спортно окачване

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61 525и

спортно окачване

Мнение от p3sh0 » 05 Фев 2009, 21:58

здравейте на всички - значи направо към въпроса-изпадна ми 1 спортно окачване като без пари от опел астра комби но пък не знам дали съвпада с на бмв-то то е 6 цилиндрово м20б20 88година -седан .... ако някой знае нека ми каже благодаря !!! :help:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 05 Фев 2009, 22:19

евентуално задните пружини ,ама едва ли :roll:

Абе с една дума -остави ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: пак БМВ
Детайли за колата: черно БМВ

здр

Мнение от L_e_K_e_T_o///M/// » 05 Фев 2009, 22:58

:roll: направо се откажи от този тунинг проект.
търси си от е30 ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Delphin metallic

Мнение от vromosa » 05 Фев 2009, 23:18

задните пружини стават ;)
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 05 Фев 2009, 23:23

Купи си опел и си го сложи на опела ... кви са тия работи от опел на бмв ... може ли да стане от опела на бмв-то, от лада на бмв ... ми за кво карате бмв бре хора .
никаф смисал няма от тая идея дет си я мислиш. задните пружини ще станат, и предните стават, малко с флекса... ама ти бмв ли караш или опел ? къф фен си ? намери си от е30 спортно и го сложи.
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `90 e30 sedan

Мнение от JelioNikolov » 06 Фев 2009, 2:24

И аз мисля че ще станат но съм на мнението на колегата че няма никъв смисъл ..... вярно без пари но тва не е кола Сбирщайн а BMW :!: :!: :!: :!: :!:
0888 53 71 53
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от p3sh0 » 06 Фев 2009, 2:49

съжелявам за колегата Myxa-TePoPuCT че е толкова глупав и натрапчив -първо като нямаш мнение-положително НЕ пиши не съм те молил 2 ро кой - каквто си поиска ще си слага щом така му харесва! трето ми да харесал съм си 1 окачване 2800 лв струва би ли ми ги дал? кат си такъв паралия!? и накрая не по малко важно е форума за какво е бе ? не е ли за знаещи и не знаещи ? тези който имат,нямат опит да придобият някаква представа дали може или не може? от такива като теб ми се :puke: с "извинения" вече тук хората който са точни и човечни най - вече са рядкост всеки се дравчи и се прави на голямата работа ! хубаво може и мн преди нас да са но,никога човек незнае какво ще стане в бъдеще и ,че може да се обарнат нещата ! и за др където се дразня и кво бмв та бмв кола ли е? опела не е ли кола? фолцвагена? всички те са коли ДА но едно голямо НО на някой му харесва дизаина повече в някоя определена марка двигатела и т.н. ти кво ще ми кажеш че винаги си карал бмв ли? :shock: :shock: аиде моля ти се 8) ще е хубаво ако поне по голямата част от хората тук са като GEORGIEV, L_e_K_e_T_o///M/// защо ли защото не ругаят а хората са си казали мн точно и ясно.... и да се върна в поста ми малко по на горе добре аз съм в случая опелджията и глупака и що ще слагам на е30ката др окачване а не точно това което си е за е 30 хубаво др ще питам що слагат повечето вече в е30 м50 м52? що си не карат с м20 като мен м10 м40 ? и стига си се форсирал....че както има 1 приказка 1 пуйка мислила мислила па накрая взела та умрела!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 06 Фев 2009, 10:23

1. Глупав съм, че не си слагам опелджииски части на колата ли ?
2. Всеки има право на мнение, в темата ти не си казал искам само положителни мнение, тва че не ти харесва моето мнение си е само твой проблем .
3. Къф си ми ти че да ти дам 2800 лева ?
4. М50, м52... случайно да не са мотори от форд, опел, ? Като искаш карай си с м20 бмв е ..
5. Казах ти кое става от хлопела и кое не.
6. Като взех книжка карах на майка ми 324-ката Е30, после ми подариха едно поло и карах него, след няколко месеца си купих е30 м10, после си купих е30 м20...
7. заради такива като теб дет искат да слагат ладови, опелски, фолксвагенски части, повечето е30 са ...............
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 06 Фев 2009, 10:33

Myxa-TePoPuCT написа:1. Глупав съм, че не си слагам опелджииски части на колата ли ?
2. Всеки има право на мнение, в темата ти не си казал искам само положителни мнение, тва че не ти харесва моето мнение си е само твой проблем .
3. Къф си ми ти че да ти дам 2800 лева ?
4. М50, м52... случайно да не са мотори от форд, опел, ? Като искаш карай си с м20 бмв е ..
5. Казах ти кое става от хлопела и кое не.
6. Като взех книжка карах на майка ми 324-ката Е30, после ми подариха едно поло и карах него, след няколко месеца си купих е30 м10, после си купих е30 м20...
7. заради такива като теб дет искат да слагат ладови, опелски, фолксвагенски части, повечето е30 са ...............

И защо с този тон, и проблем ли е да си покажеш 30-ката да я видим всички колко е читава, ти части само от Дару ли си купуваш - тарикат, ама селски... :idea:
Само за протокола един въпрос да ти задам: каква е разликата в м/у пружините за опел, форд, фолксваген и бмв (примерно)? Да не би нещо в здравината ли? :help:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Фев 2009, 12:35

Верно Ве Хлебарка я да ти видим е30-ката, че и на мен ми е интересно, да покажеш баш маниаците кво правят с части от КАМОР (май беше или ДАРУ0.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34

Мнение от small » 06 Фев 2009, 18:32

задните пружини от опела стават но са по ниски от на е30-ката обратния вариянт сме го пробвали става и хлопела изглежда като жипка ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от p3sh0 » 06 Фев 2009, 19:48

благодаря на всички за полезното инфо където ми дадохте за на пред ще знам ! темата може да се заключи след като въпроса е разреши :winky: :mhihi:

Назад към E30