спирачки за е34 ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Мнение от Oniq_Lud » 28 Яну 2009, 1:26

Ми вместо да се праиш на бабаит да беше спазарил спирачките ,че да имаш поне нещо истинско по колата !Пък за лука едни го газят други ше го ядът :lol: хаахахахха

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 28 Яну 2009, 8:14

Oniq_Lud написа:Ми вместо да се праиш на бабаит да беше спазарил спирачките ,че да имаш поне нещо истинско по колата !Пък за лука едни го газят други ше го ядът хаахахахха

алооо колега тука не е предаването '' кой е по по най '' все пак темата беше за някви спирачки... ако толкова държиш да кажеш нещо на славянко му звънни по тел да се видите на 4 очи ... сигурен съм че няма да ти откаже ...
предполагам ще ме разбереш и следващия ти пост няма да звучи като написан от 15 годишен пубертет ...

slavianko написа:
ikonkata написа:спирачки щяхме да правим :roll: утре сони пак ще ни напише че сме семкаджии ИзображениеИзображениеИзображение
Ти остави ама наистина трябва да ги правим че моята взе да не спира.
За мен вариянта е супорти от Е38 с малко пригаждане. Останалото ми идва дебело ;)

аз пък съм решил да ползвам по-скъпия вариант че нещо не ми звучи добре пригаждане на спирачни апарати на тая тежка кола
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Oniq_Lud » 28 Яну 2009, 10:55

Ако ще и като 60 годишен киликандзер да ти звуча се ми е тая .То се вижда че спирачки няма купите само по 4 страници си чешете езиците ,ма поне се подържате де .Нямам повече кво да кажа на хора дето непопиват :D

Потребител
Аватар
Кара: по празниците :)

Мнение от SaInZ » 28 Яну 2009, 11:06

хора на години сте станали излагате се не ви праи чест , безмислени приказки само ...... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 28 Яну 2009, 12:09

ikonkata написа:аз пък съм решил да ползвам по-скъпия вариант че нещо не ми звучи добре пригаждане на спирачни апарати на тая тежка кола
Братле сега имам малко друга работа по колата но свърша ли ще се заема със спирачките и ще видиш че става безупречно и по този начин със супорти от Е38. И за мен сигурноста при спирачките е на първо място така че също няма да направя компромис точно със това. Виждал съм такава конверсия и знам как се прави и си става надеждно и сигурно.
SaInZ написа:хора на години сте станали излагате се не ви праи чест , безмислени приказки само ...... ;)
Който ме познава знае че аз безсмислени приказки не говоря. И не се правя на бабаит. На мен просто работата ми е да съм такъв и затова ми плащат. Ако ме познаваш трябва да знаеш за какво говоря.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към Tuning