Тирол с Е61....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Яну 2009, 7:53

Евала Иво :D :angel:

Супер сте си изкарали с изключение на някакви дребни ,но дразнещи човешкото достойнство глупости :D
Представям си това което каза за пистите ,треперя - много ми се кара на отлични условия по всички направления :)
Аз си мисля ,че ако се събере една кола - 4 души за ски да отидем да караме в Австрия примерно , това за бензина няма да е толкова сериозен фактор ;) Ей тука е Австрия е*ати ,какво по-хубаво ...
Аз между другото щях да ти звъня да те разпитвам как сте изкарали ,но като видях темата и се зарадвах ,че и снимки ще видя 8)

За БМВ Велт и аз нямам думи - като взехме кабриото близо до Sankt Gallen CH ,с двете БМВ-та с майка ми нали ходихме до Мюнхен за хардтопа та обиколихме и Велт-а и музея :twisted: Тия хора са най-великите :!: За новата индивидуал седмица видя ли на стената подвижните мостри на благородни дървесини и лакове ,които си плъзгаш по скрити водачи та директно да си конфигурираш колата :shock: Абе покрай нея като тръгне човек да ходи (от отпред до отзад) аз лично имах чувството ,че съм тръгнал до магазина :lol: То ходене,ходене и няма края тая каросерия мама му стара :shock: Абе целия комплекс е супер

@chris , Kronberg, Hoher Kasten и Ebenalp-Schwende са най-извстните курорти в кантон Апенцел - всички те с максимум 200 км писти.Там принципно няма голяма шумотевица от народ и препълнени писти ,все пак са пред Алпийски масиви ... Яките куророти са на запад,като май най-близо идва да е Arosa , Graubunden кантон и курортите по линията glarus - Altdorf :roll:
Тая зима се е видяло ,че няма да мога да мръдна никъде ,но лятото отивам в Швейцария и зимата също ,просто не се живее вече :lol: :lol:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Яну 2009, 11:05

многото снимки са тук:-
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=335619
ще ресайзвам и останалите и ще кача още...!!! просто много време отнема...
жорка,ситуацията на пистите за скиор е като да те пуснат в бмв-велт и да кажат:аре са земи тия ключове и карай да видим ше ти хареса ли нещо!!!!!!
в бмв-велт....нямам думи. да не говорим пък самата сграда какво произведение на изкуството е .....!!!!!
на тренажора кара ли !? :lol: опитах варианта с Х-драйв-хареса ми!
за 7-цата в индивидуал-залата просто нямам думи да опиша! то требва да се види.....
Х6-цата е направо с неземни джанти и апарати-спирачни ,па и цвета -не бях виждал такова чудо.
ще кача снимки и от Велта ,но то просто трябва да се види на живо....!!!

п.с. в магазинчето за аксесоари и сувенири -цените са доста по-ниски от в камор!!! напазарувах доста неща и имаше адски скъпи-които не посмях да пипна ,но имаше и доста приятни цени.....!! струва си човек и там да влезе и да напълни две чанти....!!!!
Последна промяна SKISA на 29 Яну 2009, 11:20, променена общо 4 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Яну 2009, 11:08

Майтапиш се.....тук виждам само 16 снимки :confused:

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Яну 2009, 11:20

Мишел написа:Майтапиш се.....тук виждам само 16 снимки :confused:

оправено......

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Яну 2009, 11:23

Вече са 26 дам! :bowdown: :++

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 29 Яну 2009, 13:09

Наблегнал е на карането на ски, а не на снимането.
обичам BMW

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Яну 2009, 20:37

бат скиса много добре изкара бе човек...само като видях залата с индивидуала и направо изтръпнах целия...
между другото сега ми стана ясно какво е това ТИРОЛ и защо почти всяка трета Е30 имаше надпис "Тирол" от зад освен "Bitte ein Bit"

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Яну 2009, 22:27

имам около 250 снимки ,но тука съм дал само най-общо....!!
ще се опитам да сортирам още малко ,които стават за публикуване.

специално на входа на залата за индивидуала трябва да сложат на канап едно гребенче.......!!!!!!!! защото като ти настръхнат космите по краката и ръцете да си ги среше човек!!!!!!!!

самото каране през тирол до залзбург е адски приятно и за тва от там снимки нема!!! просто карах и се кефех на завоите....!!!

острилките имат неква различна представа за безпроблемно задминаване! според тях е безопасно да се задмине ако отсрещната кола е на 7-8км от теб и предната пред задминаваната е на 2-3км!!! тъй като не спазих два пъти тези условия бях поздравен с ръкомахания и показване с ръце ,че съм луд ,а единия след като ми светка маса време като го минах получи международният знак от три пръста през прозореца.....!!! мноо тъпо племе тва евро-шоферите.....!!!!

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 30 Яну 2009, 10:01

Прелест!

Ако някога дай боже отида там да карам, ще се пребивам не всеки метър от зяпане по красотите! Уникална планина, тцтцтц и после някой да ходи да ми обяснява, че ние имаме планини :lol:

А за БМВ Велт-а....безмълвна... Мисля че вече знам какъв подарък искам за дипломирането си :lol: :lol: :lol:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Предишна

Назад към Страхотни истории