Въпрос относно лампата в купето
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Въпрос относно лампата в купето
Здравейте, колеги имам един въпрос лампата в купето може ли да се изключи като на другите коли да не свети всеки път като отварям вратата.

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Може! Като натисниш и задържиш копчето за осветлението около 10 секунди,лампите престават да светят при отваряне на вратите.Пак с натискане и задържане,започват да светят при отваряне.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Dart Vader се върна от тъмната страна на силата, да ни светне
И аз не знаех за тази полезна екстра.Полезна, защото ако човъркате нещо цял ден по колата и постоянно отваряте и затваряте врати, падането на акумулатора е гарантирано

И аз не знаех за тази полезна екстра.Полезна, защото ако човъркате нещо цял ден по колата и постоянно отваряте и затваряте врати, падането на акумулатора е гарантирано

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
mad_presley написа:Dart Vader се върна от тъмната страна на силата, да ни светне
Аз до колкото знам осветлението работи около 15 мин и после не се включва при отваряне на вратите. Това е при положение, че колата не е на контакт и мотора не работи. Така че няма опасност да падне акумулатора.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
M5 написа:Аз до колкото знам осветлението работи около 15 мин и после не се включва при отваряне на вратите. Това е при положение, че колата не е на контакт и мотора не работи. Така че няма опасност да падне акумулатора.
Да така е, но ако не затваряш врата.Ако я затвориш и отвориш пак светват.Ако се държат постоянно отворени няма проблем, но ако постоянно отваряш и затваряш си светва.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Vader написа:Може! Като натисниш и задържиш копчето за осветлението около 10 секунди,лампите престават да светят при отваряне на вратите.Пак с натискане и задържане,започват да светят при отваряне.
Колега това мнение може да го сложиш и в скрити екстри за Е39

Ivo_Borisov написа:Vader написа:Може! Като натисниш и задържиш копчето за осветлението около 10 секунди,лампите престават да светят при отваряне на вратите.Пак с натискане и задържане,започват да светят при отваряне.
Колега това мнение може да го сложиш и в скрити екстри за Е39
Направо си е за МНОГО скрити екстри

- djagata
- Потребител
-
- Детайли за колата: 525 tds
Колеги, помогнете и на мен!
След като затворя вратите, стартирам двигателя а плафоните остават да светат още една минута.
Преди изгасваха щом запаля двигателя.
Опитвах с откачване на акомулатора, но не се получи.
Явно има друг начин да се настройват
След като затворя вратите, стартирам двигателя а плафоните остават да светат още една минута.
Преди изгасваха щом запаля двигателя.
Опитвах с откачване на акомулатора, но не се получи.
Явно има друг начин да се настройват

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Vader написа:Може! Като натисниш и задържиш копчето за осветлението около 10 секунди,лампите престават да светят при отваряне на вратите.Пак с натискане и задържане,започват да светят при отваряне.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
99ufo99 написа:После що били баварците скъпи ? .. ми скъпи ще са.. със толкова явни и СкритИ екстри ... всичко си е в цената в крайна сметка
Те другите марки нямат толкова описани екстри колкото са скритите при е39

15 мнения
• Страница 1 от 1