Айде пак да оплюем новата "тройка"
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Аре стига бре как мжете да сравнявате интериора на 3-та с селиката па то си личи дървеното изпълнениена на тая тойота, а пак и изобщо не сещам за японски автомобил който да има по добър салон от които и модел да е на BMW повечето са пластмасови таблата и плюшени седалки. Абе кво се обеснявам.
Значи снимките са доста добри и да ви кажа придобивам представа как би изглеждало на живо почва да ми харесва задницата с стоповтете незнм но мисля че ще ми хареса като излезе.
Значи снимките са доста добри и да ви кажа придобивам представа как би изглеждало на живо почва да ми харесва задницата с стоповтете незнм но мисля че ще ми хареса като излезе.
smoKing написа:задния стопсправка Ауди А3; сеат незнамсиквоси
а що на новото ауди таблото вече е завъртяно към 6офера а на бмв не е?
а защо в последното издание на Топ Джиър по БиБиСи ауди S4 наду Е46 М3 от всекъде НА ПИСТА? бмвто се опъна само на права отсечка с 1 метър - субективно, смех. къде отиде спортният имидж на любимата марка? Тройката вече много отдавна не е спортен а семеен автомобил. па ти си харесвай квото искаш ...
а ето и обратно наклоненото бар4е м/у 2-те предни седалки на целика, което визирах, но не поясних, може би...
айде пак...

да стоповете са същите като на А3
това даже и шеф дизайнера ще го потвърди

(който всъщност не е Бенгъл)

сигурен ли си че не е завъртяно към
шофера таблото, щото аз не съм ако се
загледаш на снимките ще забележиш че
има лека чупка отдясно, но явно не е
така както преди, но докато не го видим
и пипнем на живо не можем да говорим
дали е удобно или не, защото аз лично
до момента в неудобно БМВ не съм се качвал

Да бе това последно издание на Топ ДЖиър

което бих казал е доста старо всъщност
така разликата е 9 стотни в полза на
удито, което не е малко но не е и много
предлагам ти да погледнеш времената
на М3 и S4 на Нордшлайфе и тогава пак
да поговорим кое е по-добрия автомобил!
И колкото и да е по бързо аудито аз пак
ще взема "The 2.00 am beach house party"

а всъщност защо не отидеш да си купиш ауди...

а бе хич не спортни новите тройки
2.5 218 магарета и 3.0 258 коня с
тегло около 1400кг и алуминиево
магнезиеви блокове и други джаджи
ама изобщо не мислят от БМВ за спортния
дух на автомобилите си хич не се опитват
да направят оптимално лекия и здрав
двигател абе мани ги както казах ходи
си купи ауди

колко повече гледам, толково повече се растройвам. на тези който харесват тази творба искам да кажа, че не всичко ново е хубово!
след 30 години пак ще се съберем и ще видим, какво е по хубово: преди или след мистер Бангъл. А на този пич, който правил Е46 и специално двувратката, трябва да издигнем памятник, ако е той... щеше е много ама много по-добре сега, той си имал вкус, и най-важното тънко е чувствал духа на колата.
след 30 години пак ще се съберем и ще видим, какво е по хубово: преди или след мистер Бангъл. А на този пич, който правил Е46 и специално двувратката, трябва да издигнем памятник, ако е той... щеше е много ама много по-добре сега, той си имал вкус, и най-важното тънко е чувствал духа на колата.
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5