как се маха тавана ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
как се маха тавана ?
братя и сестри работата е сериозна,
интересува ме как се маха тавана ? ако някои наистина го е махал на е39 нека сподели да не счупим нищо
само че моя таван е и със шибидах, някои да е махал такъв ?
идеята е да си направим тавана както и предните, страничните и задните кори черни, абе всичко черно и червено
сам ще си го правим имам предвид с моето братче RASI ама нали без тапицери и такива циганиии, та работата е сериозна
ето в тази тема един колега (Vozq_bez_pari) си го е направил направо кукла, има снимки по надоло черно таванче и черни панели машалаааа
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... e2b4ba8c8a
аа и наи важното , как излиза целия таван при положението че колата е ЛИМУЗИНА (не комби) ?

интересува ме как се маха тавана ? ако някои наистина го е махал на е39 нека сподели да не счупим нищо
само че моя таван е и със шибидах, някои да е махал такъв ?
идеята е да си направим тавана както и предните, страничните и задните кори черни, абе всичко черно и червено

сам ще си го правим имам предвид с моето братче RASI ама нали без тапицери и такива циганиии, та работата е сериозна
ето в тази тема един колега (Vozq_bez_pari) си го е направил направо кукла, има снимки по надоло черно таванче и черни панели машалаааа

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... e2b4ba8c8a
аа и наи важното , как излиза целия таван при положението че колата е ЛИМУЗИНА (не комби) ?

- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Re: как се маха тавана ?
Ca_Ma написа:аа и наи важното , как излиза целия таван при положението че колата е ЛИМУЗИНА (не комби) ?
Мали верно бе, как?
Тва и мен ме заинтригува като се замислих.
Абе маха се тавана но трудно става, не е за 30мин работа. И моята е със шибидах и сменях водачите на шибидаха та в чудо бях се видял. Ами философията не е много голяма той тавана сам си подсказва къде се държи - на доста неста има щипки и болтчета . Сваляш първо всички странични панели на колонките и после малко по малко всичко де що виси по тавана. Трябват ти еврейски звезди мисля че два размера бяха. Като отвориш шибидаха напълно и там имаше някакви болтчета които държат тавана с една метална лайстна.
Доста кончета в един обор.

кире братле нали знаеш че моята е вечният проект ахахаха пък и с РАСИ инжинеро кво пипне всичко прави
WALL идеята ми не е да копирам Хюндаи, а всяка Е39 М пакет, и не само М пакета на Е39, но и наи лютото - М5, са с черен таван и черни колонки на прозорците на коланите и задните.. та оттам копираме
пък и старата кола Е39 на колегата ICE, която сега е на bobih, е с черен претапициран таван от Алкантра.. та все хубави коли с черни тавани и оттам се зароди идеята :>
ето тук на тази М5 може да се видат черния таван и колонки
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=locukbgrefvw
emok а от къде се изкарва тавана или ти не си го изкарвал от колата
абе сложното е точно това за пустия шибидах .. . иначе имам друг таван които е без шибидах и вече да съм готов, ама и аз съм чул че пустия шибидах много спъвал работата, нещи схеми ала бала дали няма някои, а ти можеш ли по точно да кажеш какво и къде да внимавам нещо спомени имаш ли

WALL идеята ми не е да копирам Хюндаи, а всяка Е39 М пакет, и не само М пакета на Е39, но и наи лютото - М5, са с черен таван и черни колонки на прозорците на коланите и задните.. та оттам копираме
пък и старата кола Е39 на колегата ICE, която сега е на bobih, е с черен претапициран таван от Алкантра.. та все хубави коли с черни тавани и оттам се зароди идеята :>
ето тук на тази М5 може да се видат черния таван и колонки
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=locukbgrefvw
emok а от къде се изкарва тавана или ти не си го изкарвал от колата
абе сложното е точно това за пустия шибидах .. . иначе имам друг таван които е без шибидах и вече да съм готов, ама и аз съм чул че пустия шибидах много спъвал работата, нещи схеми ала бала дали няма някои, а ти можеш ли по точно да кажеш какво и къде да внимавам нещо спомени имаш ли
смяна на таван ми?
колеги на е 36 купе за смяна на тавана как е сложно ли е много, някои да напише няколко думи по тази тема. Смятам сам дасе пробвам и дасиго сменя, на тапицер ми искат по 200 лв не смятам да им давам тези пари! Мерси предварително за помоща!
Тавана го извадих през задна врата - сваляш седалките и излиза малко труно но излиза. Като го свалих го прах и търках ама лъсна много добре. А за шибидаха не се плаши имаш да развиеш само болтчетата отгоре като го отвориш а той шибидаха си стой там и не се налага пак да го разглобяваш и сглобяваш.
Доста кончета в един обор.

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,добре дошъл брееBMW-E39 написа:еее Кире, Уелкъм Бек

Нищо лично ,Просто бизнес !
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2