Alpina B6 GT3 (2009)
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Alpina B6 GT3 (2009)
Някой може ли да даде малко инфо за тази кола ?

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Alpina B6 GT3 (2009)
DirtySouth написа:Някой може ли да даде малко инфо за тази кола ?
ще участва в GT серийте , и ще е направена според правилника на ФИА за клас GT3
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
След 20 годишно прекъсване немската тунинг компания Alpina се завръща отново на пистата в GT3 шампионата. Те представиха модела си Alpina B6 GT3, с който през 2009 ще се опитат да повторят успехите на легендарните Джаки Икс, Ханс Йохан Щук и Ники Лауда, които успяха да спечелят три пъти шампионата за туристически автомобили през 70-те години.
Alpina B6 GT3 е проектиран на базата на шестата серия на BMW. Автомобилът разполага с 4.4 литров 8 цилиндров двигател с максимална мощност от 530 конски сили и огромен въртящ момент от 725 нютон-метра, постигнат посредством компресор. Състезателната машина е базирана на серииния модел на фирмата Alpina B6 S. Според собственика на компанията Андреас Бовензиепен, този автомобил е идеалната основа да се конкурират Ferrari, Lamborghini и Aston Martin.
Единични бройки Alpina B6 GT3 ще се продават на колекционери и състезателни тимове.
Alpina B6 GT3 е проектиран на базата на шестата серия на BMW. Автомобилът разполага с 4.4 литров 8 цилиндров двигател с максимална мощност от 530 конски сили и огромен въртящ момент от 725 нютон-метра, постигнат посредством компресор. Състезателната машина е базирана на серииния модел на фирмата Alpina B6 S. Според собственика на компанията Андреас Бовензиепен, този автомобил е идеалната основа да се конкурират Ferrari, Lamborghini и Aston Martin.
Единични бройки Alpina B6 GT3 ще се продават на колекционери и състезателни тимове.
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
Nightmare написа:Някой може ли да ми обяни защо има толкова разстояние от предното колело до калникаКакъв е замисъла
Тамън и аз това се чудех и мислих да питам ама ме изпревари

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Колата на тази снимка е преправена на фотошоп, абсолютно съм сигурен, защото аз се занимавам с фотошоп
8 мнения
• Страница 1 от 1