Перник-Архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Мнение от djsancho » 09 Фев 2009, 17:13

според мен трябва да се наредим на кауфладн, и да си направим едно обща снимка, че да се види кои сме ;)
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 09 Фев 2009, 17:24

djsancho написа:според мен трябва да се наредим на кауфладн, и да си направим едно обща снимка, че да се види кои сме ;)

Правилно :yes: А после на по бира :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 10 Фев 2009, 10:36

Очаквам този път да се съберем повечко народ, подочувам по кафетата някакви с бмв-та се били събирали хахахаха ставаме популярни :)
Черно БМВ в завой с вратите влизаме...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е70 4.8

:

Мнение от Papy_m » 10 Фев 2009, 10:53

:) ;) ама точно така трябва да е!
Последна промяна Papy_m на 10 Фев 2009, 13:28, променена общо 1 път
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Фев 2009, 12:12

колеги моля да се придържате към правилата за писане в раздел"събори и мероприятия"
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=115732

една от целите на сбирките е комюникирането,затова моля последното да бъде сведено до минимум тук
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4ервено/4ерна е36-ца

Мнение от makabeo » 10 Фев 2009, 15:05

колеги измислихте ли какво ше правиме в четвъртък
само нинджа може да убие друга нинджа и само BMW може да изпревари друго BMW!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от smok.bg » 10 Фев 2009, 21:45

Абе ние реално колко сме аз мисля че сме около 8 в форума :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Mitaka M3 pk » 10 Фев 2009, 23:38

smok.bg написа:Абе ние реално колко сме аз мисля че сме около 8 в форума :roll:
Брои ме и мене с двата крака ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 10 Фев 2009, 23:38

Може и аз да намина ако неам неква работа :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Мнение от guns3 » 11 Фев 2009, 0:07

Здравейте Колеги!!!
Чак сега виждам темата и ме радва че и в Перник има фенове!!! :)
Виждам че коментирате малки преходи по пътища и сбирки-и искам да дам и аз някоя идея-вие коментирате пътищата към Брезник и региона към Батановци!!
Мнението ми че един от наистина добрите пътища (Като здравина на асфалт и липсата на дупки и интересни завой) е пътят за Кюстендил!!А по този път на отбивката на село Извор-на ляво и още няколко километра се намира небезизвестното военно летище Кондофрей-което преди време беше без охрана и се влизаше спокойно и които му се прави дрифт и подобни неща има доста място за такива неща(Пистата не е малка-все пак е военна)!!А също може да се мине и през Радомир, Червена Могила и през и др. селца!!!
Забележка:В момента не знам какво е точното положение на това Летище (по точно самолетна писта) не съм ходил от доста време)!! :)
Поздрави

Аватар

Мнение от djsancho » 11 Фев 2009, 0:24

guns3 написа:Здравейте Колеги!!!
Виждам че коментирате малки преходи по пътища и сбирки-и искам да дам и аз някоя идея-вие коментирате пътищата към Брезник и региона към Батановци!!
Мнението ми че един от наистина добрите пътища (Като здравина на асфалт и липсата на дупки и интересни завой) е пътят за Кюстендил!!А по този път на отбивката на село Извор-на ляво и още няколко километра се намира небезизвестното военно летище Кондофрей-което преди време беше без охрана и се влизаше спокойно и които му се прави дрифт и подобни неща има доста място за такива неща(Пистата не е малка-все пак е военна)!!А също може да се мине и през Радомир, Червена Могила и през и др. селца!!!
Забележка:В момента не знам какво е точното положение на това Летище (по точно самолетна писта) не съм ходил от доста време)!! :)
Поздрави

Колега, на мен Кондофрей ми е селото. Аз преди втреме говорих с кмета на селото точно за тази писта. Каза че преди са се правили съсътезания, но е имамло смъртен случей и от тогава са забранени. Ако искаме да караме там ни трябва разрешение от МВР. До колкото последно чух,че летището е купено от някой. Но единствения начин да се знае на 100% е да се разходиме да видим какво е положението.

Пистата е дълга 3 км !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 11 Фев 2009, 1:01

djsancho написа:
guns3 написа:Здравейте Колеги!!!
Поздрави

Колега, на мен Кондофрей ми е селото. Аз преди втреме говорих с кмета на селото точно за тази писта. Каза че преди са се правили съсътезания, но е имамло смъртен случей и от тогава са забранени. Ако искаме да караме там ни трябва разрешение от МВР. До колкото последно чух,че летището е купено от някой. Но единствения начин да се знае на 100% е да се разходиме да видим какво е положението.

Пистата е дълга 3 км !!!

Хора ако правиме сметка за драгчета не мисля че 22.00часа е най удобното време,дайте първо да почнем да се събираме по често и в последствие ще ги обсъждаме тези въпроси:winky:
:repost: Та къде ще пиеме по бира :mhihi: :bchug:

Аватар

Мнение от djsancho » 11 Фев 2009, 1:09

ако питаш мен, аз мога да пийнем биричка и на метал :mhihi: а незнам къде ще можем да си намерим места при положение колко хора сме :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 touring
Мечтае да кара: М Power
Детайли за колата: черна , М40Б18

Мнение от joepower » 11 Фев 2009, 13:32

здравейте пичове аз съм от София но приятелката ми е от Перник и от известно време доста честичко ми се налага да прекарвам и по 3-4 дена в Перник та ако може да ми кажете каде се сабирате кои дни и в колко часа :uups: ще се радвам да :driving: с колеги от форума че иначе ми е тъпо да плаша хората по улиците сам :help: :D ПП Перник си е уникален за дрифтове до центъра има мн добро кръгово дето секи път му влизам на врати и права задръстване че немога да му се нарадвам и ми треат поне 3 оборота да му врътна а ако имах и шперец с белезници само щеше да могат да ме извадат от крага хахахахаха :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е70 4.8

:

Мнение от Papy_m » 11 Фев 2009, 13:34

И аз мисля че 22.00 не е добро време за състезания.Пък и щом е имало преди смъртен случай там и са забранили,съм почти 100 % сигурен че няма да ни разрешът.

Пак искам да питам какво стана със стикерите?Дали ще донесе колегата утре?

Дано утре пак да се съберем доста хора и да побръмчим!
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия