Смяна на предни носачи и тампони
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Смяна на предни носачи и тампони
Зная че темата е доста експлоатирана, но не успях да открия нищо актуално. Имам прословутия проблем с тресенето при спиране - ходих на баланс, купих и смених с нови оригинални дискове, проблема остава. Явно предницата се е разбила - бих искал някой, който е наясно да обясни кое точно трябва да се смени, кое е препоръчително да се смени също след като съм почнал, какви са актуалните марки на пазара - освен оригиналните части, и евентуално приблизителни цени.
Поздрави,
Поздрави,
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Пуснал съм тема"Вибрации при спиране-Опасно!",защото и аз имах същите проблеми.Сменяш на комплект(ляв,десен)и тестваш.При мен се наложи да сменя почти цялата предница ама като си нямам късмет.........Части(носачи,тампони и тн. )SWAG от АУТО+.И преди съм сменял с тях на старата си кола(ТДС) и може да се каже ,че съм доволен! Абе пригатвяй кисия!Успех!
- joropc
- младши ентусиаст
-
CLM-Ivo написа:Ако проблема е носач само ще те посъветвам да се изръсиш 250лв за бройка, за да имаш на практика доживотна гаранция, отколкото да дадеш 120-160лв за някое менте и да се счупи след 50-60К км.
Ау-у ти откъде си и по какви пътища караш,че при вас носачите от 250лв. са с доживотна гаранция,бре?Да дойда и аз да си напазарувам малко(и за мен и за децата........а пък и за внуците-дай боже да имам).
- joropc
- младши ентусиаст
-
CLM-Ivo написа:От Сливен съм. Мога да ти дам телефон за контакт на магазина за авто части. Вероятно ще ти пратят и по куриер.
П.С. И аз ги изгледах странно като ми отговориха така... Но до сега не са ме подвели за чаркалъци, които вече са в моята кола...
Ти откога караш Е39 и по колко километра минаваш?
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
joropc написа:CLM-Ivo написа:От Сливен съм. Мога да ти дам телефон за контакт на магазина за авто части. Вероятно ще ти пратят и по куриер.
П.С. И аз ги изгледах странно като ми отговориха така... Но до сега не са ме подвели за чаркалъци, които вече са в моята кола...
Ти откога караш Е39 и по колко километра минаваш?
Може би е минал вече над 60к. километра на нашите пътища без да пипа нищо по предницата, най вече носачите...пък аз балъка ги сменям поне веднъж годишно щот не си пазя колата, и във Варна си имаме повече дупки отколкото в Сливен

Недей така колега, в БГ ходовата част си я имай като консуматив
The Ultimate Driving Machine
Излишно е да коментирам повече контрите на joropc. Всъщност аз не смених носач, оказа се здрав. Засега носач съм чупил само веднъж на един бъгав Ситроен, ама и аз го карах като линейка... Сигурно зависи къде и как се кара... В моя град повечето главни улици са с нов или сравнително добър асфалт, така че може и това да играе роля. Няма значение.
Като извод за себе си разбрах, че ако ще сменям носач на Е39 е по-добре да взема скъп, защото ще ми излезе по евтино, ако ще карам колата повече от 2 години, тъй като ако думите на продавача на авточасти са верни ще трябва да си купувам всяка година евтини носачи... Аз избирам да му вярвам. Вие имате право на избор! Не ангажирам никого с нищо на тема коли, търговия, жени или каквото и да било друго освен по теми тясно свързани с работата ми.
За коли най-много вярвам на автомонтьори- това им е работата...
Хайде със здраве! И дано не ни се чупят колите много
Като извод за себе си разбрах, че ако ще сменям носач на Е39 е по-добре да взема скъп, защото ще ми излезе по евтино, ако ще карам колата повече от 2 години, тъй като ако думите на продавача на авточасти са верни ще трябва да си купувам всяка година евтини носачи... Аз избирам да му вярвам. Вие имате право на избор! Не ангажирам никого с нищо на тема коли, търговия, жени или каквото и да било друго освен по теми тясно свързани с работата ми.
За коли най-много вярвам на автомонтьори- това им е работата...
Хайде със здраве! И дано не ни се чупят колите много

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега не че нещо .. ама доживотна гаранция незнам кой ще даде за носач пък бил той оригинален или от вторичен производител а и нали се сещаш че по БГ пътищата и танк да караш и той ще издаде багажа така че това с доживотната гаранция малко пресилено ми се струва иначе като марка за носачи Лемфьордер е номер 1 за или има и по евтин вариант с въстановяване на старите и само сменяш тампоните на предните носачи за задните мисля няма резервни само тампони и става доста добре с въстановените и карат доволно много и излизат най най евтино
10 мнения
• Страница 1 от 1