М43б18 + турбо

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 24 Дек 2007, 19:53

bgmade написа:А дали сток-овите
сьединител,спирачки,
диф. ще издьржат...
Говорим за кола,
която ще е ежедневна-
няма да се издевателства с нея...

ако са в добро състояние и добре обслужени няма грижи говорим за 0,5-0,7 бара за нагоре ще видиме

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 24 Дек 2007, 20:05

ludiagsm написа:ако са в добро състояние и добре обслужени няма грижи говорим за 0,5-0,7 бара за нагоре ще видиме

Благодаря...
Мога ли да те
тьрся след време
за такава интервенция...?
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 24 Дек 2007, 20:37

bgmade написа:
ludiagsm написа:ако са в добро състояние и добре обслужени няма грижи говорим за 0,5-0,7 бара за нагоре ще видиме

Благодаря...
Мога ли да те
тьрся след време
за такава интервенция...?

На опашката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

re

Мнение от ivko » 25 Дек 2007, 0:06

Концепцията на м-40-то е леко не приложима при мене , щото си искам климата... ;)
Явно турбото ше ходи надолу ,а дали има място...треа се нагъза утре да огледам пак...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 25 Дек 2007, 17:45

Какво значи
това за климатроника...?
И аз не искам да се маха...!!!
:mhihi:
А за реда-ще чакам,
какво да правя...
:mhihi:
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 25 Дек 2007, 19:41

споко бе има си начин да се запазят екстрите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 25 Дек 2007, 22:54

пич виждам че си доста компетентен и страшно много ти се кефя твои клипчета ме зарибиха много по е36 не знам какво друго да ти кажа освен че ти се прекланям евала на такива хора.след като прочетох последната ти тема сериозно се замислих за подобен проект не съм в час с нещата но долу горе можеш ли дами кажеш ако си намеря читава баварка само че да не е м40 а да е м42 316 или 318 ти кажи кой е по удачния вариянт и доколкото разбрах м42 е по добур вариянт какви парички ми трябват след като имам сток колата. за надежност до колкото разбрах не знае6 о6те със сигурност защото не си я карал много колата но примерно от думите ти разбрах че ако турбината на повече от 0.5бара(което представа си нямам какво значи но мисля че е налягането на турбото) няма да има проблеми .също при нормално каране разхода няма да е фрапиращ и другото което е поддръжката как стоят нещата там(не си мисли че съм някво надъхано пишлеме дето иска за 5 бона да кара ебахти самолета просто идеята ме кефи много и предпочитам вместо да дам лева за по нова кола да реализирам този проект) и ако един ден турбото се скапе може ли всичко да се свали и това пак да си е нормална 316/318-ка блогодаря ти много предварително извиняваи за въпроса едва ли съм единствения който те занимава с такива глупости но работата е сериозна. весела коледа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 25 Дек 2007, 23:02

cobrata_m3 написа:пич виждам че си доста компетентен и страшно много ти се кефя твои клипчета ме зарибиха много по е36 не знам какво друго да ти кажа освен че ти се прекланям евала на такива хора.след като прочетох последната ти тема сериозно се замислих за подобен проект не съм в час с нещата но долу горе можеш ли дами кажеш ако си намеря читава баварка само че да не е м40 а да е м42 316 или 318 ти кажи кой е по удачния вариянт и доколкото разбрах м42 е по добур вариянт какви парички ми трябват след като имам сток колата. за надежност до колкото разбрах не знае6 о6те със сигурност защото не си я карал много колата но примерно от думите ти разбрах че ако турбината на повече от 0.5бара(което представа си нямам какво значи но мисля че е налягането на турбото) няма да има проблеми .също при нормално каране разхода няма да е фрапиращ и другото което е поддръжката как стоят нещата там(не си мисли че съм някво надъхано пишлеме дето иска за 5 бона да кара ебахти самолета просто идеята ме кефи много и предпочитам вместо да дам лева за по нова кола да реализирам този проект) и ако един ден турбото се скапе може ли всичко да се свали и това пак да си е нормална 316/318-ка блогодаря ти много предварително извиняваи за въпроса едва ли съм единствения който те занимава с такива глупости но работата е сериозна. весела коледа

