Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..
Модератор: I.Voykov
- devastator
- младши ентусиаст
-
Добре ве тигре,бъди рахат и тва е!Само че колкото и да увърташ хората разбраха ,че не аз подържам двойния стандарт.И спрете да използвувате имена.Аз съм си юзърче девастатор също като вас го раздавам мистериозен анонимник зад некъв никнейм и се персонализирам с некво аватарче и подписче ,така че другите да разберат колко мистериозно-феноменален съм!
Бъдете рахат и да не забравите поне по два пъти на ден лютеничка и народна музичка,за да не забравите кои сте.
Бъдете рахат и да не забравите поне по два пъти на ден лютеничка и народна музичка,за да не забравите кои сте.
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
devastator написа:
Защо изобщо се хабиш да пишеш? Тука всички сме ти под нивото, никой не разбира колкото тебе, никой не си е лежал под БМВ-то колкото тебе, с две думи ти си БОГА НА БМВ-тата а ние сме смотаните балъци дето само ти се пречим. Като толкова не ти харесва направи си един нов форум в които да си пишеш само ти, за да няма никои които да бъде под нивото ти и ще ти е кеф. Ако не можеш да си направиш форум кажи, някои от тук все ще ти помогне. Пък до тогава като не ти харесва тука, просто спри да влизаш и това е, никои не те кара на сила.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа:devastator написа:
Защо изобщо се хабиш да пишеш? Тука всички сме ти под нивото, никой не разбира колкото тебе, никой не си е лежал под БМВ-то колкото тебе, с две думи ти си БОГА НА БМВ-тата а ние сме смотаните балъци дето само ти се пречим. Като толкова не ти харесва направи си един нов форум в които да си пишеш само ти, за да няма никои които да бъде под нивото ти и ще ти е кеф. Ако не можеш да си направиш форум кажи, някои от тук все ще ти помогне. Пък до тогава като не ти харесва тука, просто спри да влизаш и това е, никои не те кара на сила.
А според теб хаби ли се? и защо пуснхте тема за проблеми като които ида напише нещо вие му се нахварляте администратори и модератори а уж обещахте че ще дадете отговор ма всеки вапрос? това че само девстатора пише какв означава че форума няма проблеми или че хората ги е страх да пишат в тези теми? и как ще пишат като гледат как му се нахварляте всичките като вълци? и пак за скритите секции чесно ли е спрямо всички тук? какво значи да докажеш и да имаш стаж в форума когато става вапрос за технически или тунинг вапроси как да се развиват хората тук като не виждат нищо качесвено защото е скрито? или е направено за да не цапат тунинг темите с вапроси еми тогава направете го само да ги гледат и да не могат да пишат!
АсенХ - регистрирах се декември защото "знех" че ще пиша февруари. вапреки че исках първо да прочета преди да пиша както се саветва в повечето автофоруми.
и след като си имате "правила" за това кой ще вижда скртите раздели защо не ги написахте да змаем на какви зисквания да отговаряме че да влезем в масонските ложи както казв девастатора?
- devastator
- младши ентусиаст
-
Аве Капитан Америка,къде точно прочете че съм се изтъквал да съм лежал под БМВ-то.Казах само ,че от вас двамата бат Рамбовци-Нинджа Командовци съм по-голям е30 маняк със сигурност,за да бъдете вие старши.
Ако ако искаш пък мога по-обстойно да ти обада защо аджеба,аз съм по-по-най от твойте Рамбовци,в моята си област де,за други Българи не смея да твърдя,само кажи ве ел-КАПЕТАНО Американо

Ако ако искаш пък мога по-обстойно да ти обада защо аджеба,аз съм по-по-най от твойте Рамбовци,в моята си област де,за други Българи не смея да твърдя,само кажи ве ел-КАПЕТАНО Американо

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
devastator написа:Аве Капитан Америка,къде точно прочете че съм се изтъквал да съм лежал под БМВ-то.Казах само ,че от вас двамата бат Рамбовци-Нинджа Командовци съм по-голям е30 маняк със сигурност,за да бъдете вие старши.
УАУ страшен си ти си моят нов идол

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
добре че накзхте един от малкото дето го подаржаше девастатора. беше абсолутен гаф това че к27 бил само тои писал в темата за вратите а то и други писха ама го наказахте само него под фалшив довод та сега да не смее никои да пише тука а истината все повече личи от циалата тема че пишат 2 модератори 2 администратори и един хлъзгач срещу девастатор които е сам и друг никои не смее да мръкне. това ли ви е форума с скритите секции с ясните правила с темите за въпроси?
мерси за тоя форум дето няма и един месец да сам се регистрирал и разбирам че ниама смисал да чета тука зашото това което е хубаво да се прочете не се вижда!
и защото трихте теми връщахте теми поставихте теми за въпроси дето всеки го е шубе да пише. тука ще го изядете с парцалите девастатора щото казва каквото му е на езика а всички други или им се трият мнениата вече 2 видях дето после изчезнаха в тази тема или те си ги триат само но ниама значение евала ви браво
правеъе си каквото знаете гади ми се от такива работи
мерси за тоя форум дето няма и един месец да сам се регистрирал и разбирам че ниама смисал да чета тука зашото това което е хубаво да се прочете не се вижда!
и защото трихте теми връщахте теми поставихте теми за въпроси дето всеки го е шубе да пише. тука ще го изядете с парцалите девастатора щото казва каквото му е на езика а всички други или им се трият мнениата вече 2 видях дето после изчезнаха в тази тема или те си ги триат само но ниама значение евала ви браво
правеъе си каквото знаете гади ми се от такива работи
толкова сте гнусни и смешни, направо се мразя че взимам участие в спора.
Само защото модераторите ви се обясняват само затова сте толкова сербез. Аре БАН, БАН, БАН и като се зачудиш ЗАЩО още БАН.
Все другите са ви виновни, цялата ни природа на българите е такава. Сега тези които са извън страната са ви виновни. Че излезте бе мили,мои,скъпи devastator-чета и там всички подобни. Нали паднаха границите, нали лесно се живее, нали пари само се печелят.
Защо, защо, защо МОДЕРАТОРИТЕ оставяте да се говори и обижда по този начин. Свързва ни любимата ни марка. За щастие е една от най-добрите и има почитатели от всички прослойки. Неизбежно е да има измет, зависници и всякакви смещници, но като не ги наказваме ги толерираме и така разваляме форума за тези които са нормални потребители. Това е БМВ ФОРУМ, не Дайхатсу. Познавам много хора и в БГ и извън които професионално дори се занимават с БМВ но не искат да влизат нито във форума нито в клуба.
ГОЛФАДЖИЙТЕ ВЪН ОТ ФОРУМА и толкова.
Само защото модераторите ви се обясняват само затова сте толкова сербез. Аре БАН, БАН, БАН и като се зачудиш ЗАЩО още БАН.
Все другите са ви виновни, цялата ни природа на българите е такава. Сега тези които са извън страната са ви виновни. Че излезте бе мили,мои,скъпи devastator-чета и там всички подобни. Нали паднаха границите, нали лесно се живее, нали пари само се печелят.
Защо, защо, защо МОДЕРАТОРИТЕ оставяте да се говори и обижда по този начин. Свързва ни любимата ни марка. За щастие е една от най-добрите и има почитатели от всички прослойки. Неизбежно е да има измет, зависници и всякакви смещници, но като не ги наказваме ги толерираме и така разваляме форума за тези които са нормални потребители. Това е БМВ ФОРУМ, не Дайхатсу. Познавам много хора и в БГ и извън които професионално дори се занимават с БМВ но не искат да влизат нито във форума нито в клуба.
ГОЛФАДЖИЙТЕ ВЪН ОТ ФОРУМА и толкова.
Най-мразя да съм прав!!!
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума