Крис Бенгъл напуска BMW Group
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
alpina-ma6inata написа:Аз и да съм супер голям паралия определено не бих предпочел да си взема някои от новите модели на БМВ пред примерно Ауди или МБ от същия клас.Пък нека диодчетата да са ми като коледни елхи, нека пък другата кола да е пенсионерска..
Ако бяхме паралии щяхме да се задоволяваме с 7/S/A8/ и щяхме да си мечтаем за по-голям клас.
Но едно е странното, че не можеш да знаеш какви мисли щеше да имаш в главата ако беше някакъв.
Седмицата си е супер автомобил,тия които казват че била крива според мен просто ги е яд,че не я притежават!
За мен новата Ес-класа е много по неудачна като дизайн.А за това кой ще бъде дизайнер на БМВ едва ли има голямо значение,марката отдавна се е наложила сред милионерите и хората с пари и колкото и грозен автомобил да направят според мен,винаги ще се купува заради това че е БМВ!!!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Виж сега, ясно е, че ти харесваш новите модели на БМВ. Доколкото знам караш такива, няма нищо лошо, нормално е да ги харесваш.
Аз също харесвам повечето от тях. Но някои са големи недоразумения за мен и просто никога не бих си ги взел. Не ме мисли за тия хора, които харесват само своето, защото не могат да си позволят по-ново. Колата, която карам в момента не е от любимата марка, въпреки, че си има джанти, рекарота, вади добър вид и т.н. и не ми е любима марка кола. Брат ми кара пак хубаво Е36 комби, хубаво е, но далеч не ми е това любимия модел. Просто понякога и в този форум се преувеличава. Няма никакво уважение към конкурентните марки, няма значение колко е грозно, щом е БМВ е ненормална кола, всичко друго е боклук.
Може да ме плюете, ама аз уважавам и другите марки като Ауди и Мерцедес и цялото ми уважение към БМВ, но просто не виждам с какво тези две марки отстъпват чак толкова много, че да не стават за нищо. Пак казвам - харесвам доста повечето нови модели, но някои от тях просто няма с какво да те впечатлят чак толкова много откъм дизайн отколкото някое Ауди или Мерцедес.
Аз ще мисля еднакво с или без пари. И ако позабогатея винаги коли от '70-те и '80-те години ще преобладават в моя гараж. За мен лично са доста по-ценни от повечето нови коли. Въпрос на вкус е, не на финансово състояние. Поне при мен е така.

Аз ще мисля еднакво с или без пари. И ако позабогатея винаги коли от '70-те и '80-те години ще преобладават в моя гараж. За мен лично са доста по-ценни от повечето нови коли. Въпрос на вкус е, не на финансово състояние. Поне при мен е така.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
dieselboy написа:Седмицата си е супер автомобил,тия които казват че била крива според мен просто ги е яд,че не я притежават!За мен новата Ес-класа е много по неудачна като дизайн.А за това кой ще бъде дизайнер на БМВ едва ли има голямо значение,марката отдавна се е наложила сред милионерите и хората с пари и колкото и грозен автомобил да направят според мен,винаги ще се купува заради това че е БМВ!!!
Мене лично много ме е яд, че не притежавам 7-ца, вече съм сигурен, че затова не ми харесва.
А това другото за което говориш беше така докато не излезе тая очарователна 7-ма серия 2002 година, Е65 мисля се водеше. Та от тогава А8 си вдигнаха продажбите

И за това сега е много важно кой ще стане дизайнер, защото конкуренцията вече е много сериозна точно в този клас. Тука имаме и Бентли, имаме и Мазерати, и Лексус и т.н. не са само Мерц и Ауди...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Вие го плюите Бенгъл ама доста работи направи за БМв,да имало е недоразумения но няма безгрешни хора.
п.с.За мен седмицата Е66 е наи красивата седмица,просто друг човек надали би направил такава заница........
п.с.За мен седмицата Е66 е наи красивата седмица,просто друг човек надали би направил такава заница........

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Плюйте го вие Бенгъл ама като излезе 5- цата всеки викаше- баси Хюндая, сега полвината форум си дава единия бъбрек за такава. Като излезе 7- цата всички списания се смееха на задния капак, а малко по- късно и S класата се появи с подобен... и т.н. подобни примери. На фона на това, което се търси и очаква от един автомобил от престижна марка мисля, че Бенгъл даде много за БМВ.
напълно съм съгласен с колегата тоя пумияр холандеца не става за нищо

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
alpina-ma6inata написа:Аз ще мисля еднакво с или без пари. И ако позабогатея винаги коли от '70-те и '80-те години ще преобладават в моя гараж. ....
Е това вече няма как да стане... Мисленето се променя много с увеличаването на възможностите... Така че, голяма дума не казвай! СЕГА мислиш така, когато можеш да си позволяваш последни скъпи модели... най-вероятно ще си ги позволяваш и ще имаш такива в гаража! Мога да се хвана на бас за това. Остава бързо да забогатяваш, за да не чакаме много

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Е винаги бих имал и нови, просто казвам кое ще преобладава.
Айде стига, че стана много офф-топик. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
lubeto написа:Дано следващия бъде по-добър,но Бенгъл има доста сполучливи модели.Творчеството му е модерно и авангардно и не можеш да останеш без мнение.Или ти харесва или не.Има и хубави и лоши изпълнения,но и вкуссът на хората е различен!!!
Е65 (да - много повече ме кефи от фейслифта - ебахти мощната муцуна - дреме ми за задницата - Е66 като е със хубава задница , пък бие на Лексус...)
Е92 , Х6 и Х5 (новия) - не им знам номерацията ама са брутални ... това са шедьоври за мене

останолото - Z4 (не най-новото) , 1 серия (без купето) , 5цата,6цата,Е66цата,новата 7ца - ами по-добре да не коментирам , Бенгъл е виновен и готово

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
не виждам кое им е лошото на новите модели , ама то е нормално тука да се плюе по дефаут
чесно казано много не ми пука дали бъбера е с 2 см по къс и дали стопчето прилича на лексус или на незнам си какво. По важното е под капачето какво има и как се държи колата на пътя.

It`s party time !
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
krika написа:Ма не бързайте да се радвате, щото летящият холандец Ван Хойдонк не е по-малко изперкал от Бенгълacho.rs написа:Тъкмо започнах да чета във АМС за него ... УРААААААААА
хип-хип УРАААААААААААААААААААААААА
Ето това нещо наречено "PAS" е негово дело

Това е първият hatchback, който ми хареса от маса време насам.

Видях го тук в статията и всеки път като мина покрай раздела "Основен форум" влизам да го по погледна

Последна промяна miroslav4ev на 10 Фев 2009, 12:13, променена общо 1 път
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Тоя Adrian van Hooydonk видях че ръководи фейслифта на е90, който е много сполучлив, така че има надежда тия х6, е65 е66 f01 приличат на гъз, ако се мога някога да купувам чисто нова седмица(а дано) и в дарукар са наредени едно до друго чисто нови f01 и е38 никакъв шанс за Бенгъл

56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4