Пазете си колите!!!
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Колеги , помолих MaXimal да ми направи тема , защото не съм много компетентен в тая насока, но вижте сутринта в какво състояние си намерих колата пред блока... 1 - во са махнали мигача , за да дадът на късо и по този начин да неутрализират алармата , а след това са ми задигнали предния парктнорик с лайсните...Като ходихме в М Кар ни казаха , че миналата седмица на 7-мица но без фейслифта е откраднат волан, а преди седмица на един приятел на ГЛ-а му свалиха цялата предна броня с халогените...На къде върви тая държата ?
П.С. Като цяло ремонта в М Кара казаха , че е 1700-1800 лв , което не е мой проблем , а на застрахователите, но ми е кофти защото от неодушевените премети най-много си обичам колата Надявам се да получа подкрепа от колеги и не пожелавам на никой да го спохожда подобна беда - да си види колата в такова състояние.
П.С. Като цяло ремонта в М Кара казаха , че е 1700-1800 лв , което не е мой проблем , а на застрахователите, но ми е кофти защото от неодушевените премети най-много си обичам колата Надявам се да получа подкрепа от колеги и не пожелавам на никой да го спохожда подобна беда - да си види колата в такова състояние.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Колега напълно те разбирам какво ти е..!
На мен до сега колата ми е драна с ключ/пирон, нз и аз с какво 5 пъти...! А на никой не преча, имам си собствено паркомясто, дадено от общината..! Застрахователите, кат ме видят вече, нз какво си мислят...! Последния път стана преди 1 седмица- взимам си колата, и точно след 2 часа беше надрана пак...!

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
BadAngel написа:застрахователите поемат ли ти липсващите паркинг сензори и лайстни, защото в общите условия на всички ЗК пише, че не се поемат цели липсващи части
Имаше скандали и в М Кар и при застрахователя , но всичко мина благополучно...
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
BadAngel написа:застрахователите поемат ли ти липсващите паркинг сензори и лайстни, защото в общите условия на всички ЗК пише, че не се поемат цели липсващи части
Всичко и поемат...!

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Тъпи уруди... Жалко за тази история, явно си трябва охраняем паркинг. На приятел скоро му откраднаха джипа точно за части...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
Modulo написа:Писаха някъде, че почнали да крадат и цели скъпи нови коли отново. Започвам да си мисля дали силовите застрахователи не почват да изпускат нещата от контрол.
Отделен е въпроса какви са "клиентите" за откраднатите части на колегата.
"Клиентите" за откраднатите части съм над 90% сигурен , че са хора които са докарали от чужбина ударени коли и ги правят по най-евтиния възможен начин - с крадени части. Защото ме самнява в България да има някоя е65 без пълно автокаско. Както и написах за друга е65 на която са откраднали само волана - това е защото при сблъсък волана се чупи да излезе еърбега и не може да се ремонтира после.
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Грозна работа. Тея крадци са супер нагли. Колеги, имате моята пална подкрепа. Ако ги разберете кои са, пишете тука, че имам сформиран един наказателен отряд да идем да ги респектираме.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
е няма такава простотия, тези боклуци заслужават така както си свалят лаисните да ги опънеш лекичко отзад. един съвет от мен колега-дръж си колата на платен паркинг както правя аз и няма да имаш проблеми, за съжаление това е решението
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series