Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 05 Фев 2009, 10:40

Карамазовка ,ти май си тръгнал бързо да ставаш старши ентусиаст :mhihi: Ако искаш мога да ти прехвърля и мойте мнения,за да ти нарасне бройката и да не се хабиш да пишеш,клавиатурките са пари ве мой :winky:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 05 Фев 2009, 11:03

а не разбрах защо няма пояснение за правилата в скритите раздели?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Karamazov » 05 Фев 2009, 11:14

Нинджа, и аз съм човек и аз душа нося, да не съм по-малък ентусиаст от теб, другите нинджи, и особено пък от стинката, капитана и отбора мародетори ? аре, моля, да си имаме уважението, и аз искам да трупам мннения, и аз, искам, да стана старши маняк... ИзображениеИзображениеИзображение
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 05 Фев 2009, 11:18

Ей страшни сте :D
:OT:

ама не можете да ме разсмеете както е30.бг ,гледам да не чета много там че почвам да падам от смях не че има много какво да се чете понеже там никой не иска да спазва казармените правила :confused: и то от 10 теми 8 са заключени , добре че тук нее казарма ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring

Мнение от SammY » 05 Фев 2009, 12:25

Ай и аз ся да питам нещо като е по4нало "искрено и ли4но"
темите на лудия в тея секретни под форуми ли са.....
п.п. ако не са изтрити защо не ги върнете в тунинга и по младшите
ентусиасти да се образоват???

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 05 Фев 2009, 13:16

GEORGIEV написа:Ей страшни сте :D

ама не можете да ме разсмеете както е30.бг ,гледам да не чета много там че почвам да падам от смях не че има много какво да се чете понеже там никой не иска да спазва казармените правила :confused: и то от 10 теми 8 са заключени , добре че тук нее казарма ;)

ма верно си е така :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Фев 2009, 14:03

devastator написа:..........
Уникален си, но от толкова много глупости (и мои) не разбрах какво искаш. Да питаме теб кви теми да пускаме ли или кво да си правим с колите. Тона ти е еднакво интелектуален с Админите, Модовете и Аматьорчетата като мен. Професоре принизи се да обясняваш на Леваци как да си правят колите пък аз не съм автомонтьор, не съм даже и добър шьофьор (така мисли даже майка ми) просто си сглобих една е21-ца пред блока и пети месец ме кара на работа. Кое те изнерви, никъде не съм я сравнявал с Админ или Мод, ааааааа теб всичко те нерви в тоя форум. Никъде не е писано, че е добра просто мен ма кефи и си я карам с кеф, а ти като си отворен що не я пусна в най-дългата тема в ТУНИН-га да си кажат и хората мнението. Без да ангажирам някой с мнението ми се струва, че подръжниците ти имат някакъв интерес от тебе. Сега ще ти разкажа една интересна история, вторник пътувахме до София и един ентусиаст реши да се види с някой хора. Аз и брат ми също решихме да уважим събралите се (съжалявам за пропуснатите в бензиностанцията, но инфото ми дойде в повеч, ще си поправя грешката скоро) и понеже не съм злобар или самозабравил се очаквах да се запозная с К27, да се извиня за разменените реплики без да се познаваме, но уви, не беше там. Попитах защо, но отговор нямаше само странни изражения. Няма да коментирам същото се получи като питах за теб приятели от Пловдив, вярно всички те познават и възхищават, но до там. Ето и моите претенции, имам право на тях щот повече от 15 години ползвам тази марка, не съм стъпвал в сервиз, не съм излъгал никой, не съм се присмивал на никой, и не съм откраднал нищо:
    1. Да се направи нов подфорум ПРОДАВА за чорапи и ракия.
    2. Да изчезнат тъпите отговори и подигравки в техническите подфоруми както и отговори с емотикони.
    3. Да се трият безмислените теми не зависимо от стандарта и провокациите.
    4. Ако някой се обижда от рейтинга да има опция за смяна. Аз например искам да си остана кандидат ентусиаст
    5. Преди време написах нещо, ще го напиша пак, Старши ентусиастите да не забравят от къде са тръгнали, че много е гадно някой с 20-тина мнения да те набара на калъп.
    6. Да се спазват правилата на форума освен регистрираните на сила, които пък е добре да знаем предварително.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Фев 2009, 15:30

Katia's написа:А според теб хаби ли се? и защо пуснхте тема за проблеми като които ида напише нещо вие му се нахварляте администратори и модератори а уж обещахте че ще дадете отговор ма всеки вапрос? това че само девстатора пише какв означава че форума няма проблеми или че хората ги е страх да пишат в тези теми? и как ще пишат като гледат как му се нахварляте всичките като вълци? и пак за скритите секции чесно ли е спрямо всички тук? какво значи да докажеш и да имаш стаж в форума когато става вапрос за технически или тунинг вапроси как да се развиват хората тук като не виждат нищо качесвено защото е скрито? или е направено за да не цапат тунинг темите с вапроси еми тогава направете го само да ги гледат и да не могат да пишат!

