Помогнете в избора ми моля!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Помогнете в избора ми моля!!!
Здравейте момчета от мен..предлагат ми БМВ525 тдс..двигателя звучи много добре..сменени са всички консумативи плюс шарнири предни..феродо на всички спирачки мисля и дисковете но не сам сигурен..уж е на 167000км(нали се сещате)
)много ми хареса но ме притесняват няколко неща..
1.задните ел стакла не работят и двете...
2.корите на вратите са като че ли вадени ли незнам не са си прилепнали както трябва да са нормално ами леко открехнати ж някой ъгълчета...може някой да е ровел в тях...
3..не чак толкова важно незнам вие ще кажете...тррябва да купя 4 нови гуми...
както виждате са може би козметични проблеми незнам..вие ще ми кажете..просто чета няколко дни всички теми из форума и реших да си пиша моя проблем и се надявам някой да ми помогне с мнение..не сам карал никога такава 5ца...засажаление
предварително благодаря..ако трябва да ги сменям механизмите са по 150 лева бройката и тез кори ако трябва и тях...кажете някой танкости там такива неща...иначе колата е с хубав двигател и продавача ми каза че кадето искам да я водя на диагностика няма никакви проблеми..и ми иска 10 000лв...моля вие сте на ход...

1.задните ел стакла не работят и двете...
2.корите на вратите са като че ли вадени ли незнам не са си прилепнали както трябва да са нормално ами леко открехнати ж някой ъгълчета...може някой да е ровел в тях...
3..не чак толкова важно незнам вие ще кажете...тррябва да купя 4 нови гуми...
както виждате са може би козметични проблеми незнам..вие ще ми кажете..просто чета няколко дни всички теми из форума и реших да си пиша моя проблем и се надявам някой да ми помогне с мнение..не сам карал никога такава 5ца...засажаление

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
И 5к са много за тия таралясници. Отношението към колата си личи по всичко - не може да очакваш вътре да е кенеф, а видите ли моторът перфектен. Мое мнение, разбира се.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Най добре провери двигателя в някой сервиз да ти кажат как е, ако наистина е добре може би си заслужава, но наистина една кола се познава по много неща и дребните детайли могат да кажат дали собственикът се е грижил.
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега щом има такива дразнещи всекиго проблеми като неработещи ел.стъкла значи колата не е поддържана както трябва.Ти ако си собственик няма ли да го оправиш това нещо,няма ли да те дразни?Според мен ще излезнат и други дефекти.Помисли и огледай добре цялата кола,защото последващите ремонти на тая кола са скъпи.Поздрави!
Колега не знам кои ще си даде запазена кола за 8-9000лв. читавите вървят над 10000лв. Гледай мотора , скоростите и ходовата част да са на 6 вси4ко друго са козметични забележки , който ще се оправят. Аз така страдах много , уж добра и след месец хоп главата спукана. За това внимавай какво купуваш . НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙ НА ПРОДАВАЧИТЕ!!!Ивелин написа:ами защото аз като гледам цените на така запазени автомобили на който всичко си работи са около 8 -9 хиляди...ама 10 000 и с такива косури...незнам
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Колега няма кво да се заблуждава6 такава кола под 13 000 15 000 коза(лв) не си заслужава.Ти я взима6 за 10 000 и от там се по4ва голямото ходене по мъките 6те ти легне колкото една наистина запазена за 15 000 ли4но според мен,ако 6те си копува6 кола да кара6 а не да ремонтира6 инвестираи пове4е
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
тва с 13-15к беше преди години цените падат ,тея коли станаха на 12 г ве4е , относно стъклата -според мене е пълна глупост 4е ти прави въобще впе4атление , и въобще не е показател колко е ползвана колата , напротив тея коли си имат една слабост относно ел повдига4ите , при рядко ползване -както са задните нещо слепва вътр и се 4ува тихи4ко едно цък , цък като бараш коп4ето , изисква едини4ен силен удар с юмрук по кората -където е мотора и край тръгват 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега Ивелин, да вземеш ТДС е много рисковано да знаеш :>
доста колеги са патили след евтина покупка на ТДС но ти си решаваш
ако си от София може да видиш неговата, има фактури от ДаруКАр за към 2000-3000лв, сив ТДС 98ма, ел пакет работат си, оригинален ксенон, подменена цялата ходова част, а цената е към 11 000
ако си от София може да видиш неговата, има фактури от ДаруКАр за към 2000-3000лв, сив ТДС 98ма, ел пакет работат си, оригинален ксенон, подменена цялата ходова част, а цената е към 11 000
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
BMW-E39 написа:колега Ивелин, да вземеш ТДС е много рисковано да знаеш :>
Ето това е добра оферта

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Вземи си бензиново над 2 литра, няма да сбъркаш
При мен на 2,5 мотор с 2 ваноса разходът е по-малък отколкото при 20ката 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
дам само да спомена че, при Е46 купе 323 което е пак със същия мотор като на по горе на колегата с 523, та тази 323 е46 върви повече от колкото е39 525д с турбо от 530д, и така 

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3