Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Фев 2009, 21:28

Katia's написа:защо да е малоумен? защо триабва тои да сочи с праст ниакои? аз сам нов и не знам за какво става на вапрос но познавам хора дето одавна пишат тука и те знаиат за какво става на вапрос. а и като прочетох стари теми дори аз видиах какво има предвид колегата! това твоито се казва двуличие! дори в мнението на Zender едно от предложениата е за това. а за скритите тунинг секции така и не стана иасно ще може ли поне да ги четеме/ също не стана иасно аз сега като съм с малко мнениа и наи нисак ранг втора рака човек ли сам и да не пиша или сам равноправен? и да те попитам лично тебе защо си позволиаваш да обиждаш хората и такъв език да държиш щото си с много мнениа ли и отдавна вава форума? на тея вапроси ше има ли ниакои да отговори?

добре промених си поста предвид това,че съм и аз от групата на модераторите и трябва да давам пример,но ти ми кажи защо търсиш под вола теле,защо подклаждаш напрежението което и без това е изкуственно акумолирано и от теб.
няма значение колко поста имам със сигурност половината са пълни глупости,но защо ти имаш само 8 или 9 и то все нападки.
затова ли се регистрира ,за да намериш виновните за нечие нещастие ли
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 06 Фев 2009, 21:31

Никой не е длъжен да споделя работата си в публичното пространство - хората може да си ценят труда и да го споделят с определен кръг хора, никой не ни е длъжен за нищо. Сигурен съм, че който се интересува и ги попита на сбирка, няма да му откажат съвет.

Обеснявате се като ученички, а проблем във форума аз лично като обикновен потребител не съм видял, когато съм питал нещо или когато съм давал съвет на колега, а съм писал и много големи глупости.

Въобще не виждам какво ви пречи, интелигентни хора ли сте или не - смятам, че ако не те кефи някоя идея за тунинг на класически модел например, можеш просто да напишеш "ни мъ кефи", а не да кажеш на човека, че е хомосексуалист :roll:
BMW only!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 06 Фев 2009, 22:41

amd написа:Никой не е длъжен да споделя работата си в публичното пространство - хората може да си ценят труда и да го споделят с определен кръг хора, никой не ни е длъжен за нищо. Сигурен съм, че който се интересува и ги попита на сбирка, няма да му откажат съвет.

Обеснявате се като ученички, а проблем във форума аз лично като обикновен потребител не съм видял, когато съм питал нещо или когато съм давал съвет на колега, а съм писал и много големи глупости.

Въобще не виждам какво ви пречи, интелигентни хора ли сте или не - смятам, че ако не те кефи някоя идея за тунинг на класически модел например, можеш просто да напишеш "ни мъ кефи", а не да кажеш на човека, че е хомосексуалист :roll:
а ти специално кво отношение имаш по темата 4е се месиш,
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 06 Фев 2009, 23:43

Извинявам се за офтопика ама кво се случи с онова цигане от Пазарджик,говореше некви да давал клубарчетата и модовете на Стразбург,сериозен ли беше?
Ел капетано що направи с цигането,неудобно ли ви беше :mhihi: :mhihi:
Зендерка пилинка и на мен ми е гнусно като си рзглеждам форума да гледам как съсипваш такъв славен модел като е21,да ти гледам смуличките и циганския тунинг ,направо ми се повръща ама е го на трая си и се увреждам психически,затова че се наложи да се търпим мой!Тържествено ти се заклевам ,че ако си смениш чикиджийския ник Зендер и си махнеш снимчиците с помийката ,че стана по тих от мушица :winky:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 07 Фев 2009, 2:41

sid написа:Баси ,дърти хора а как се излагат ,жалка история.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 07 Фев 2009, 3:00

jorofaceoff написа:
GEORGIEV написа:Ей страшни сте :D
:OT:

ама не можете да ме разсмеете както е30.бг ,гледам да не чета много там че почвам да падам от смях не че има много какво да се чете понеже там никой не иска да спазва казармените правила :confused: и то от 10 теми 8 са заключени , добре че тук нее казарма ;)
Някои да те кара на сила????и кво смешно е написано там???следя си и двата форума,и като гледам колко компетентни мнения си дал....... :help: и казармените правила са за да не стане като тук!!

