СЕНЗОР ФАРОВЕ И ЧИСТАЧКИ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
СЕНЗОР ФАРОВЕ И ЧИСТАЧКИ
Здравеите на вси4ки с добар вкус за коли
Имам едно питане относно двата сензора на предното стъкло(фарове и чистачки) та вапроса ми е следния имам сензори а нямам автоматичен режим за тяхната експлоатация колата ми е М pacet 99 година

Имам едно питане относно двата сензора на предното стъкло(фарове и чистачки) та вапроса ми е следния имам сензори а нямам автоматичен режим за тяхната експлоатация колата ми е М pacet 99 година
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- M_krika
- младши ентусиаст
-
Штеше да е хубаво ако има 4етири позиции коп4ето но няма а 6то 6е отнася до чиста4ките нетрябжа ли да имат авто режим като на повечето коли? Мерси за инфото колега 

- M_krika
- младши ентусиаст
-
Колега мерси много все пак но си мисля 4е тия сензори моите са само за красота,като като бутна лостчето на позиция 1 неспират да си 4истят а няма и капка на прозореца
Ти тва въртящото имаш ли го на лоста за чистачките? Ако го имаш и не бачкат на ауто значи имаш проблем.Прочети тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93724
- M_krika
- младши ентусиаст
-
Мерси за помо6та но като гледам и там неса го ре6или проблема 

Колега то не може так да се реши... отива се на диагностика и се тества. Можеш да пробваш нещо... сложи си лоста на чистачките на ауто при работещ двигател или на контакт. Изключи двигателя/ контакт изкарай ключа, после откачи акумулатора. Изчакай 15на минути и го закачи. Може и да тръгнат на ауто, един вид ресет да направиш. Колеги които са откачали акумолатора им е отказало аутото. Може и да тръгне така отново, знае ли човек? Ако откачаш акумулатора първо + клемата после - закачане първо - после + Важно е много за коли с ел модули!
- M_krika
- младши ентусиаст
-
маи маи 6те се ходи на диагностика но ме самнява да покаже не6то работят си на интервал от 6 сек. и тва е
9 мнения
• Страница 1 от 1