спирачки за е34 ?
Модератор: bum_bum
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
Oniq_Lud написа:Ми вместо да се праиш на бабаит да беше спазарил спирачките ,че да имаш поне нещо истинско по колата !Пък за лука едни го газят други ше го ядът хаахахахха
алооо колега тука не е предаването '' кой е по по най '' все пак темата беше за някви спирачки... ако толкова държиш да кажеш нещо на славянко му звънни по тел да се видите на 4 очи ... сигурен съм че няма да ти откаже ...
предполагам ще ме разбереш и следващия ти пост няма да звучи като написан от 15 годишен пубертет ...
slavianko написа:Ти остави ама наистина трябва да ги правим че моята взе да не спира.ikonkata написа:спирачки щяхме да правимутре сони пак ще ни напише че сме семкаджии
За мен вариянта е супорти от Е38 с малко пригаждане. Останалото ми идва дебело
аз пък съм решил да ползвам по-скъпия вариант че нещо не ми звучи добре пригаждане на спирачни апарати на тая тежка кола

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Братле сега имам малко друга работа по колата но свърша ли ще се заема със спирачките и ще видиш че става безупречно и по този начин със супорти от Е38. И за мен сигурноста при спирачките е на първо място така че също няма да направя компромис точно със това. Виждал съм такава конверсия и знам как се прави и си става надеждно и сигурно.ikonkata написа:аз пък съм решил да ползвам по-скъпия вариант че нещо не ми звучи добре пригаждане на спирачни апарати на тая тежка кола
Който ме познава знае че аз безсмислени приказки не говоря. И не се правя на бабаит. На мен просто работата ми е да съм такъв и затова ми плащат. Ако ме познаваш трябва да знаеш за какво говоря.SaInZ написа:хора на години сте станали излагате се не ви праи чест , безмислени приказки само ......
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4