Е39 чистачки по средата на джама
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- yokohamatyre
- Потребител
-
Е39 чистачки по средата на джама
Здравейте колеги. От няколко дена имам проблем с чистачките.
Сигурно имат защита и нема нема и спрат по средата на джама, ама тва в най големия дъжд. Всичко е подобно на това когато са замръзнали и изключат , ама не са замръзнали. Ако някой знае какво може да бъде моля да сподели.
Сигурно имат защита и нема нема и спрат по средата на джама, ама тва в най големия дъжд. Всичко е подобно на това когато са замръзнали и изключат , ама не са замръзнали. Ако някой знае какво може да бъде моля да сподели.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- Пакостин
- Потребител
-
- Кара: e-39
- Мечтае да кара: голям камион
И моите тръгнаха след смяна на моторчето,старото беше пълно с вода...
...нищо не е така както изглежда!!!
- Стоян 1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 530d
колега извинявай че се намесвам в твоята тема но и аз го имам същия проблем с чистачките,понякога тръгват но само на най бързи обороти и спират посредата, също така и праскалките бачкат от време на време 

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Това съм го виждал веднъж на живо. Момчето си беше купило колата предишният ден. Аз бях в Дунев на 4ти километър които е и докато чаках няква диагностика си правех маи. Момчето доиде с чистачки спрели посредата на предното стъкло. Тия пичове като почнаха да разглабят бушони работи бяха отстранили кутиите и на 2та възд. филтъра за купето и гледаха нещо там мериха правиха и това около 2 часа и накрая му казаха че маи няма да могат да го оправят ама може да си остаи колата ако иска да пробват.
Та това ме навява на мисълта че за такъв проблем трябва да идете не просто при всеки маистор дето ви смяна биалетки и носачи а при някои маистор дето знае кво прави.

Та това ме навява на мисълта че за такъв проблем трябва да идете не просто при всеки маистор дето ви смяна биалетки и носачи а при някои маистор дето знае кво прави.
6 мнения
• Страница 1 от 1