Въпрос за жълтите светлини на Е60?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Предполагам става въпрос за жълтия диод
http://picbg.net/img.php?file=d9f18b833c7fae2b.jpg
От доста време се опитвам да разбера как се сменя и така и не успявам. Ако някой знае, ще е от голяма полза. Няма отвор в подкалника като на е90
http://picbg.net/img.php?file=d9f18b833c7fae2b.jpg
От доста време се опитвам да разбера как се сменя и така и не успявам. Ако някой знае, ще е от голяма полза. Няма отвор в подкалника като на е90
Последна промяна COMMON на 06 Фев 2009, 21:58, променена общо 3 пъти
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
COMMON написа:От доста време се опитвам да разбера как се сменя и така и не успявам. Ако някой знае, ще е от голяма полза. Няма отвор в подкалника като на е90
на Е90 през тоя отвор можеш само крушките във фара да смениш, къси. дълги. габарит. За да смениш крушка на Angel Eyes трябва да свалиш подкалника. Смятам че тези диоди ако въоще могат да се сменят трябва да се свали фара или да има доълнително капаче на фара за тях
Re: Въпрос за жълтите светлини на Е60?
В крайна сметка откъде се пущат и спират? И аз пробвах всички бутони - не става! А видях че имат кабелчета (опитах се да ги проследя ноо не успях!) Моля някой да помогне... В града съм виждал бмв-та като моето и на тях им светеха.. Следващия път ще попитам собственика откъде се пускат въпросните диоди!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
bmvlover написа:В крайна сметка откъде се пущат и спират? И аз пробвах всички бутони - не става! А видях че имат кабелчета (опитах се да ги проследя ноо не успях!) Моля някой да помогне... В града съм виждал бмв-та като моето и на тях им светеха.. Следващия път ще попитам собственика откъде се пускат въпросните диоди!
Пускат се с тестер OPPS - като се променят софтуерно настройките на LCM-а.
- STASEK
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person
Явно чуденката около тези светлини е голяма -> http://www.bmwland.co.uk/talker/viewtopic.php?p=711554. Доколкото разбрах трябва да се смени софтуера, което предполагам няма да е евтино.
Може ли на по-човешки език да ми го обясниш
Какво е OPPS и LCM?

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
bmvlover написа:Може ли на по-човешки език да ми го обяснишКакво е OPPS и LCM?
OPPS е тестера с който се сменя софтуера на колата ти - от това по просто не мога да ти го обясня

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
bmvlover написа:Няма ли някакъв по-лесен начин да се реши проблема
До колкото знам това е единствения начин - смяна на софтуера.
Metallium написа:Здравейте, имам едно въпросче относно жълтите светлини отстрани на предните фарове, които светят заедно с тях.
Приятел си взе завчера Е60 525д '04 като моето. При него обаче няма жълти предни светлини. Има ли възможност въобще колата му да няма тази "екстра" или има някакъв ел.проблем евентуален?
Мерси!
ако имаше някакъв проблем, щеше да отчита грешка. според мен са просто изключени. трябва някой (с подходящата техника) да влезе в сервизните опции и да ги активира.
предполагам, че предишният собственик ги е изключил, поради някаква причина. не е харесвал ОРАНЖЕВИЯ цвят например...
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3