Окей, а къде по-точно някой да се е нахвърлил върху горките невинни потребители?
Получаваш каквото даваш!
Ако изложиш идеите, предложенията и критиката си по цивилизован и културен начин, ще получиш цивилизован и културен отговор.
Ако го удариш на ирония, простотии, подигравки и обиди - това ще е и ответния отговор.
Всичко е въпрос на отношение.

Относно въпроса ти за скрития тунинг форум:
Това е относително нов проект, който правим и все още не е официален. Сред аудиторията, пишеща в тунинга е подбрана група от по-изявени потребители и те са участници в тази нова секция. Ще видим как ще тръгне, след което ще решим дали да остане и да пуснем тема по въпроса, или да се прекрати.

devastator написа:Аве Капитан Америка,къде точно прочете че съм се изтъквал да съм лежал под БМВ-то.Казах само ,че от вас двамата бат Рамбовци-Нинджа Командовци съм по-голям е30 маняк със сигурност,за да бъдете вие старши.
Ако ако искаш пък мога по-обстойно да ти обада защо аджеба,аз съм по-по-най от твойте Рамбовци,в моята си област де,за други Българи не смея да твърдя,само кажи ве ел-КАПЕТАНО Американо
:winky:

Незнам кой е капитан Америка, ама ще си позволя аз да отговора:
Ранговете от типа "старши ентусиаст, "младжи ентусиаст" и т.н. зависят от броя постинги на потребителя и се променят на автоматичен принцип. Т.е. това не е определящо кой какъв манияк е, кой е по-технически грамотен и т.н.
Обмисляме вбъдеще да разработим и сложим една точкова ранк система, чрез която да може да се оценяват техническите познания на потребителите и така да е ясно кои са хората, на които може да се разчита за адекватна помощ при технически проблем.

Katia's написа:добре че накзхте един от малкото дето го подаржаше девастатора. беше абсолутен гаф това че к27 бил само тои писал в темата за вратите а то и други писха ама го наказахте само него под фалшив довод та сега да не смее никои да пише тука а истината все повече личи от циалата тема че пишат 2 модератори 2 администратори и един хлъзгач срещу девастатор които е сам и друг никои не смее да мръкне. това ли ви е форума с скритите секции с ясните правила с темите за въпроси?
мерси за тоя форум дето няма и един месец да сам се регистрирал и разбирам че ниама смисал да чета тука зашото това което е хубаво да се прочете не се вижда!
и защото трихте теми връщахте теми поставихте теми за въпроси дето всеки го е шубе да пише. тука ще го изядете с парцалите девастатора щото казва каквото му е на езика а всички други или им се трият мнениата вече 2 видях дето после изчезнаха в тази тема или те си ги триат само но ниама значение евала ви браво
правеъе си каквото знаете гади ми се от такива работи

Не мисля, че е гаф временното наказание на К27. Той си понесе последствията за действията. Вече поясних подробно защо е наказан, защо други участници във въпросната тема не получиха наказание и т.н.
Дали ти виждаш смисъл да пишеш в този форум си е изцяло твое решение и съм далеч от мисълта да те убеждавам в каквото и да било. При всички случаи ако си губиш времето да седиш и да ни анализираш, надали има смисъл да губиш както своето, така и нашето време.

Nindja Prezarejdane написа:само да вметна малко с едни много познати темички
РЕКАРО Е30,как си го сложихте това МОМЧЕТО ОТ СЕЛО,аз цял живот сьм живял под тепетата,а повечето от така наречените СОФИАНЦИ са пьлни селяни-обиждам защото и мен са обиждали в моите теми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НИКОИ НЕ Е НАСИЛЕН ДА ЧЕТЕ МОИТЕ ТЕМИ -прословутия VASSPORT7
КОЛКО МОЩНОСТ
ЛЕКО ВЬПРОСЧЕ
ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ В М КАР МАСЛОТО Е ОТ ПРИСТА ОИЛ
6 СТЕПЕННА РЬЧНА СКОРОСТНА НА М10Б18ИНЖ
МОЯТ НОВ ТУНИНГ ПРОЕКТ
КАК ДА РАЗЛИЧА М10 ОТ М40
ПРОБЛЕМ СЬС ЗАПАЛВАНЕТО НА МОТОРА М52
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ МОНТИРА М52Б28 В Е30
доста може да се коментира,но сьщите теми никои друг не е развивал по този начин, те са пьрви и последни.за всяка можеше да се обясни проблема с 3 реда.но то се почнаха :weed: ,луд,смешник,ненормален и много други СИЛНИ обиди,
ДА ПОПИТАМ НУЖНО ЛИ БЕШЕ ДА СЕ ПИШАТ ТАКИВА МНЕНИЯ,ЩОМ ТЕМАТА МИ Е ГЛУПАВА,

Ако си пускал сериозни технически теми (а не опити за саркастични простотии) и те са били осирани, а модераторите не са взели мерки да ги разчистят, тогава се обръщаш към мен или друг администратор за да решим проблема. Не толерираме обиди, още повече в техническа секция, така че си в правото си да очакваш реакция от наша страна когато някой ти е насрал темите.

