С уважение към силите
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
С уважение към силите
Прощавайте за смелата намеса в статуквото относно форума!
1. Наздраве на всички във форума
2. Относно многократните теми за химн на клуба предполагам, че
както винаги в човечеството двама души на едно мнение няма да има!
3. След дълги нощи на запиване и НАЙ -ВЕЧЕ РАЗМИСЪЛ НА ТЕМА КАКВО НИ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛНИ КОМПАНИИ ПРЕДЛАГАМ:
АКО ИМА ПЕСЕН ДА ОБОБЩАВА ОБЩОПРИЕТИЯ ЗАКОН, ЧЕ BMW Е БОЛЕСТ, КОЯТО ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е СИЛНО ЗАРАЗНА, ТО ТОВА Е :
NUMB - LINKIN PARK !!!
Просто сме като АНАСЕЗИРАНИ господа!!!
П.С. С Огромно УВАЖЕНИЕ към всички допринесли за развитието на този клуб!!!
С Уважение Радо[/list]
1. Наздраве на всички във форума
2. Относно многократните теми за химн на клуба предполагам, че
както винаги в човечеството двама души на едно мнение няма да има!
3. След дълги нощи на запиване и НАЙ -ВЕЧЕ РАЗМИСЪЛ НА ТЕМА КАКВО НИ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛНИ КОМПАНИИ ПРЕДЛАГАМ:
АКО ИМА ПЕСЕН ДА ОБОБЩАВА ОБЩОПРИЕТИЯ ЗАКОН, ЧЕ BMW Е БОЛЕСТ, КОЯТО ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е СИЛНО ЗАРАЗНА, ТО ТОВА Е :
NUMB - LINKIN PARK !!!
Просто сме като АНАСЕЗИРАНИ господа!!!
П.С. С Огромно УВАЖЕНИЕ към всички допринесли за развитието на този клуб!!!
С Уважение Радо[/list]
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
на мен пък ми се струва глупава и наивна идея за химн... сетих се за агитките на ЦСКА и Левски дето си пеят някви смешни песнички (най-вече против другия отбор) и само се чудят къде да се "намерят" и направят някой масов бой.... сори но не искам това тук да се превръща в нещо подобно... а иначе ако трябва да има химн - мисля че трябва да е нещо ново измислено, а не песен на някоя новонашумяла групичка дето след 2-3 години ще залезе и ще бъде забравена... да не говорим че ще има много хора които не ги слушат и т.н.
ако трябва да има химн (което все още ми се струва глупава идея) нека ние т. е. вие
от форума да го измислите... и дано да е нещо на което да ни се смеят възможно най-малко
и не правете аналогии с химновете на Държавите щото просто няма място за сравнение...
ако трябва да има химн (което все още ми се струва глупава идея) нека ние т. е. вие

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
БМВ,БМВ,теб те карам най-добре.
има много коли но единствено си ти...
газ, спирачки дрифтове разни и завои разнообразни,
свирят гуми и спирачки
на шестаци и осмаци.
нито куки нито дъжд....
аре ще го довърша тия дни ,че много работа
има много коли но единствено си ти...
газ, спирачки дрифтове разни и завои разнообразни,
свирят гуми и спирачки
на шестаци и осмаци.
нито куки нито дъжд....
аре ще го довърша тия дни ,че много работа
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
"Колко БМВта изпих в тия кръчми......."
Ъпсурд рулзззз

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Шо бе с телефоните ше наказваме 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
според мен е глупаво да има химн на форума.
няма песен, която да може да опише чуствата на всеки един от нас, усещането, което му дава любимя автомобил. БМВтата са просто вметнати тук там в няколко песни, няма такава, която е написана за самите тях, написана от някой, който е описал усещанията си. тук всеки си пада по някоя песен и: " ето, тя е перфектна за химн"
ебати глупостите
няма песен, която да може да опише чуствата на всеки един от нас, усещането, което му дава любимя автомобил. БМВтата са просто вметнати тук там в няколко песни, няма такава, която е написана за самите тях, написана от някой, който е описал усещанията си. тук всеки си пада по някоя песен и: " ето, тя е перфектна за химн"
ебати глупостите

- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
А този вариант как ви се струва... Ако някой има по-добра аидио техника, може да запише рева на двигателя на някой шестак или осмак и да смени звука на Benassi brothers- Satisfaction- вместо машините- рева...
Смисъл, не става въпрос за химн, ами просто според мен ще се получи една хубава песен, която всеки би си пуснал в колата и макар, че всеки изпитва различни чувства, нека някой ми каже, че не изпитва чувството на удовлетворение

Смисъл, не става въпрос за химн, ами просто според мен ще се получи една хубава песен, която всеки би си пуснал в колата и макар, че всеки изпитва различни чувства, нека някой ми каже, че не изпитва чувството на удовлетворение

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
acrimonious написа:...
в тоя ред на мисли се сещам за едно клипче дето се вижда оборотомер на Х5 чува се ръмженето.... а след него и истеричния смях на Туртурело

айде стига глупости... направо я затворете тая тема и да се приключва
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
setra49 написа:не се засягай,Енгджи е прав. Ако карам седмица, посмъртно не можеш да ме накараш да пусна Linkin Park...сещаш ли се... нека всеки си има собствена музика с която да асоциира колата...
В първата ми собствена кола като се качих и бях на вълна АТВ, да те карам това ли бъде химн?
така че споко...
Не мога бате ... просто .. няма как да не ти викам така вече.....бати Енгджи... заеби сълзи и сополи текат ли текат...

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2