обортомера не работи ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
обортомера не работи ???
така колата е бмв 316 е30 1.8 103 коня карбуратор.. до проблема ми е .. че тия дни оборотомера ми спря да бачка .. направо си омря .. седи си доло и не помрадва .. моля помогнете .. от каде може да е проблема ?? мерси предварително ..
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Като знам как се ебават тия тъбла на е30-ките.
Най-вероятно е от самото табло.Пробвай с потупване отгоре ако мръдне значи е от него.Аз ойто го смених и то се ебаяаше.
Най-вероятно е от самото табло.Пробвай с потупване отгоре ако мръдне значи е от него.Аз ойто го смених и то се ебаяаше.
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
При мен също тръгваше и спираше, както казва колегата и аз го оправях с потупване, обаче и така спря да работи.Минаха сигурно 2 години и без никой да го закача проработи.Да не казвам голяма дума ама вече работи около 2 месеца.
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Квото и да правиш, 1-во провери бушоните един по един внимателно
на мен ми беше станало така и имах някаф изгорял бушон, може и съвпадение да е било някво, и да няма нищо общо бушона с таблото, но все пак ги провери внимателно

на мен ми беше станало така и имах някаф изгорял бушон, може и съвпадение да е било някво, и да няма нищо общо бушона с таблото, но все пак ги провери внимателно
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
7 мнения
• Страница 1 от 1