SammY написа:Ай и аз ся да питам нещо като е по4нало "искрено и ли4но"
темите на лудия в тея секретни под форуми ли са.....
п.п. ако не са изтрити защо не ги върнете в тунинга и по младшите
ентусиасти да се образоват???

Да, прехвърлени са по негово изрично желание там.
Ще видим вбъдеще как точно да регламентираме достъпа до тази секция и ще го напишем ясно и точно. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brani » 05 Фев 2009, 15:43

г-да модератори предлагам ви направо да заключите целия форум с всичките му секции и така да решите проблема :winky: и без това отдавна е осран и вместо да се дава и получава адекватна помощ се трупат мнения от типа"шанс", "смени мотора" и т.н., които странно, но се толерират към определени потребителиа,а пък вие модераторите и останалите "богопомазани" членове на форума си пишете в скритите секции или където намерите за добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 05 Фев 2009, 15:50

LeX написа:
aero написа:нищо чудно и заплати да ви раздават :mhihi:

Разбира се че ни дават. Модератор взема по 800лв на месец а администратор по 1200. Има и премии за всеки модератор предложил някои за БАН - 100лв на човек. Друг някои :mhihi:

lex, ако както казваш раздават премии на модератор 100 лв. по предложение за БАН, К27 вероятно ще е милионер. :mhihi:. И един личен въпрос: Какви са изискванията да станеш модератор?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 05 Фев 2009, 16:11

SpUd3r написа:
GEORGIEV написа:Ей страшни сте :D

ма верно си е така :mhihi:
С ефрейтор каракочев начело Изображение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 05 Фев 2009, 16:22

писна ми и започнах тогава с темички да си пускам,както може в продава да има безсмислени и тьпи обяви,що да не и в под раздела е30 примерно АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА?
що за едни може за други не ААААААААААААААААААААААААААА?
Ами аз да не остана по-назад от тебе. Като си направих регистрацията в e30.bg и видях същите хора да се изявяват там, писна ми и започнах с темички досущ като твоите в подфорума на Е30. Примерно "вАпрос за смяна на масло; кАде се намира масления филтАр и т.н. Що за едни да може, а за други не? ААААААААААААААААА? И получих бан, при това без предупреждение :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 05 Фев 2009, 16:27

ивчо3 написа:писна ми и започнах тогава с темички да си пускам,както може в продава да има безсмислени и тьпи обяви,що да не и в под раздела е30 примерно АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА?
що за едни може за други не ААААААААААААААААААААААААААА?
Ами аз да не остана по-назад от тебе. Като си направих регистрацията в e30.bg и видях същите хора да се изявяват там, писна ми и започнах с темички досущ като твоите в подфорума на Е30. Примерно "вАпрос за смяна на масло; кАде се намира масления филтАр и т.н. Що за едни да може, а за други не? ААААААААААААААААА? И получих бан, при това без предупреждение :mhihi: .
и аз имам бан в е30 и не само аз...

ако имаш нещо конкретно към мен да кажеш моля използвай Л.С ;)
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 05 Фев 2009, 16:34

вр6 написа:аз сега, кво като съм голфаджийче, все пак имам въпрос относно моята тристадваеспетица, кво в голф форума ли да го задам ???

ей тва вие проблема че се хапете за глупости и не вниквате в смиъла.
"голфаджия" е емблема. Голф не е лоша кола и то никак. Въпроса е да не се дразним за глупости и да си вадим кирливите ризи, а да решеваме проблемите заедно и то без псувни и обиди.
И за голф да имаш въпрос нищо лошо не виждам в това.
Но темата за вратите е написана без никакви обяснения. За какво, каде , как, защо и т.н. нормално е когато юзера няма много мнения и има много злоупотреби да не бъде възприет на сериозно.
Най-мразя да съм прав!!!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 05 Фев 2009, 17:56

"мистериозният", хапвай си лютеница, играй по хоро всяка сутрин и си живей живота, ти си неуловимият фантом, когото никой не може да разкрие, но в крайна сметка май целият този филм се върти само в твоята глава на стара кино лента. Не знам защо някой да ти обръща внимание, след като най-много да спече, защото го облъчваш от блатото на кризата на средната възраст. Ако искаш пиши, ако искаш не все пак ти си ФЕНОМЕНЪТ - решението е твое. :dummy:
Последна промяна Иво на 06 Фев 2009, 10:35, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума