Някво проблемче помощ ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Някво проблемче помощ ТДС
На 15 л нафта ми свършва горивото, а не на 0.Първоначално си мислех че е сгънато нещо и за тва показва грешно ама не е сичко си е ок.После в гаража се появи още 1 тдс със същия проблем а и като си я закача на програмата ми показва грешка но немога да я изтрия някой знае ли къв е проблема и как се отстранява че ме дразни леко
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Помпа в резервара! И тази грешка е от сорта Д71 или нещо такова... Аз смених помпата, която е в дясната половина на резервара...
Последна промяна WALL на 04 Фев 2009, 18:50, променена общо 1 път
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
аха е са ще го разпитам бащата че искам да си го оправя тва,а знаеш ли от къде се отстранява смисъл по електронен път ли е грешката или е механична и как се оправя??
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Както по-горе ти е отговорил колегата,не ти работи електрическата помпа,която се намира в резервоара.Първо виж предпазителя,ако е здрав-отваряш резервоара и сменяш помпата.Ако не ти се занимава със смяна,просто гледаш резервоара да не пада под 20 литра.
помпата като я погледнеш всичко и е ок , но виж дали не се е цепнал някой от пластмасовите щуцери където присъединяваш маркучите. Иначе си бачка ок , има обороти и дебит ,но когато не е потопена изцяло( под 15-20л например) може да смуче въздух без да разбереш.
Ако не си намерил друго решение пробвай и това.друга логика няма според мен иначе нямаше да пали и при повече гориво.
Ти пробва ли я само помпата или направо я смени ???
Ако не си намерил друго решение пробвай и това.друга логика няма според мен иначе нямаше да пали и при повече гориво.
Ти пробва ли я само помпата или направо я смени ???
Доста кончета в един обор.

11 мнения
• Страница 1 от 1