Мажоритарен проблем със стъклата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Мажоритарен проблем със стъклата
Колеги карам 98 525ТДС и нещо ми се преебаха стъклата от дясната страна и двете.Отворих задната врата и гледам че се е износил палеца който държи въженцето за повдигане и сваляне на стъклото.Искам да питам дали някой се е сблъсквал с такъв проблем и какво е направил за да го отстрани.Предложиха ми машинките и целият комплект за 150лв. 1ния но не ми се дават 300лв. така че ако някой се сети по евтин вариант нека пише едно ЛС или тук в темата.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
BMW it's a way of life !
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Оправят се въжетата, с водачите не се занимавай, изкарват 10 вдигания и се кривят пак(ако съумееш да го изправиш без да го счупиш де
)
А заглавието..........

А заглавието..........

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Ами на мен ми се прецакаха предните стъкла и си ги оправих като си купих 2-ра употреба мисля че цената която са ти предложили е супер, ако не си се занимавал с подобно нещо преди по добре не се захващай, защото ако си вземеш механизма без моторчето е трудничко да извадиш моторчето от твоя механизъм и да го насадиш на този който си взел! Мисля че колегите от София бяха правили подобен ремонт и маше фирма на която испращаш механизма и ти го оправя с 1 год. гаранция. Поразрови се с търсачката и намери темата.Успех!
аз ходих тук http://www.mikrondocev.com/ момчетата са пичове и дават 1г. гаранция
но е хубаво да се обадиш и да си запишеш час предварително 

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
6 мнения
• Страница 1 от 1