете ми постоянно ще са на рани

Колкото до колите на регнатите, на първо място ще поставя колата на твойте любими Зендер и Илюжън, линк няма да слагам защото всички знаят колат много добре. Относно външния вид аз съм си казал забележките на който трябва, но въпреки всичко колата стана прекрасна, не заради е36-та задна броня, ами за труда вложен в нея и не от някакви мега-гига майстори като тебе, а най-обикновенни хора с малко познания и желание.
И мога да ти кажа че за мен те са 100 пъти по ентусиасти и фенове на марката от тебе.
Колегата Компи, с е28-та му, която въпреки е34-те брони изглежда прекрасно

Любака с е12-та също.
На простия е28-та и тя.
има и други за който не се сещам.
Живот и здраве ако даде господ лятото и аз ще ти покажа моето виждане за БМВ с едно е28 пък по-натам и с още едно

Знаеш ли каква е основната разлика между тях и тебе?
Това че те не седят да се тръшкат че имало двоен стандарт в модерирането а си правят колите

Относно шадоу лайнчето и джантичките за 800лева от маргел, аз съм много наясно, ама незнам ти наясно ли си че не всички сме мега богати и имаме пари за джантички от дарукар за по 800 лева парчето минимум

Ама ти поне пари имаш, мега яки коли имаш, мега майстор си, и вече всичко ти е безинтересно си седнал да се вайкаш във форума че някой си бил в масонската ложа а ти не си

аре бъди си там човек от малцинствата, или там некви нинджи или квото искаш, така или иначе си паднал в очите на хора който са ту уважавали и то повече от колкото ти би помислил.
Ама те хората са си го казали, "кой каквото сам си го направи никой не може да му го направи"
едно време се надявах да се запозная с великия Роската, после се оказа че тоя въпросния страда от липса на внимание и за това вдига патардия из целия форум само и само за да му се обърне внимание щото с времето вече не е най-великия

аре със здраве това беше от мен в тая тема

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Трябва ли да харесваме уникалното окачване, спирачки, скорости и т.н. от 70-те години, е аз не. Все пак никой не се явява за някви музейни експонати, че да гони прилики с оригинала. Да не говорим за липсата на такива в 90% от автомобилите в форума. Та така, нека да видим проблемите в форума и ако може някой да ги реши, пък остави ни нас бедните да се дрънкаме всеки ден из дупките с някакви смотани немски, спортни окачвания и сменени мотори. Едва ли с ироничния тон ще се постигне нещо, ма то май само определени хора си я четем тая тема.
- Бате специално за теб днес с новия ник, сега ако и името не ми харесаш ще ходя до СЪВЕТА.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Katia's написа:аз искам да попитам ше гледаме ли поне тунинг секцията или не?
гледам също че весопеса се заканва на девастатора да му праи моторевю ама аз като попрочетой малко назад във форума мисля че по добре да ходи да се пробва да го бие по малак ше е срама, отколкото да му показва коли
А мога ли да те питам ти кой беше и от къде се излюпи А?
ААА как не се сетих, ти може би си някоя от безбройните личности на всемогъщия

Или може би си някой подръжник просто.

И само не ми казвай какво и на кой да показвам!

VesoPesa написа:Katia's написа:аз искам да попитам ше гледаме ли поне тунинг секцията или не?
гледам също че весопеса се заканва на девастатора да му праи моторевю ама аз като попрочетой малко назад във форума мисля че по добре да ходи да се пробва да го бие по малак ше е срама, отколкото да му показва коли
А мога ли да те питам ти кой беше и от къде се излюпи А?
ААА как не се сетих, ти може би си някоя от безбройните личности на всемогъщия![]()
Или може би си някой подръжник просто.![]()
И само не ми казвай какво и на кой да показвам!
щото си с повечко мнения ли баце? или щото и мене ше ме биеш? излюпил съм се от там дето и от ти знаеш откъде
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- devastator
- младши ентусиаст
-
Драги Веско по всичко личи че като човек си ок,по душа си арен ,ама от бмв-та не разбираш грам,направо се чудя дали си по-голям аматьор от оня дека му дадох дума,да не го храня
На Зендерката количката не съм я виждал,но това от снимките ми стига(вече съм редови член на психоздраве,по негова препоръка).
Красю или както вие го знаете като компи драги ми Веско ми е приятел и нема неща които съм му спестил относно бмв-то.Колата той я купи жмелец и я довърши с маняшките брони ,които ако забеляваш не са заострени като е28-цата ,а са заобленки като е34-чица.И за да разбререш къв аматьор си ще ти кажа ,че тази е28-ца съм я виждал доста много години преди него и тебе и знам как изглеждаше.Църна,набор 86,фабричен шадоу лайн,линия да си ебе мишка ухото,стегната до припадък и тн.
За е12-ската на Льобачката,не знам коя точно даваш за пример.Има една черен мат и мисля че тя не е обект на вашата класация,една червена ,която не знам дали също е в класацията,понеже даже врати нема.По моему не отива на добре като гледам жълти стаб щангички,сини макверсончета и червени апаратчета мисля че ще стане шедьовър като тези на Пабло Пикасо.Гледам има и една трета е12-ска,която хептен на нищо не прилича с блъснати брони от голф2-ка.Така че земи да се уточниш коя кола ти харесва и какво точно си видял.Лично мое мнение е че колите беха в по-добро състояние преди,отколкото след като ти си ги видел Веско.
За на простия колата мога да кажа само хубави думи съдейки от снимките,понеже не съм я виждал на живо ,но според мен манията и е обречена дотолкова ,доколкато позвалява маняшкия дизелов агрегат,чудо на техниката и гордост за купе е28.Така че колкото и добра да е и той да хвърля три пъти повече грижи за подръжка,самата кола няма чак такава стойност каквато ти очакваш от нея
Бъди рахат и не забравяй ,че медала има и обратна страна,ако не си счупиш кокалчетата може аз пък случайно да ги счупя и да ти помогна да започнеш да вкарваш ретро бмв-та без мито