няма проблем трябва да се видим за да обсъдим вариянти и как стоят то4но нещата 0886 444 448 Иво

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivko » 26 Дек 2007, 14:22

ludiagsm написа:
cobrata_m3 написа:пич виждам че си доста компетентен и страшно много ти се кефя твои клипчета ме зарибиха много по е36 не знам какво друго да ти кажа освен че ти се прекланям евала на такива хора.след като прочетох последната ти тема сериозно се замислих за подобен проект не съм в час с нещата но долу горе можеш ли дами кажеш ако си намеря читава баварка само че да не е м40 а да е м42 316 или 318 ти кажи кой е по удачния вариянт и доколкото разбрах м42 е по добур вариянт какви парички ми трябват след като имам сток колата. за надежност до колкото разбрах не знае6 о6те със сигурност защото не си я карал много колата но примерно от думите ти разбрах че ако турбината на повече от 0.5бара(което представа си нямам какво значи но мисля че е налягането на турбото) няма да има проблеми .също при нормално каране разхода няма да е фрапиращ и другото което е поддръжката как стоят нещата там(не си мисли че съм някво надъхано пишлеме дето иска за 5 бона да кара ебахти самолета просто идеята ме кефи много и предпочитам вместо да дам лева за по нова кола да реализирам този проект) и ако един ден турбото се скапе може ли всичко да се свали и това пак да си е нормална 316/318-ка блогодаря ти много предварително извиняваи за въпроса едва ли съм единствения който те занимава с такива глупости но работата е сериозна. весела коледа

няма проблем трябва да се видим за да обсъдим вариянти и как стоят то4но нещата 0886 444 448 Иво

Ееее как се радвам , че темичката ми е полезна не само за мен... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 27 Яну 2009, 3:00

абе колеги ,някой по-запознат може ли да ми каже дали м43б16 ще издеяне на 1бар :roll: :help:

имам мерак на Турбо компакт да го еваа :) мерси предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 27 Яну 2009, 3:33

BMWRACING написа:абе колеги ,някой по-запознат може ли да ми каже дали м43б16 ще издеяне на 1бар :roll: :help:

имам мерак на Турбо компакт да го еваа :) мерси предварително

ще издържи,въпроса е колко :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWRACING » 27 Яну 2009, 3:44

:( а нещо като 7К оборота дали ще врътка,смисъл дали е с двоини прожини :roll:

колега тогава на Калояново требваши пойче да те пораспитам :)

ПС. кво ли си си викал немали да ме пускат на пистата да се махам от тоя :lol: :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 27 Яну 2009, 3:58

BMWRACING написа::( а нещо като 7К оборота дали ще врътка,смисъл дали е с двоини прожини :roll:

колега тогава на Калояново требваши пойче да те пораспитам :)

ПС. кво ли си си викал немали да ме пускат на пистата да се махам от тоя :lol: :D

бе той вануса е с единични ама гледах клипове как се врътка до 8,8500 :lol:

пп
кой беше че забравих,стар ми е харда вече,и рамта намалява :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWRACING » 27 Яну 2009, 4:11

пп
[/quote]

axaxaxaxaxaxaxax оня голия до краста дет те питах имаш ли шпер имаш ли чип ,колко прави на 2-ра

а ти през това време си охлаждаше радиатора и маследния филтър с минирална вода и един твой приятел ти викаше .Браво бе други път ше видиш вода ти,дай да пия,а той си охлаждал колата :lol:

та бате кво викаш М43-ката ще се врътка на 7000 иляди :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 27 Яну 2009, 4:14

BMWRACING написа:
пп

axaxaxaxaxaxaxax оня голия до краста дет те питах имаш ли шпер имаш ли чип ,колко прави на 2-ра

а ти през това време си охлаждаше радиатора и маследния филтър с минирална вода и един твой приятел ти викаше .Браво бе други път ше видиш вода ти,дай да пия,а той си охлаждал колата :lol:

та бате кво викаш М43-ката ще се врътка на 7000 иляди :roll:[/quote]

ще се върти без проблем,500 оборота одгоре не са никакъв проблем :D

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning