Runflet гуми, 18-ки?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Runflet гуми, 18-ки?
Хора, помагайте...
Имам едни Мишелинки на съхранение (Пилот Спорт 2), 18-ки, рънфлет на 3000км... колко пари вървят? С мойто окачване подлагам на сериозен риск пломбите си с тях и искам да ги разкарам.
Благодаря предварително. Не търся бързи печалби, ама ако някой си търси, можем да измислим много добра оферта.
Имам едни Мишелинки на съхранение (Пилот Спорт 2), 18-ки, рънфлет на 3000км... колко пари вървят? С мойто окачване подлагам на сериозен риск пломбите си с тях и искам да ги разкарам.
Благодаря предварително. Не търся бързи печалби, ама ако някой си търси, можем да измислим много добра оферта.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Извинявам се много, ама.... ХАХАХАХАХАХАХААХХАХААХАХ
А сега сериозно - имам един "агент", дето май търсеше точно RFT 18"... ако е истина ще запитам допълнително...

А сега сериозно - имам един "агент", дето май търсеше точно RFT 18"... ако е истина ще запитам допълнително...

Mollov написа:А сега сериозно - имам един "агент", дето май търсеше точно RFT 18"... ако е истина ще запитам допълнително...
Ще направиш услуга и на двама ни, мен ще ме отървеш от тях, а той ще ги вземе на промо

GaD написа:Може да е сложиш под стъклената маса, и тогава ша имаш м-паур маса![]()
![]()
Лъсни я едно хубаво и на стената

- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Колега дай ми цена за гумите на л.с.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Летни ли са гумите ? Ако да и аз имам интерес, че си нямам обувки за лятото, а ми трябват точно такива 

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series