Тирол с Е61....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Само да поясна...
Значи няма как да е по евтино от БГ, хората където си го мислят това са в голяма заблуда. Ако не виждате Скиса каза че е 55 евро на човек на вечер, което е 165евро за тримата на вечер. В банско в момента е доста трудно да намериш апартамент за над 150лв.
Още повече, тези 55евро, са няква супер промоция. Аз в момента гледам за ски някъде около италия/австрия/швейцария и никъде не намирам под 100 евро на човек на вечер, но това са в доста хубави хотели.
Въпреки, че е кажи речи двойно по скъпо от БГ, си заслужава от всякъде ! Просто няма такъв кеф! Всичко ти е уредено и не си тровиш нервите за глупости!
Аз ще съм в Zell am See в периода 7-14.02...Ако някой е близко да сфирка
Значи няма как да е по евтино от БГ, хората където си го мислят това са в голяма заблуда. Ако не виждате Скиса каза че е 55 евро на човек на вечер, което е 165евро за тримата на вечер. В банско в момента е доста трудно да намериш апартамент за над 150лв.
Още повече, тези 55евро, са няква супер промоция. Аз в момента гледам за ски някъде около италия/австрия/швейцария и никъде не намирам под 100 евро на човек на вечер, но това са в доста хубави хотели.
Въпреки, че е кажи речи двойно по скъпо от БГ, си заслужава от всякъде ! Просто няма такъв кеф! Всичко ти е уредено и не си тровиш нервите за глупости!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
зел ам зее е по-евтинкото!! аз просто нямах право на избор-изпадна ми оферта с резервация и палнах след 10дни.
иначе си струва отсякъде-такова каране на ски не бях правил от 15г сигурно,а аз си карам здраво...!!! а и кефа да им ходиш между красивите къщички е голям.
за новите коли колегата архангел е малко в грешка-тука си имаме налични секви нови модели в софия-не ти требва австрия !!! там не карат кой знае кви фешъни...!!! да не говорим, па за ските-мойте ги гледаха като извънземни с тия мутикси ,а и росиньола не е разпространен там...!!! карат добри модели ,но не и най-новото е фенското....!!нито коли ,нито екипи за ски...! !! само руснаците избиват рибата ,ма те са си тръгнали вече сигурно-те само за стартовете....
иначе не е евтино...!! няма евтино и кеф!
иначе си струва отсякъде-такова каране на ски не бях правил от 15г сигурно,а аз си карам здраво...!!! а и кефа да им ходиш между красивите къщички е голям.
за новите коли колегата архангел е малко в грешка-тука си имаме налични секви нови модели в софия-не ти требва австрия !!! там не карат кой знае кви фешъни...!!! да не говорим, па за ските-мойте ги гледаха като извънземни с тия мутикси ,а и росиньола не е разпространен там...!!! карат добри модели ,но не и най-новото е фенското....!!нито коли ,нито екипи за ски...! !! само руснаците избиват рибата ,ма те са си тръгнали вече сигурно-те само за стартовете....

иначе не е евтино...!! няма евтино и кеф!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
SKISA написа:....
Е не знам, аз за последно в Залцбург бях 2005-та и като по-малък ми се напълниха очите - в крайна сметка през очите дори на пуберите всичко изглежда по-голямо

Сега ако отида сигурно наистина ще видя малка разлика с нашенския софийски автопарк, но пък за почивка си е супер там, с тоя замък отгоре и часовника му.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ей,дай боже всекиму такава разходка
Чакаме с нетърпение снимките.
П.П.
Сега ако кажеш,че си бил в събота на спускането в Кицбюел...

П.П.
- SKISA
-
-
McClane написа:Ей,дай боже всекиму такава разходка![]()
П.П.
бях , но не гледах...!!!!! твърде много навалица,твърде скъпо ,а и като не ме пуснаха да се пусна по пистата още от вторник и им се разсърдих и отидох да си карам мойте си ски....!!! отделно даваха да се застава само на финала ,а на мене там не ми е интересно....!!! да си ги гледат-бате боде милър ако искаше да се видим-щеше да звънне и да доде да покараме.....

Archangel написа:SKISA написа:....
Е не знам, аз за последно в Залцбург бях 2005-та и като по-малък ми се напълниха очите - в крайна сметка през очите дори на пуберите всичко изглежда по-голямо![]()
Сега ако отида сигурно наистина ще видя малка разлика с нашенския софийски автопарк, но пък за почивка си е супер там, с тоя замък отгоре и часовника му.
Залцбург е един път. Няма такава красота !

- SKISA
-
-
ебаси ,аз минах през него,даже отбих и нищо не видех!!!!
явно е било от некоя друга страна ,ма влезох откъм магистралата и ми се виде ебати тъпото и се врътнах и чао.....!
язък.....немаше кой да ме светне-те тия острилки английски не ебават....! само некви турци се разбрахме ....
явно е било от некоя друга страна ,ма влезох откъм магистралата и ми се виде ебати тъпото и се врътнах и чао.....!
язък.....немаше кой да ме светне-те тия острилки английски не ебават....! само некви турци се разбрахме ....
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
GaD написа:Само да поясна...
не гледаш където трябва

ла грав - по-миналия уикенд беше 21 евро на вечер
червиния - миналия уикенд беше 50 евро със закуска
шамони - преди 3 седмици беше 14 евро на вечер в мизерен хотел и 30 в нормален
това са цени за спонтанно решение и резервация 3-4 дни преди да отидеш и понеже е само за уикенда е доста по-скъпо, има оферти за пълен пакет - 7 нощувки, 6 дена карта за лифт и храна за 300 евро, според мен излиза по-евтино от банско, за качеството на пистите, снега и лифтовете няма смисъл да спорим

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
GaD написа:Аз ще съм в Zell am See в периода 7-14.02...Ако някой е близко да сфирка
В този период и аз съм там на 20 км в Saalbach-Hinterglemm

@oxam - Можеш да бъдеш сигурен, че съм много много нахлен и почти винаги намирам доста добра оферта - попитай Алекс, той ме познава много добре... Пак казвам за около 100+ хотелите са доста доста добри, иначе има за два пъти под тази цена..
@CheGavara - Супер ! Много ще се радвам да се видим ! Имаш ми телефоните нали ?
Залзбург е един малък рай... супер кукетно и гъзарско градче...без грам снобизъм...
@CheGavara - Супер ! Много ще се радвам да се видим ! Имаш ми телефоните нали ?
Залзбург е един малък рай... супер кукетно и гъзарско градче...без грам снобизъм...
- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
а някой д аима впечатления от Сент Гален до границата с Германиа, Австрия и Швейцария?
а наистина тия немците нещо са ни дигнали мерника, аз последния път като се връщах и ме спират пълен обиск, след това преди границата ме спряха, проверка на рамата, на секви табелки там, не съвпадали щото е сменяна някога си предната маска, айде в участъка проверка и 150 евро щрафт за изтекла книжка като ги видя тия Е91 зеленикави комбита и ужас направо.
а наистина тия немците нещо са ни дигнали мерника, аз последния път като се връщах и ме спират пълен обиск, след това преди границата ме спряха, проверка на рамата, на секви табелки там, не съвпадали щото е сменяна някога си предната маска, айде в участъка проверка и 150 евро щрафт за изтекла книжка като ги видя тия Е91 зеленикави комбита и ужас направо.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Айде де, къде са снимките.... само ни зариби тука и сега нъцки! .... 

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- SKISA
-
-
малко красота.....
http://store.picbg.net/pubpic/9A/37/346 ... 519a37.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/9A/37/346 ... 519a37.jpg
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Още си пазя глобата от педантичните ко*елета. Какво ги бърка дали съм спрял идеално правилно в 12 часа през ноща. Тея в Мюнхен като видят бългаско BMW и полудяват.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3