Помощ части за фарове

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Помощ части за фарове

Мнение от FNC_VeNoM » 04 Фев 2009, 21:32

Става съпрос за оригиналните фарове преди фейса със оранжавия мигач.Трябват ми 2-та пластмасови регулатора за фаровете(във самия фар!!!!)където държат рефлекторите 2 белички са.Моля помощ!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 04 Фев 2009, 21:41

абе колега ти утре ще спукаш гума и пак помощ ще искаш някои да ти я смени тия пластмаси отиваш в един магазин за авточасти и си ги купуваш и в оторизиран сервиз можеш да отидеш те и без това са към 30 кинта навсякъде и само оригинални има

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 04 Фев 2009, 21:45

anzak написа:абе колега ти утре ще спукаш гума и пак помощ ще искаш някои да ти я смени тия пластмаси отиваш в един магазин за авточасти и си ги купуваш и в оторизиран сервиз можеш да отидеш те и без това са към 30 кинта навсякъде и само оригинални има

А аз пък мога да ти кажа, че успешно могат и да се лепят! Или пак би трябвало да ходя в сервиза според тебе? То тогава половината форум е излишен - всеки да си ходи в Дару или Камор, така ли?
Тебе някой конкретно нещо пита ли те та се дразниш и се обаждаш?
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FNC_VeNoM » 04 Фев 2009, 21:46

пиша го тука защото не ми се дават 30 лв за тия 2 пластмаси а тука може някой да има счупен фар и да не му трява и да ги зема от него

А тва от кой искам помощ и къде го пиша мисля че форума е за тва да си помагаме а не да пишеме тъпи кометари във чуждите теми.След като неможеш да помогнеш и не те засяга темата се чуда за кво пишеш или си трупаме постове :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 04 Фев 2009, 21:52

boby29 написа:
anzak написа:абе колега ти утре ще спукаш гума и пак помощ ще искаш някои да ти я смени тия пластмаси отиваш в един магазин за авточасти и си ги купуваш и в оторизиран сервиз можеш да отидеш те и без това са към 30 кинта навсякъде и само оригинални има

А аз пък мога да ти кажа, че успешно могат и да се лепят! Или пак би трябвало да ходя в сервиза според тебе? То тогава половината форум е излишен - всеки да си ходи в Дару или Камор, така ли?
Тебе някой конкретно нещо пита ли те та се дразниш и се обаждаш?

някъде да си видял да съм казал на някои да отиде в камор или дару ама извиняваи ще ги залепиш ако са прегорели около кукувден някъде и пича не пита къде може да му излезе без пари а къде може да намери такива и нещо не ми е ясно какъв ти е проблема на теб или не разбра какво съм написал

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 04 Фев 2009, 21:54

FNC_VeNoM написа:пиша го тука защото не ми се дават 30 лв за тия 2 пластмаси а тука може някой да има счупен фар и да не му трява и да ги зема от него

А тва от кой искам помощ и къде го пиша мисля че форума е за тва да си помагаме а не да пишеме тъпи кометари във чуждите теми.След като неможеш да помогнеш и не те засяга темата се чуда за кво пишеш или си трупаме постове :?:

и с каква цел според теб трупам постове нещо печалба ли има от това пък ти да беше си направил труда да напишеш че го искаш без пари или втора ръка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FNC_VeNoM » 04 Фев 2009, 22:02

Е верно бе как не се сетих че може да отида в магазин за части и да си ги купя.Даже като се замисля що да не отида в дару кар да си зема комплекта който е 50 лв при положение че 2ра ръка фаровете са 70 80 лв 2та ще сам на далавера 100% е мерси че ме просветли задължен сам ти :bowdown:
Е как на някой ще му кажа може ли да ми го дадеш без пари хаха човека който го има ако прецени ще ми го даде без пари а може да ми каже няква цена която аз ще прецена дали ми изнася.Как така ше пиша че ми трябва без пари :shock:

А сега найстина ако може да пишат хора който могат да помогнат АКО Е ВЪЗМОЖНО !!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 04 Фев 2009, 22:12

офффффффф ти обаче наистина през редовете четеш чети внимателно сега дали от даро от ауто+ от които и да е магазин за авточасти ще ти дадат едно и също нещо и то ще е ОРИГИНАЛНО защото тия щипки ги има само ОРИГИНАЛНИ и като си вземеш фарове за 80 кинта не знаеш колко са им опечени тия щипки и като тръгнеш да ги сваляш ще остане главичката на рефлектора а останалото или в ръката ти или на регулиращия винт защото тия щипки са си дефект и от топлината на крушките от температурните промени пластмасата става твърда и чуплива и ако си мислиш че има вариант да се мине по тънко от оригиналната част аз ще съм първия който ще ти каже ама при някои неща няма по тънък вариант пък като искаш по така за без пари да минеш да ти пратя 5-6 такива счупени и едно лепило за пластмаса да си играеш а? БМВ караш все пак срамота е за такава смешна сума да търсиш евтин вариант и от топика ти от 1-вия пост няма как да се разбере че искаш да минеш промо така че ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 04 Фев 2009, 22:39

Колегата анзак и прав нестава с лепене точно три пъти сам ги лепил.Чупени са ми и на двата фара с лепене издържат най много седмица зависи колко караш.Просто пластмасата е много прегоряла.Днес си купих ремонтните комплекти от Питмакс в Бургас струват малко над 60 лв без отстъпки,и са само оригинални,затова не си правете труда да търсите други.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 04 Фев 2009, 23:40

anzak написа:офффффффф ти обаче наистина през редовете четеш чети внимателно сега дали от даро от ауто+ от които и да е магазин за авточасти ще ти дадат едно и също нещо и то ще е ОРИГИНАЛНО защото тия щипки ги има само ОРИГИНАЛНИ и като си вземеш фарове за 80 кинта не знаеш колко са им опечени тия щипки и като тръгнеш да ги сваляш ще остане главичката на рефлектора а останалото или в ръката ти или на регулиращия винт защото тия щипки са си дефект и от топлината на крушките от температурните промени пластмасата става твърда и чуплива и ако си мислиш че има вариант да се мине по тънко от оригиналната част аз ще съм първия който ще ти каже ама при някои неща няма по тънък вариант пък като искаш по така за без пари да минеш да ти пратя 5-6 такива счупени и едно лепило за пластмаса да си играеш а? БМВ караш все пак срамота е за такава смешна сума да търсиш евтин вариант и от топика ти от 1-вия пост няма как да се разбере че искаш да минеш промо така че ...

само оригинал ги има :yes: и аз съм проверявал
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FNC_VeNoM » 05 Фев 2009, 0:31

не не не аз не искам да ги лепа.Просот пуснах темата някой ако има счуен фар дето не му трябва или нещо такова да ги взема аз,а иначе за купуване има от къде да си ги купя.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от signala » 05 Фев 2009, 12:48

Току що монтирах новите стойки,старите баха се строшили отново на безброй парченца и двата ми рефлектора на фаровете се държаха само на ел.машинките :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 05 Фев 2009, 12:53

сега и реглаж на фаровете трябва най добре иди в някой сервиз имат си машинка такава сам е голяма играчка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от signala » 05 Фев 2009, 12:58

anzak написа:сега и реглаж на фаровете трябва най добре иди в някой сервиз имат си машинка такава сам е голяма играчка

Да ти кажа чесно мисля сам да си ги регулирам довечера,правил сам го доста пъти,но сега махнах стъклата които са пред рефлекторите че много по яко стои,но се чудя дали че светят добре :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 05 Фев 2009, 13:12

аа сложи ги стъклата те концентрират лъча иначе ще се пръска светлината и относно реглажа и аз съм пробвал вечер на някоя стена ама не става като с машината деба

Следваща

Назад към E39