Проблем с м10 84г
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
Проблем с м10 84г
Имам следния проблем: когато карам като е студена си върви нормално за момента но загрее ли започва да прави следния номер .... когато педала на газта е на средата (нормално каране) колата прекъсва сякаш или няма центровка или не и достига горивото, а когато настъпя педала до ламарината колата тръгва да наема. Но ми се случи и друго когато го настъпах в началото не искаше да се форсира и ами започна да прекъсва.
Та от човека от който взех колата ми каза че долното зъбно колело на веригата е испилено и за това губи центровка! Въпроса ми е възможно ли е от това да е проблема, ако не от какво може да е
Забравих да спомена че съм сменил филтъра и съм ходил да ми отпушват дюзите и друго че колата преди да я взема не е била карана малко повече от година поради тази причина че прекъсвала
Благодарско предварително

Та от човека от който взех колата ми каза че долното зъбно колело на веригата е испилено и за това губи центровка! Въпроса ми е възможно ли е от това да е проблема, ако не от какво може да е

Забравих да спомена че съм сменил филтъра и съм ходил да ми отпушват дюзите и друго че колата преди да я взема не е била карана малко повече от година поради тази причина че прекъсвала
Благодарско предварително

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
мм колега вариантите са няколко.. мойто Е30 ми правеше същия проблем и се оказа масата (небеше затегната) при тебе може да са свещи,кабели на свещите, бобина,маса.... но и както ти е казал човека може и зъбното колело да е .... но все пак си провери изброените от мен причини.. Дано съм помогнал
Успех

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
biem_w написа:мм колега вариантите са няколко.. мойто Е30 ми правеше същия проблем и се оказа масата (небеше затегната) при тебе може да са свещи,кабели на свещите, бобина,маса.... но и както ти е казал човека може и зъбното колело да е .... но все пак си провери изброените от мен причини.. Дано съм помогналУспех
свещите са нови кабелите като ги гледам и те (но не съм ги сменял аз) за бобината не знам

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Проблем с м10 84г
Здравей!Какъв тип ти е инжекцията,механична ли е?Има ли неуплътнени места по всмукателните връзки?Колата лесно ли пали когато е топла?........
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с м10 84г
Стаевски написа:Здравей!Какъв тип ти е инжекцията,механична ли е?Има ли неуплътнени места по всмукателните връзки?Колата лесно ли пали когато е топла?........
не знам какъв тип е точно кажи как мога да я позная и ще ти кажа а за това дали има неоплатнени места мисля че няма когато сваляхме дюзите да ги чистим всичко си беше в ред с исключение на това че едната гумичка на едната дюза беше прокъсана но ми казаха че това не е голям проблем докато си намеря просто щяло да таи бензин и да мирише
колата пали еднакво топла и студена но без да и подам гас не съм я палил и мисля че няма да запали (не съм пробвал само да въртя без газ)
и забелязах друго че когато я оставя загряла и се върна и датчика отчита че е топла когато тръгна и я изцедя стрелката на температурата се покачва и тя и после не спада а си остава
- divane-s-m10
- Потребител
-
когато е тъмно запали колата и виж някой да и подава газ на място а ти отвори капака и виж кабелите да не да има светлинно шоу вътре
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
провери гумения маркуч от дебитомера до дросела ,данема некви пробоини (дупки дасмуче ваздух)
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Проблем с м10 84г
Ами, механичната инжекция няма проводници на самите дюзи.Има само маркучета.Моята е такава.
9 мнения
• Страница 1 от 1