Ново е39, Нова музика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Колега Еонон-а са страхотна марка само че това няма спасение от авто джамбазите ако си го сложиш да не говорим че отдалече ще си личи че имаш там какво да се открадне тъй като екрана се вижда и не може да се маха за да си го носиш със себе си. Те така могат да вземат цялото устроиство.
Според мен най доброто решение за нашата страна са всякакви такива устроиства на които можеш да махаш панела обаче. Така дори в най лошият случай и да го откраднат неможе да го подкарат без панелът.

- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Re: За всичко
noiseless написа:dobsun написа:.... ако небеше калпавия усилвател на фабричната музика, всичко щеще да си е ОК и най вероятно нямаше да правя такива изпълнения!
Не е ли по-лесно тогава да се сменят само крайните стъпала, които могат и да се скрият някъде. Така и subwoofer можеш да си добавиш.
Иначе DVD-то изглежда и е монтирано много добре, ама ако няма да го гледаш...
Аз точно това направих, само че проблема е че самия оригинален касетофон (СД) не свири хубаво, прескочил съм му стъпалото, имам ХЕЛИКС усилвател и пак не ме кефи много много. На другата ми кола съм със Алпайн СД 9854 и там вече нещата са други... оригииналната музика на БМВ наистина е ташак...
- p0lterguest
- кандидат ентусиаст
-
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Момчета има и друго решение Аз съм с него вместо да ходя по майстори си взех един преходник(сваляш стария касетофон, и нанегово място се слага една пластмаса на щипки и остава колкото за обикновенно CD) след като сложих реходника сложих и един за кабелите захранване и т.н.
от БМВ-букса към Евро букса, така купих си една бас каса KICKER и стъпало KICKER пуснах едни кабели до отпред и оставаше само да доиде малко старото но инче добро Пайнерче-6900 !!!
имах малко реформи за предните врати вместо да е един гожоритея си поръчах едни кутйй който изолират предния джоб на вратата и вместо един слагаш 3 понеже съм скомби смених и задните който са на тавана и съм сложил пайнерки допълнително пищялки за от зад и сега като пуснах музиката на един приятел и му изби кръв от носа хахаха
УСпех
от БМВ-букса към Евро букса, така купих си една бас каса KICKER и стъпало KICKER пуснах едни кабели до отпред и оставаше само да доиде малко старото но инче добро Пайнерче-6900 !!!
имах малко реформи за предните врати вместо да е един гожоритея си поръчах едни кутйй който изолират предния джоб на вратата и вместо един слагаш 3 понеже съм скомби смених и задните който са на тавана и съм сложил пайнерки допълнително пищялки за от зад и сега като пуснах музиката на един приятел и му изби кръв от носа хахаха
УСпех
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
...
колега безаварийно много добре е станала модефикацията 

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Е колега ти си направил цяла дискотека там. А иначе аз съм с ДВД като от снимката само че с падащ панел 7 инчовите не са с падащ и понеже сме в България неможе да се рискува с такова. Аз съм с 5 инча падащ панел това е максималната големина която намерих падащ. Марката е същата ЕОНОН.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2