Въпрос към Тутрурело,относно моделчетата?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Въпрос към Тутрурело,относно моделчетата?
Незнам дали мястото на темата е точно тук!НО след умуване 1 час я пускам тук!
И така въпроса ми е можеш ли да ми дадеш цено разпис и каталог със снимки на всички умалени модели на БМВта-1/18;1/24 и всичките останали мащаби в,които мога да поръчам автомобилче!
Въпроса не е само към него,ако някой има информация да дава!Става въпрос изключително и сао за оригинални продукти!Така че не ми давайте сайтове от сорта на Ибей...Дайцастколектибълс;дайкастстеъшън и др.!
10х предварително на всички!
И така въпроса ми е можеш ли да ми дадеш цено разпис и каталог със снимки на всички умалени модели на БМВта-1/18;1/24 и всичките останали мащаби в,които мога да поръчам автомобилче!
Въпроса не е само към него,ако някой има информация да дава!Става въпрос изключително и сао за оригинални продукти!Така че не ми давайте сайтове от сорта на Ибей...Дайцастколектибълс;дайкастстеъшън и др.!
10х предварително на всички!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
Виж тук:
https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/EUR/BMWFrameSet-Start?CategoryName=LIFE
кликни на "Miniatures".
Би трябвало да може с артикулен номер да се поръча от вносителя, но затова се обърни към който трябва.
Успех!
https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/EUR/BMWFrameSet-Start?CategoryName=LIFE
кликни на "Miniatures".
Би трябвало да може с артикулен номер да се поръча от вносителя, но затова се обърни към който трябва.
Успех!
Re: Въпрос към Тутрурело,относно моделчетата?
moto написа:Незнам дали мястото на темата е точно тук!НО след умуване 1 час я пускам тук!
моделчетата са много .. ела в Камор Ауто има каталог, разгледай ги - има part number и по него се поръчва!
Крайните цени не ги знам, защото за мен като служител са на различна цена..
Можеш да ги разгледаш във въпросния сайт и да дойдеш подготвен с информация, защото много от моделчетата ги няма ..
- moto
- младши ентусиаст
-
ОК!
Благодаря много за инфото!МОжеш ли само да ми кажеш къде точно беше Камор Ауто
!
А моделчетата са като твойте нали.,...всмисъл тотално изпипани-тапицерий и т.н.!
Благодаря много за инфото!МОжеш ли само да ми кажеш къде точно беше Камор Ауто

А моделчетата са като твойте нали.,...всмисъл тотално изпипани-тапицерий и т.н.!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
Какво точно означава по-скъпите-като модел в реалността,или като ценова листа за самият продукт?
8 мнения
• Страница 1 от 1