Точно че никой не ме кара на сила ,лошото е че отказахте от вашия форум много истински ентусиасти и си оставате там като в дядовата ръкавичка само отбрани хора със супер мега гига проекти , а другите с "некомпетентните" мнения се залъгваме тука...... УСПЕХ с казармата

извинявам се ако не е по темата
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 07 Фев 2009, 11:48

Готово, бате, ти си. Смоличките няма да ги махам, защото няма такива.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 07 Фев 2009, 11:59

devastator написа:ама е го на трая си и се увреждам психически,затова че се наложи да се търпим мой

Ето къде бил проблема и с моето психическо състояние. Добре, че си ти, Велики Девастаторе, че да ми помогнеш да се излекувам, ама спокойно от скоро съм с нов дилър и има надежда да се оправя. А аз виждам как търпиш, търпиш целия форум, търпиш да четеш глупави теми, търпиш да пускаш още по-глупави такива, търпиш себе си, което може би е най-тежко от всичко.

devastator написа:Тържествено ти се заклевам ,че ако си смениш чикиджийския ник Зендер и си махнеш снимчиците с помийката ,че стана по тих от мушица :winky:

Снимчиците са махнати. Чакам и администратор да смени ника. Айде да видим ти дали ще започнеш да си кротуваш след това.
Ако искаш може да опитаме и с нова регистрация, само че и от новия профил //Zender ще пише смислени неща, а ти и още 1000 да си направиш пак ще си си боклук.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Фев 2009, 22:26

Имаш думата ми :!:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 08 Фев 2009, 13:06

Абе поне се карахте кои старши,кои ентусяст,кои кандидат,се чуда от дълго време,някаква група ли са тези които под никовете им пише различни неща?
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 09 Фев 2009, 0:15

Bavarcho написа:Абе поне се карахте кои старши,кои ентусяст,кои кандидат,се чуда от дълго време,някаква група ли са тези които под никовете им пише различни неща?
що реши 4е са група,обращаш се кам администратора и го питаш може ли да ти го смени,ако е сагласен(не вярвам да ти откажат) ти слагат нещо по твой избор,както е при мен,ма то в доста от слу4аите ранговете са заслужени ;) както е при мен например
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Фев 2009, 18:03

bavareca_86 написа:
Bavarcho написа:Абе поне се карахте кои старши,кои ентусяст,кои кандидат,се чуда от дълго време,някаква група ли са тези които под никовете им пише различни неща?
що реши 4е са група,обращаш се кам администратора и го питаш може ли да ти го смени,ако е сагласен(не вярвам да ти откажат) ти слагат нещо по твой избор,както е при мен,ма то в доста от слу4аите ранговете са заслужени ;) както е при мен например

Ми незнам защо реших така,а за твоя е заслужен :mhihi: ,макар че и аз мога да се кандидатирам за същия :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 10 Фев 2009, 21:11

Аз лично като "прост потребител" нямам проблем,но защо за Бога има СКРИТ форум за тунинг? Нали това му е целта,да го четат хората.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 11 Фев 2009, 1:21

:|
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Фев 2009, 16:07

Мдаааам...
...както има една приказка "На калпав моряк водораслите му криви.",
така и Роската и компания. :roll:
Дори и да има "масонски" групички, дори и да има двойни стандарти, това е неизбежно, за лошо, а може би за добро и имаме избор, или да се примирим че сме от по-ниска класа и не сме достойни, да докайем че сме достойни или да си оберем крушите :idea:
Всеки има избор да направи каквото му изнася най-много :!:
Че във форума има много излишна кал и простотия също е вярно, ама не може само да се тръшкаме и да обвиняваме другите :idea:

Това не се отнася само до форума :!: :!: :!:

А и Роска, разбираме че си можещ и че си знаещ, ама представи си има и други кадърни хора на тоя свят. :!:
Може вкусът йм за красиво и естетично да се различава от твоя, моя, на Пенка, на Серафим, на Ганчо или на Иванка, ама тва не ти дава право да се подиграваш и да се опитваш да умаловажаваш труда йм. :!:
Не за друго, просто може да се окаже че тея хора са 1000000000000000000000000000000000000000000000 пъто по-способни от тебе. ;)

Айде със здраве.

И да използвам момента така и така става дума за рангове, може ли моя да го промените на "Просто фен" или нещо подобно по ваша преценка. Също ако може и брояча на мнения от профила да ми махнете. Благодаря предварително ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума