питане за поддръжка на кожен салон кожа
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Браво пич, от 10 дена си във форума и вече имаш десетина безсмислени теми, 9 от които са обсъждани поне по 10 пъти тук.
Продават се препарати за освежаване, аз ползвам този на Turtle, но мисля че не е с нищо по-добър от останалите. Овлажнява кожата, добре й се отразява, но не почиства особено много. Последния път когато се занимавах със салона ми го третирах с мляко (2% масленост
), с цел почистване и мисля, че има ефект.
Продават се препарати за освежаване, аз ползвам този на Turtle, но мисля че не е с нищо по-добър от останалите. Овлажнява кожата, добре й се отразява, но не почиства особено много. Последния път когато се занимавах със салона ми го третирах с мляко (2% масленост

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Знам,че е писано,ма ме мързи да търся
Искам някой с конкретен отговор на въпроса,освен препарати за овлажняване и поддържане на свеж салон,какви препарати ползвате за почистването му и сте доволни от тях,че моя след като взех колата от сервиза прилича на няма да казвам какво..казаха ми да го мия с мегльо...ма до колкото знам това е много силен обезмаслител и земе да му стане нещо...
досега никога не е бил толкова мръсен,та съм си ползвал само освежители,не ми се е налагало да го чистя

Искам някой с конкретен отговор на въпроса,освен препарати за овлажняване и поддържане на свеж салон,какви препарати ползвате за почистването му и сте доволни от тях,че моя след като взех колата от сервиза прилича на няма да казвам какво..казаха ми да го мия с мегльо...ма до колкото знам това е много силен обезмаслител и земе да му стане нещо...

досега никога не е бил толкова мръсен,та съм си ползвал само освежители,не ми се е налагало да го чистя

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Едно време рекламираха един препарат по ВС телешок БИОГЕЙМ ли кво беше нещо такова - чисти невероятно, особено пък за светли салони е идеален!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Едно време рекламираха един препарат по ВС телешок БИОГЕЙМ ли кво беше нещо такова - чисти невероятно, особено пък за светли салони е идеален!
биогейм са фирма за хранителни добавки бе колега

мани ги тия от Биогейм нито протеина нито креатина им е читав за нищо несава обаче амино-киселините са им едни от най- добрите
ако взимаш креатин и протеин взимай на мусаши ако нямяш пари и обикновен креатин монхидрат ще свърши работа най добре със тях вземай и Глутамин и Таурин те не се съдържат в обикновенните амино-киселини а са много важни.
А по темата искам да питам какво ще сатне ако напръскам кожения салон със спрей от тия за блясък на арматувно табло дето имат селикон вътре
ако взимаш креатин и протеин взимай на мусаши ако нямяш пари и обикновен креатин монхидрат ще свърши работа най добре със тях вземай и Глутамин и Таурин те не се съдържат в обикновенните амино-киселини а са много важни.

А по темата искам да питам какво ще сатне ако напръскам кожения салон със спрей от тия за блясък на арматувно табло дето имат селикон вътре
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Хммммммм.
Пътят от колата и кожения салон до фитнеса и химията бил много кратък.(само 2-3 пост-а)
Относно кожения салон си вземи парафин и памук(схте ти струва цели 2лв.)
Отдели 2-3 часа за търкане и си намери хубав парцал да забършеш седалките преди да почнеш с памука и един да забършеш седалките 30 мин след като се ги намазал.
После се кефи на ИСКРЯЩИЯ кожен салон.
П.С.
Парафина не е вреден и не мирише много гадно но е хубаво да проветриш колата.
А и да не го пий.
Успех.
Пътят от колата и кожения салон до фитнеса и химията бил много кратък.(само 2-3 пост-а)
Относно кожения салон си вземи парафин и памук(схте ти струва цели 2лв.)
Отдели 2-3 часа за търкане и си намери хубав парцал да забършеш седалките преди да почнеш с памука и един да забършеш седалките 30 мин след като се ги намазал.
После се кефи на ИСКРЯЩИЯ кожен салон.
П.С.
Парафина не е вреден и не мирише много гадно но е хубаво да проветриш колата.
А и да не го пий.
Успех.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- ppp58
- Потребител
-
- Кара: Е36 328I coupe,Octavia 1.9 TDI
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Еййй да не се обърка човек
Ползвал съм го биощайна - около 50лв беше ама това преди много време... Наистина чисти много добре, за светли салони е идеален прави кожата като нова! Става за чистене на всичко и тапицерии съм прал с него
Като паста за полиране на боя е и е много икономичен! 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