На Зендерката количката не съм я виждал,но това от снимките ми стига(вече съм редови член на психоздраве,по негова препоръка).
Красю или както вие го знаете като компи драги ми Веско ми е приятел и нема неща които съм му спестил относно бмв-то.Колата той я купи жмелец и я довърши с маняшките брони ,които ако забеляваш не са заострени като е28-цата ,а са заобленки като е34-чица.И за да разбререш къв аматьор си ще ти кажа ,че тази е28-ца съм я виждал доста много години преди него и тебе и знам как изглеждаше.Църна,набор 86,фабричен шадоу лайн,линия да си ебе мишка ухото,стегната до припадък и тн.
За е12-ската на Льобачката,не знам коя точно даваш за пример.Има една черен мат и мисля че тя не е обект на вашата класация,една червена ,която не знам дали също е в класацията,понеже даже врати нема.По моему не отива на добре като гледам жълти стаб щангички,сини макверсончета и червени апаратчета мисля че ще стане шедьовър като тези на Пабло Пикасо.Гледам има и една трета е12-ска,която хептен на нищо не прилича с блъснати брони от голф2-ка.Така че земи да се уточниш коя кола ти харесва и какво точно си видял.Лично мое мнение е че колите беха в по-добро състояние преди,отколкото след като ти си ги видел Веско.
За на простия колата мога да кажа само хубави думи съдейки от снимките,понеже не съм я виждал на живо ,но според мен манията и е обречена дотолкова ,доколкато позвалява маняшкия дизелов агрегат,чудо на техниката и гордост за купе е28.Така че колкото и добра да е и той да хвърля три пъти повече грижи за подръжка,самата кола няма чак такава стойност каквато ти очакваш от нея

Бъди рахат и не забравяй ,че медала има и обратна страна,ако не си счупиш кокалчетата може аз пък случайно да ги счупя и да ти помогна да започнеш да вкарваш ретро бмв-та без мито

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Ам то така е като се търси под вола теле, мисля че всички други разбраха за какво говорех а само ти пак почна да развиваш теорий
Колкото до кокалчетата, ще поживеем и ще видим, може някой друг да ми ги строши преди тебе
А колкото до ретро БМВ-та и митата, аз съм си открехнат достатъчно, недей се притесявай за мене
Айде да си жив и здрав, и личен съветот мене не дей да се правиш на интересен, щото може да вземеш и свестен да се окажеш изпод всичките глупости

Колкото до кокалчетата, ще поживеем и ще видим, може някой друг да ми ги строши преди тебе

А колкото до ретро БМВ-та и митата, аз съм си открехнат достатъчно, недей се притесявай за мене

Айде да си жив и здрав, и личен съветот мене не дей да се правиш на интересен, щото може да вземеш и свестен да се окажеш изпод всичките глупости

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
- devastator
- младши ентусиаст
-
истината боли не е лесно да си съсипник,хубаво е че поне не се отрича линейноста БАРНЕМ
СЪХНЕ
Не съм поствал снимки с побългаряванията ми и затова нема как да бъда сравнен с креативниците проектаджий
Това е и основната ми линия,да не занимавам хората с мойте автомобили ,а да критикувам техните 

Не съм поствал снимки с побългаряванията ми и затова нема как да бъда сравнен с креативниците проектаджий

Последна промяна devastator на 13 Фев 2009, 23:16, променена общо 1 път
- devastator
- младши ентусиаст
-
Можем да я пунем в ретро форумчето със заглавие МОСКВИЧ РЕСТАВРАЦИЯ от девастатор-чето,но все пак да е под е12-РЕСТАВРАЦИЯ,понеже не съм толкова креативен реставратор та да реставрирам по три МОСКВИЧА наведнъж
За техническото изпълнение питай Иво шперко

За техническото изпълнение питай Иво шперко

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума