проблем с форума

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Яну 2009, 13:57

Маркирай всички форуми като прочетени, пробвай с друг браузър...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Яну 2009, 20:42

Да не отварям нова тема...

Пак ми излезе проблемче с новите отговори: точно в този подфорум ми отчете наличие на нов коментар- и си го имаше, но странното защо отстрани седеше като пуснат последно коментар дата 25.01....
То и аз го обясних ама ;) Ето и скрийн- вече бях отворил форума и затова не е оранжево, важното е очертаното..

Изображение
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Яну 2009, 21:32

Това е като заради бавенето напускам 3-4 мнения на куп и трия после...
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 16 Фев 2009, 22:12

Я да ЪП-на темата...

Пак почна да ми се бави при пускане на мнения- отива и над минута сигурно да мисли. Иначе проблем с отварянето на темите нямам- само като пиша... И кажете проблемът дали е във форума или да си посещавам ISP-то с някоя дебела сопа...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 16 Фев 2009, 23:37

ms написа:Я да ЪП-на темата...

Пак почна да ми се бави при пускане на мнения- отива и над минута сигурно да мисли. Иначе проблем с отварянето на темите нямам- само като пиша... И кажете проблемът дали е във форума или да си посещавам ISP-то с някоя дебела сопа...

И при мен е така. Не използвай сопата! :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Фев 2009, 22:50

Спокойствие, знаем за проблема и ще го решим радикално. Явно че с кърпене не става ;)

Аватар

Мнение от ms » 30 Мар 2009, 12:05

Пак се налага да Ъп-на темата...

Дава ми тази грешка при каквото и да било действие във форума- на моменти е само, но дразни...

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/bmwpower/public_html/forums/includes/functions.php on line 375
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Мар 2009, 12:09

ms написа:Пак се налага да Ъп-на темата...

Дава ми тази грешка при каквото и да било действие във форума- на моменти е само, но дразни...

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/bmwpower/public_html/forums/includes/functions.php on line 375

Вече не го дава това ;) Проблема беше масов, но (дано) за кратко.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

!

Мнение от SBS_318ti » 05 Апр 2009, 15:40

Колеги и аз имам някакъв проблем с форума?!
Влизам , разглеждам някои от под форумите и след най-много 10 минути ми изписва "Page Load Error" и не иска да ми отвори нито една страница (все едно ми е спрял нета), дори и bmwpower-bg.net (сайта) не отваря! Пробвах със Интернет Експлорер и със Мозила все едно и също :| ! Както и да е затварям форума и влизам в някакъв друг сайт и всичко е наред имам си нет , всичко си върви само форума не отваря и след 10-тина минути като пробвам пак да вляза във форума си ми го отваря без проблем (но това е за макимум 10 мин,после пак спира да работи)! След това същия този филм се повтаря :( !
В моя телевизор ли е проблема!
ИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Re: !

Мнение от Новини » 06 Апр 2009, 1:35

SBS_318ti написа:Колеги и аз имам някакъв проблем с форума?!
Влизам , разглеждам някои от под форумите и след най-много 10 минути ми изписва "Page Load Error" и не иска да ми отвори нито една страница (все едно ми е спрял нета), дори и bmwpower-bg.net (сайта) не отваря! Пробвах със Интернет Експлорер и със Мозила все едно и също :| ! Както и да е затварям форума и влизам в някакъв друг сайт и всичко е наред имам си нет , всичко си върви само форума не отваря и след 10-тина минути като пробвам пак да вляза във форума си ми го отваря без проблем (но това е за макимум 10 мин,после пак спира да работи)! След това същия този филм се повтаря :( !
В моя телевизор ли е проблема!

Когато има случай, в който не ти се отваря и форума и сайта, значи сървъра е зациклил за някакъв момент. ;)

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума