Колата ми прекъсва Помощ!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
....
да не е бил на газ?Карам втора бавария с тоя мотор 2,0 ванос и съм виждал "н" на брои имам приятел с 320 и пак му е на 0,6 оборота просто тези коли са направени да работят на такива обороти нали не ти тресе на празен ход не ти работи неравномерно просто си работи като по старите дизели на ниски обороти!Не се коси караи смело ако има нещо ще се чуе 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
...
mad_presley написа:Ниските обороти трябва да са от 650 до 750rpm, 900 са високи, 600 са си нормални
и аз така знам

- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
А къде ходиш на диагностика? Мисля, че ако отидеш в оторизиран
сервиз, или поне такъв където минават много бими ще ти помогнат.
можем само да гадаем дотогава... Успех!
сервиз, или поне такъв където минават много бими ще ти помогнат.
можем само да гадаем дотогава... Успех!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
RFBM написа:Колеги наистина много ме успокоихтеобаче днеска вдигам 100 км и пускам по енерция загасна паля пробвам пак пак гасне помислих че е от ниските обороти ама явно не е
Колега какво стана с твоя проблем,реши ли го??? И мен ме мъчи тая мъка и незнам от какво е

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- im0tep
- старши ентусиаст
-
i4koo написа:Първо 2 -та вида датчици ,клапан картерни газове
Клапана картерни газове го смених преди 1 час ,датчик колянов вал е сменян а на диагностика не вади нищо нередно,тоест на разпределителния вал уж е здрав.И аз така като колегата със смяна на свещи ми се оправи проблема за около месец и сега пак почна...ама е мн фрапантни при мен,чак не се търпи

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Оборотите могат да се видят в тайните менюта. При мен са 750-760 без пуснат климатик. С климатик - малко по-високи.
im0tep написа:RFBM написа:Колеги наистина много ме успокоихтеобаче днеска вдигам 100 км и пускам по енерция загасна паля пробвам пак пак гасне помислих че е от ниските обороти ама явно не е
Колега какво стана с твоя проблем,реши ли го??? И мен ме мъчи тая мъка и незнам от какво е
Значи колега проблема беше от датчик на коляновия вал , от това кадето гаснеше и трудно пали и като запали няма проблем до известно време . А това каде не искаше повече от 4 хиляди оборота беше от бобината . Датчика го платих 140 лв , бобината 150 лв в един сервиз в надежда близо до билата.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
RFBM написа:im0tep написа:RFBM написа:Колеги наистина много ме успокоихтеобаче днеска вдигам 100 км и пускам по енерция загасна паля пробвам пак пак гасне помислих че е от ниските обороти ама явно не е
Значи колега проблема беше от датчик на коляновия вал , от това кадето гаснеше и трудно пали и като запали няма проблем до известно време . А това каде не искаше повече от 4 хиляди оборота беше от бобината . Датчика го платих 140 лв , бобината 150 лв в един сервиз в надежда близо до билата.
И при мен за сега се оправи.Със любезното съдействие на mad_presley установихме,че е бобина на трети цилиндър

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2